|

Sper sa nu fie prea stupida intrebarea dar... Cum naiba poti sa citesti sau sa inveti japoneza? Well, in afara de cursuri, adica, cum citesti hieroglifele alea (Nu am gasit un sinonim mai bun, stiu ca nu are legatura dar intelegeti voi)!

De unde incepi? Dau funda happy

Acum ca recitesc intrebarea chiar este stupida, IDC laughing laughing

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Acele hieroglife se numesc hiragana, katakana si kanji, iar mie mi se par foarte usor de invatat, le invat chiar acum. Semnele hiragana si katakana adunate sunt 227, dar cele kanji sunt peste 2000, asa ca mi-e mai usor sa le invat pe cele hiragana si katakana, ca alea sunt mai folosite decat kanji. Japoneza mi se pare o limba frumoasa si usor de invatat daca ai pasiune sa inveti aceasta limba, daca nu iti place, dar vrei sa o inveti, nu o sa reusesti, trebuie sa iti placa, ca sa reusesti sa o inveti mai repede. Nici eu nu sunt prea avansat, dar incet incet incep sa o inteleg, deja stiu anumite fraze si cuvinte, si deja incep sa stapanesc si scrisul si cititul, mi-a fost mai greu la inceput, dar am inceput sa progresez putin cate putin, m-a ajutat si canalul asta de Youtube : "Japomania".

3 răspunsuri:
| explică:

Nu! laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://www.youtube.com/channel/UC3_Bq1e77mqKsRJdj961h_A

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N ai cum...decat daca cunosti vreo japoneza care sa te invete.Am vrut si eu sa invat rusa si nu prea mi-a iesit laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează