|

Vine un moment cand te plictisesti de romane politiste, de aventuri, dragoste etc. Si descoperi ca-ti place psihologia sau/si filozofia si vrei sa citesti despre asta. Si as vrea sa va rog sa-mi recomandati astfel de carti(psihologie in special). Conditia ar fi sa nu fie unele prea recente sau prea rare pentru ca vreau sa le iau de la biblioteca de la liceu(in cel mai rau caz din centru).

Este ceva ce ati citit care se incadreaza la ce vreau eu si imi puteti recomanda?

Multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Anna Karenina, nu știu câți din voi care ați citit ați ajuns la concluzia că toată acțiunea se petrece în jurul lui Karenin și nu al Annei. Trăirile interioare ale personajelor sunt foarte bine conturate. Recomand dacă nu ai citit!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lol kant in liceu
cred ca e sigur pentru cine vrea filozofie si chestii sa citeasca liiceanu si patapievici.e panta sigura.
poate ai sa ajungi la un program sau citeste de placere Kirkegaard si niste eseuri de Paul-Ludwig Landsberg, Ortega y Gasset.
Psihologie Jung si Jaspers.
*din ce-am citit si nu se vede*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu iti recomand ce-mi placea mie sa citesc in liceu cand aveam timp liber destul: Emil Cioran, Friedrich Nietzsche, Arthur Shopenhauer, Immanuel Kant si desi nu se incadreaza la filozofie-psihologie nu am cum sa nu iti recomand Adolf Hitler " mein kampf". Te pup si spor la citit!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează