Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Isi aminteste cineva de trupa RBD? Mai era cineva fan infocat? Am reascultat niste melodii si imi plac mult si acum :) Parca m-as mai uita si la serial dar am crescut...
Azi mi- am facut cont premium pe Spotify si primele 3 luni sunt gratuite. Dupa aceste 3 luni gratuite mă anunță de înainte când mi se termină sau nu? Ca să știu când anulez. Dacă anulez...? (mai mult)
Știe cineva numele melodiei la minutul 7:14 și 11:50 din acest clip? : https://youtu.be/y_7DfbdsMQg
Salutare, caut o melodie pe care am ascultat- o azi și nu reușesc să o găsesc, în melodie era ceva de genul "one more time" cu o voce mai copilărească, cine reușește să mă ajute bineinteles...? (mai mult)
Pai stim cu totii ca vocea principala din destiny’s child este Beyonce. Dar celelalte doua tipe canta ceva? Ca numai Beyonce se aude. Mai sunt oare prietene si in ziua de azi?
Salut, am ascultat recent o melodie de la Puiu Codreanu si imi aduc aminte doar cateva versuri. Am incercat diverse site- uri in care am scris versurile, doar ca nu imi dadeau melodia corecta. Tot ce...? (mai mult)
Salut, ce inseamna p.i.m.p, din melodia lui 50 cent?
Cine mai asculta manele de genul asta? Eu inca ascult ca sunt super faine. https://www.youtube.com/watch?v=c8WrONlCxxI&t=3014s Vreau sa vad un playlist cu orice muzica ascultata de voi.
Nu mai stiu cum se numeste o melodie. Tot ce mai stiu e ca avea clipul filmat pe un bloc. Era filmat 360 VR. Ma poate ajuta cineva? O tot caut de vreo saptamana sau doua :|
Salut, vreau sa ma apuc de muzica dar majoritatea beat-urilor de pe net nu prea imi plac. Cine stie sa faca beat-uri de rap/trap si este dispus sa imi faca si mie cateva?
Vreau zilele astea sa imi cumpar un midi controller... dar nu sunt sigur daca primesc si cabluri la el... are cineva idee?
Buna seara, am si eu chef sa ascult niste melodii bune dar nu mai stiu cum se chemau. Stiu ca erau in eng si erau foarte bune. To ce imi aduc aminte sunt: 1 stiu ca unul la inceputul melodiei il sugruma...? (mai mult)
Am auzit o melodie la radio care pare cam din anii '90 si nu stiu cum se numeste si nici cine o interpreteaza. Ma puteti ajuta? Cam asa erau versurile: "You are my angel You are my one desire ...? (mai mult)
Am auzit ca nu mai incepe showul x factor este adevarat?
Abia ce am inceput sa creez muzica, cel putin asta incerc:)). Faza e ca tocmai ce mi- am achizitionat un microfon SuperLux E205U si as vrea sa- l folosesc in fl studio 20, am incercat sa ma ...? (mai mult)
Poti cu Korg Kronos sa acompaniezi sau sa tii armonia?
cine imi da un playlist cu melodii? La cele mai faine
Cine se pricepe sa faca beaturi de trap si cine este dispus sa imi fie producator pentru ceva timp?
Cum se numeste melodia din videoclip? https://www.facebook.com/100027707836898/posts/370647200535538/?sfnsn=mo
Hey, stie cineva ce melodie se aude pe fundal la minutul 8.47 din acest videoclip? https://youtu.be/rTNch-Snvo0
Ce parere aveti despre muzica turceasca, arabeasca? Va place?
Vreau versuri de genu: Blugi mulati Glasul subtire Se intoarce E Vasile
Aveți un album muzical preferat? :D Care este acela și ce v-a impresionat la el?
Buna tuturor, as vrea un playlist lung cu melodii faine, pot fi si manele. Cel mai lung playlist primeste funda
Bună, TPU! Am auzit acum câteva zile o melodie. Îmi aduc aminte din ea un vers: "Keep the vibe alive forever". Mă poate ajuta cineva?
Sslut TPU, stiu cineva cum se numeste piesa de la minutul 5:10? https://youtu.be/Y2SGfMcemaM
Toata ziua am avut melodia asta in cap si nu o gasesc de nici un fel... I LOVE MY wife, i love my life, i love the (tears cred) we cant deny.Videoclipul e realizat undeva pe plaja, ca protagonisti un...? (mai mult)
Hei! Poate cineva care se pricepe la chitară să-mi scrie partitura la "ceux qui revent"-pomme? Sau dacă nu, măcar upload pe Youtube karaoke? Am căutat deja și n-am găsit, so... please.
Salutare, am si eu o intrebare. Mi- am cumparat pian de cateva saptamani si vreau sa trec la etapa urmatoare. Incerc sa cant cu ambele maini dar nu reusesc. Imi puteti da va rog niste sfaturi sau niste...? (mai mult)
Buna seara, aș dori si eu un pic de inspiratie.Vreau sa fac si eu o piesa gen lil pump abi d astea si nu am idei de versuri.Daca se poate un mic ajutor. Ofer fundă!
Bună TPU. Recent mi- am vandut pianul si ma intrebam daca sa imi cumpar chitara electronica sau tobe. Personal, ambele imi plac la fel de mult. M- am plictisit destul de tare de muzica clasică, ...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva să- mi spună ce chitări sunt potrivite pentru începători? Am 17 ani, și poate o sa spuneți că sunt prea, , bătrân" pentru a mai învăța sa cânt la chitară,...? (mai mult)
Mai vă amintiți (de) această melodie? https://www.youtube.com/watch?v=ReNKBjMPOlM
Recomandari de compozitori ai muzicii clasice? Si cateva piese va rog.
Am o problema cu sunetul la laptop Lenovo Legion y520.Nu pot umbla la enhancement de la speaker. Specific, ca am windows 10 si din cauza la Dolby nu merge boost la sunet! Ce pot face? Se aud...? (mai mult)
Boxele de pe electronic star sunt chinezării sau pot cumpăra cu încredere?
E o melodie turceasca pe care am auzit-o in balci. Refrenul e : yaga ya sîl. Si are o strofa : bad boy what you gonna do, what you gonna do I wil cone for you. Cum se numeste?
Caut si eu o melodie cu versurile astea : ce joacă frumoasă ai avut în cap ce credeai că o să îmi pui capac Sunt cu o secundă mai destept ca tine
Caut o melodie Eurodance de prin anii '90. Stiu aproximativ 3 cuvinte: "manioasa butnitza, Nasarovia" Stie cineva? Multumesc.
Am auzit mai demult la radio o melodie care mi- a placut insa nu stiu cum se numeste si nu am cum sa o identific nicicum din moment ce nu am o sursa din care sa o pot auzi. Stiu doar ca era cantata...? (mai mult)
Cum să rețin pozițiile la scale-uri(la chitară) mă refer cum să rețin numărul fretului de pe care începe o poziție?
TPU cum se numeste piesa acea cu o masina ww Bora in care spune masina mea bea doar vin disel
Vreau și eu melodii despre tradarea de frați, prieteni. De orice fel.
Salut, a salvat cineva melodiile lui shadow (Hank), daca da le vreau si eu. Daca nu stiti cine este shadow nu comentati
Buna cine stie cum il cheama pe chitaristul Amnei?
Https://www.youtube.com/watch?v=hr_QKMIOkos melodia de la minutul 1:23 va rog frumos?
am cumparat si eu un microfon de studio blue yeti pro la mana a 2- a ca nu mi am permis sa dau 11 milioane pe unul nou. are o asa zisa problema nu stiu daca e de la el sau software se aude foarte...? (mai mult)
Ne întoarce în timp un pic. Până în 2010(parcă) era o melodie cântată de o fată cu versurile "can't live without you, without you. Come close me". Am auzit- o când ne- a instalat ...? (mai mult)
De ce atunci cand imi imaginez un concert rock/metal, mi- l imaginez pe timp de ploaie?(nu intr- un sens rau)Si am avut o perioada cand ascultam o gramada trupe post- hardcore, metalcore, deathcore, screamo...dar...? (mai mult)
Caut si eu o melodie, va las link cu un screen recorder. Ma poate ajuta cineva sa o gasesc? Dau funda! https://youtu.be/ju4b5u-GIrA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului