Cine o cunoaste pe Andreea din Bulgaria care canta cu Costi Ionita? A disparut de pe net un video al ei mai demult scos oficial, de ce acum nu mai exista? Este vorba despre acest video, numai ca aici...? (mai mult)
Acum 6-7 ani ascultam o melodie numita "ecstasy", artistii erau romani. Incerc sa o gasesc de mult timp
Hei, am 15 ani si mi- as dori sa invat sa cant la pian. Nu am vazut niciodata un pian cu ochii mei, nu am atins niciodata claviarura unui pian. Multe persoane spun ca o orga electronica e potrivita...? (mai mult)
Ma chinui de ceva vreme sa imi conectez un mixer audio micut la laptop si nu reusesc. Vreau sa inregistrez chitara in FL Studio dar pur si simplu nu ii pot da de cap. M- am gandit ca o problema...? (mai mult)
Am auzit de curand intr-o masina o melodie gen hip-hop romanesc... refrenul, cred, suna ceva gen "milioane milioane, esti o c*rva printre doamne"... Merci.
Stie cineva cum se numeste melodia? Minutul 0:23 https://www.youtube.com/watch?v=XK5AS4j57Ic&t=28s
Am inteles ca, cantatul iti poate imbunatati calitatea corzilor vocale si te poate face sa ai o voce mai puternica/sa vorbesti mai tare ( asta cand nu canti ). Este adevarat, voi ce parere ...? (mai mult)
Ce casti wireless on ear imi recomandați pana in 150 de lei? Cel mai mult ma intereseaza bass-ul.
Buna, compun piese si mi le canta un prieten, vreau sa fiti atenti la versuri si sa imi spuneti o parere. https://youtu.be/czVVzoMw7S8 Si daca cineva are voce sa imi zica, chiar as vrea sa colaborez...? (mai mult)
Salutare. În urmă cu vreo trei ani am ascultat o piesă pe Youtube făcută de o româncă și un turc. Videoclipul începe cu o decapotabilă roșie. Pe parcursul clipului tipa se plimbă printr- un...? (mai mult)
Era o aplicatie cu ajutorul careia iti testai bass-ul, gen incepea sa vajaie.
Caut o manea de ceva timp si nu o gasesc, stiu numai refrenul."Lupu- si schimba parul dar naravul niciodata, iarta tradatorul si te mai vinde odata, fa bine la lume sa traiesti ce am trait eu".Ps:Este...? (mai mult)
M- am înscris la școala populară de arte să învăț să cant la pian. La examen a trebuit sa cant ceva și sa bat cu o moneda cum bătea profesorul. Problema e că nu știu dacă o sa ma admită....? (mai mult)
spuneti-mi și mie va rog câteva melodii rap triste.
Hei prieteni, știți cumva un site unde as putea sa găsesc o melodie după versuri?
Îmi poate spune cineva de ce toată lumea zice ca a canta la pian este mult mai greu decât la chitara?
Top cele mai frumoase manele care vă ung pe suflet?
Exista persoane din București care asculta trupe că Paramore, Black veil Brides, Icon for hire etc?
Cand sunteti suparati ce fel de muzica ascultati?
Este cineva ascultator de Kempes, Cargo, Trooper, OCS si alte trupe rock (straine) de tipul Whitesnake, WASP, Queensryche, Avantasia, Godsmack etc. care frecventeaza festivaluri/concerte rock in...? (mai mult)
Scriu piese trap dar nu mai am nicio idee despre ce sa cant sau ce ritm sa aiba. Ajutati-ma repede va rog! Ce sa fac? Nu mai am ideeeee.
Ce melodie descrie starea ta in acest moment?
Am fost un fan al jocului Left 4 Dead, acum aprox. 5-6 ani era un Trailer de la Left 4 Dead cu o piesa in spaniola daca nu gresesc. As putea da un indiciu spunand cuvintele: otravez, flor, gen
Ce melodii cool pentru masina stiti? Dar as dori sa imi spuneti melodii in romana. Ca exemplu melodia Cum Dai Din - Boier Bibescu feat. Mike Diamondz and Anuryh
Este adevarat ca a cânta la pian este mai greu decât la chitara?
Fiul meu Cristi are o orchestră. Să îmi spuneți dacă vă place muzica lui. https://www.youtube.com/watch?v=DevbzJ6EPIk&list=PL71pmiTSFbvaJ8VpSP4qFgVVeUIxMWkY3
Caut o melodie care continea urmatoarele versuri: "si cine, naiba, crezi c- o sa mai vrea o nebuna s- o accepte asa. Ti- am zis, baby, las- o mai usor, C- o sa vezi cum e sa- ti fie...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum se numeste melodia de la mine 10? Dau funda https://youtu.be/9iUcnUCTKHU
Îmi poate recomanda cineva destul de cunoscător în domeniul rock/metal, niste trupe de trash/death și heavy etc?(cu cât mai multe sugestii cu atât mai bine)Nu prea mai știu ce să ascult și as...? (mai mult)
Salut TPU, Știe cumva cineva unde as putea găsi traducerea a melodiei de la începutul filmului (desen animat) Tarzan? E cel din 1999. A fost tradus și am auzit melodia la film dar nu o găsesc...? (mai mult)
Ce titlu, ce intamplare s- ar potrivi de minune pe beatu(instrumentalul) ăsta: 808 Spooky Trap Beat https://youtu.be/OQoFybMD0lU Accesati acel link si spuneti- mi.Melodia dati- o pe minutul 4:22...? (mai mult)
Cine imi spune o aplicatie pentru windows care sa ma ajute sa compun muzica, in afara de Fl studio( nu mi se pare prea utila).
Am o întrebare, caut o melodie de foarte mult timp și nu o găsesc, deci se aude tntntnt e puțin mai brusca și nu o găsesc nicăieri și pare de timp Country. Ma ajuta cineva? Dau fundița
Hey,TPU imi puteti spune un program de facut beaturi in afara de fl studio?
unde pot gasi videoclipul original al lui Michael Jackson- Ghosts sa il pot descarca pe telefon? Am tot cautat peste tot dar nu gasesc tot videoclipul... ???? :(
Salut TPU,oare pe Apple music exista artisti romani, parazitii spike etc?
Daca fac o piesa rap despre anturaje si violenta in Romania o sa am succes?
Dupa ce lansezi o piesa trap, cum te faci popular, gen sa ai vizualizari, likeuri.Ca sunt convins ca nimeni nu are de unde sa stie de tine si de piesa ta.Deci imi puteti spune cum o promovez? Cum o fac...? (mai mult)
De cine este cântată melodia banii și fetele varianta pe manea?
Salut.Cum de numeste melodia din video? Varianta originala. https://youtu.be/TmUEbGlR4FM
mai demult am auzit in supermarket o melodie care mi- a dat o stare de nostalgie, pe care o mai auzisem si in copilarie si era o femeie care canta ceva de genul ahhh ahhh ahhhhhh, ceva in...? (mai mult)
Stiti vreun studio ok si de buget in Ploiesti? Doresc sa scot o piesa rap impreuna cu un prieten.
Eu si un prieten vrem sa scoatem o piesa.Despre ce ar fi mai bine? Cum traim in Romania sau despre anturaje?
Ce nume suna mai bine? Energie sau Nucleu Strict pentru rap.
Salut, de câteva zile tot încerc să caut o melodie dar nu reușesc, așa că m- am decis să întreb aici, sper să mă poată ajuta cineva. Am tăiat melodia dintr- un mix de 1 oră și am încărcat-...? (mai mult)
Este mai greu sa canti la vioara cu goarna decat la cea clasica sau e mai usor?
A cumpărat cineva negative de muzica populara originale de la artiști? Dacă da, cum ați procedat și cât ați dat pe un negativ?
Este un canal de muzica pe Youtube, un fel de trap/jazz si are la videoclipuri ca logo un cap de urs. Stie cineva cum se numeste?
Vreau linkuri de la dansuri asemanatoare cu Placi zemljo si Cica Cica Pogodi..va rog. Stiu ca mai era una care o canta un barbat, tot pe stilul asta de muzica, dar nu stiu cum se numeste melodia.
Fac 18 ani si caut melodii pentru momentul cand vine tortul, nu vreau ceva "simplu", de ex melodia cu "la multi ani". Îmi puteti da niște idei? Multuumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!