TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Ganderoaica
în 3 Aprilie 2024 | Ganderoaica întreabă:

K-pital avea un video cu manechine?

7
Răspunde Raportează
Anjinsan
în 2 Aprilie 2024 | Anjinsan întreabă:

Buna seara,imi puteti spune va rog oare cum se numeste o melodie care contine versurile banii, banii mentionez ca nu e manea. Daca ma puteti ajuta va rog

15
Răspunde Raportează
kingmarry352
în 2 Aprilie 2024 | kingmarry352 întreabă:

Buna tuturor! Stie cineva cum se numeste melodia din reclama de la Domestos 2024 de mai jos, va rog. https://youtu.be/mTctROJSm3g?si=Ul0roDABav2aBdq0

8
Răspunde Raportează
Andrewwx99
în 2 Aprilie 2024 | Andrewwx99 întreabă:

Buna! Prin 2015 sau 2016 ceva de genul era o melodie mai indie cu o femeie blonda cu ruj rosu si petrecea cu doi barbati de erau si intr-un parc la un moment dat astept raspunsuri

1
Răspunde Raportează
smecheru402
în 2 Aprilie 2024 | smecheru402 întreabă:

Bună TPU! Am un amplificator de bass combo warwick blue 15 si 2 cabinete 2x10. Ceea ce vreau sa fac e sa conectez cele doua cabinete la amplificator dar problema este ca singurele porturi pe care le...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
G?giulescu_Adrian_1971
în 2 Aprilie 2024 | G?giulescu_Adrian_1971 întreabă:

O boxa portabila JBL Partybox, daca o tin alimentata la priza permanent, risc sa-i uzez acumulatorul, da sau nu?

3
Răspunde Raportează
Oanadocuz
în 29 Martie 2024 | Oanadocuz întreabă:

Bună, îl mai țineți minte? https://youtu.be/KvrJNE4wHx8?si=IfTHwdcxTtI785SI

2
Răspunde Raportează
andreea1baratiu
în 28 Martie 2024 | andreea1baratiu întreabă:

Spotify da play la o alta piesa în loc de cea pe care o aleg sa o ascult. Am auzit ca si alții au problema asta, se întâmplă dacă nu ai Spotify Premium, exista vreo alta soluție daca nu vreau ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 28 Martie 2024 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare! Ce părere aveți de muzica trap din ziua de azi? O sa ziceți in comentarii că ce e cu muzica aia de rahat, într- adevăr nici mie nu imi place ce scot astea: Albert NBN, Aerozen, Rava, Idk,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Adr86
în 27 Martie 2024 | Adr86 întreabă:

Salut! Caut o melodie de ceva timp si nu reușesc să o gasesc. In videoclip e vorba despre o fată care merge pe strada(in timp ce melodia se desfășoară)si imparte pliante. In pliant este vorba de...? (mai mult)

32
Răspunde Raportează
AldeaAdrian
în 26 Martie 2024 | AldeaAdrian întreabă:

Buna ziua, cum pot pas cu pas sa fac acasa karaoke? Am o statie mica, am si microfon si nu ce mai trebuie.Am inteles ca o boxa sa le conectez.Dar cum iau si de unde negative la melodii? Multumesc

2
Răspunde Raportează
Crissbmx
în 25 Martie 2024 | Crissbmx întreabă:

Bună, caut o melodie de foarte mult timp. Înainte melodia aceasta era pe Trilulilu dar cum, acum nu mai exista efectiv nu mai am de unde sa o iau. Se numea sick- amandoi. Am cautat pe YouTube, google...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexandra7708
în 25 Martie 2024 | Alexandra7708 întreabă:

Ce se află în interiorul unui album muzical mai exact cel al lui Melanie martinez mai exact care este scopul acestuia?

1
Răspunde Raportează
johnnycorgan
în 25 Martie 2024 | johnnycorgan întreabă:

Salut, cine a ascultat melodia Bandido de La Bionda și ce părere aveți despre ea?

1
Răspunde Raportează
Tanu123
în 25 Martie 2024 | Tanu123 întreabă:

Salut, as avea si eu nevoie de ajutor de numele piesei de pe fundalul celei de la folclorul maghiar din videoul de aici https://www.instagram.com/reel/C46MCHyNkYj/?igsh=ZG03enRic3QyYzF0 Multumesc mult,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
johnnycorgan
în 25 Martie 2024 | johnnycorgan întreabă:

De ce lumea îl consideră pe Miluță un cântăreț de calitate proastă?

4
Răspunde Raportează
FreddieM
în 24 Martie 2024 | FreddieM întreabă:

Cum vi se pare piesa asta? https://youtu.be/Oa_RSwwpPaA?si=n73FrY7ydytG9vuJ Cheers

6
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 23 Martie 2024 | SacuiuRobert926 întreabă:

Salut, cine se ocupa de partydul kiss fm, ma gandesc sa le contactez personal pentru ceva anume ca nu mai difuzeaza un mix care l- am trimis de ceva vreme si cunosc persoane care au trimis mai tarziu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
David09998
în 21 Martie 2024 | David09998 întreabă:

Cum se numeste muzica aia cu: "nu e sef in Romania eu arat suprematia" de la Adrian Minune si Stana Izbasa sau ceva de genu

4
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 21 Martie 2024 | HotinAlexandra întreabă:

Cum si-a inceput ariana grande cariera ei muzicala si de cum a devinit asa populara si iubita de oamenii?

2
Răspunde Raportează
MinoSpiritualistul
în 21 Martie 2024 | MinoSpiritualistul întreabă:

Salut, știe cineva cum pot să îl contactez pe costa de pe serverul lui azteca de discord? Rog seriozitate

0
Răspunde primul Raportează
raluca2220
în 19 Martie 2024 | raluca2220 întreabă:

Bună! Am văzut mai demult o melodie cu doi băieți legați de o fată iar fata dansa… știe cineva cum se numește?

3
Răspunde Raportează
Decenuerap
în 19 Martie 2024 | Decenuerap întreabă:

Stiti cumva vreun site pe care ai putea sa vinzi versuri/strofe, etc? Scriu de ceva timp versuri, am multe idei de melodii, strofe, punchline- uri etc., dar nu sunt talentat in zona cantatului. Multumesc! ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bbbtfss
în 18 Martie 2024 | Bbbtfss întreabă:

Salut TPU, am nevoie de versuri stil trap pentru o piesa, poate avea injurturi etc, DAU FUNDA

4
Răspunde Raportează
Decenuerap
în 18 Martie 2024 | Decenuerap întreabă:

Stiti cumva vreun site pe care ai putea sa vinzi versuri/strofe, etc? Scriu de ceva timp versuri, dar nu sunt talentat in zona cantatului. Multumesc! Genul de muzica e rap de obicei.

2
Răspunde Raportează
7775
în 18 Martie 2024 | 7775 întreabă:

Cum se face intonația la o chitară cu floyd rose?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Martie 2024 |

Ce părere aveți de maneliști? Eu am păreri bune și rele, mai nou ăștia noi cântă nașpa, autotune- ul ce îi salvează! Dacă este să vorbim despre manele vechi, acolo este regele Guță ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie 2024 |

Salut bossilor. Parere muzica asta? https://youtu.be/tAp9BKosZXs?si=cDMHsNvMiHqMMWQu Mi- am propus si eu sa o ascult dupa ce reusesc sa sarut o fata. Am ascultat- o doar cand am fost mic, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Rooster
în 14 Martie 2024 | Rooster întreabă:

In Decembrie am auzit la radio intr- un autobuz din Tulcea o melodie gen dance interpretata de o voce feminina, era cam zgomot si am retinut doar "ai pierdut tot ce ai avut" si "zero zero" - ca un refren. ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anddddfressh
în 14 Martie 2024 | Anddddfressh întreabă:

Salut! Am nevoie de cineva sa ma ajute sa-mi acordez și eu rototumurile! Mulțumesc

0
Ninavitamina
în 14 Martie 2024 | Ninavitamina întreabă:

Bună. Caut o melodie românească veche. Cred ca are vreo 15- 20 ani. Nu prea țin minte multe, dar se cânta despre ochii și zâmbetul de care s- a îndrăgostit băiatul. Parcă o descria pe domnișoara....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Morkvikingulv
în 13 Martie 2024 | Morkvikingulv întreabă:

Cine sunt fetele din videoclipul „femeie si bautura" de Alinu AJ. Știe cineva Instagram-ul lor?

2
Răspunde Raportează
Mihaitav1234
în 13 Martie 2024 | Mihaitav1234 întreabă:

Salut, Aveți idee ce tarif percepe Stana Stepanescu pentru o nunta?

7
Răspunde Raportează
7775
în 12 Martie 2024 | 7775 întreabă:

Cum se face intonația la un floyd rose?

0
SkandallKamataru
în 12 Martie 2024 | SkandallKamataru întreabă:

Minutul 1:00 https://www.youtube.com/watch?v=Mx92lTYxrJQ Mai era o piesa care suna foarte, foarte asemanator, o stie careva? Tot cam acelasi ritm, o voce foarte asemanatoare. Nu stiu sigur daca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Martie 2024 |

Like, dislike sau părere la această melodie. Pe YouTube sunt la început. Și dacă să continui melodia cu versurile. https://youtube.com/shorts/ZqUwXusuQ9U?si=f9if-GOyK32bcDSw

4
Răspunde Raportează
AdrianaBacescu
în 10 Martie 2024 | AdrianaBacescu întreabă:

E adevarat ca Harrison Ford a fost in trupa The Doors? Am vazut niste poze pe Reddit.

9
Răspunde Raportează
AdrianaBacescu
în 10 Martie 2024 | AdrianaBacescu întreabă:

Mai canta Nicolae Guta?

3
Răspunde Raportează
Smellslikecarotss328
în 10 Martie 2024 | Smellslikecarotss328 întreabă:

Heyy TPU. Cum se numeste maneaua aia care incepe cu lie ciocarlie?

1
Răspunde Raportează
Nick9331
în 9 Martie 2024 | Nick9331 întreabă:

Caut o melodie hip-hop si imi aduc aminte versu' urmator => "Asta e piesa mea de suflet pentru tata..." Bineinteles nu retin cine o canta si as fi recunoscator daca cineva ar intui melodia exacta.

3
Răspunde Raportează
GabrielRadu684238
în 9 Martie 2024 | GabrielRadu684238 întreabă:

Salut! Aseara cand a fost meciul CFR - Hermmanstadt, in min 90+3, Philip Otele a dat un gol. Cum se numeste melodia cand da CFR Gol? O caut de cateva saptamani dar nu gasesc...

0
7775
în 9 Martie 2024 | 7775 întreabă:

Nu Metal-ul e metal? Sau e un hip-hop cu riff-uri de chitară?

4
Răspunde Raportează
HiDavid
în 9 Martie 2024 | HiDavid întreabă:

Salutări! Nu știu dacă își amintește cineva melodia de la Amuly & Sick - Secretul Vieții. Am căutat- o peste tot și nu mai e de găsit, nici pe YouTube sau Google, nowhere. Totuși, întrebarea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DearestVicinity43
în 9 Martie 2024 | DearestVicinity43 întreabă:

Salut! Știe cineva numele unei melodii? pentru ca vreau sa o caut dar nu știu cum se numește! Melodie este în limba română cu următorul vers: "saracie saracie nu credeam ca esti atat de grea" ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 8 Martie 2024 | oceanoflove întreabă:

De ce nu gasesc pe nicaieri melodiile de la altitude: become you and keep the lights on?

5
Răspunde Raportează
octav005
în 7 Martie 2024 | octav005 întreabă:

Buna seara. Am doua boxe SONY SS h650. in specificatiile producatorului scrie ca ar avea una 80w RMS. OARE este adevarat? Boxa are un difuzor mare de 13 cm un tweeter si un super tweeter. LA ce ar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
7775
în 6 Martie 2024 | 7775 întreabă:

Ce părere aveți despre oamenii care spun că "Metalcore is not metal"?

7
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 6 Martie 2024 | Cipi1212 întreabă:

Bună ziua, As dori să știu unde pot găsi versurile piesei N-AM FOST NICIODATĂ SINGURI de la Maia Malancus. Nu se găsesc pe net.

2
Răspunde Raportează
Adeodatus117
în 5 Martie 2024 | Adeodatus117 întreabă:

Salutare tuturor! Cred că este cel mai bun loc în care aș putea întreba… Are cineva idee care este numele acestui ton/muzică/melodie/sunet(sau ce este laughing )de așteptare? https://soundcloud.com/......ex-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adeodatus117
în 5 Martie 2024 | Adeodatus117 întreabă:

Salutare tuturor! Cred că este cel mai bun loc în care aș putea întreba… Are cineva idee care este numele acestui ton/muzic/medolie/sunet(sau ce este :)) de așteptare? https://soundcloud.com/hthzsrcij7ig/ton-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă acum 19 ore

sebijr întreabă:

Aș fi vrut atinge părul unei fete din cap cu blândețe și finuț, și să o fi cunoscut să fi avut și eu o relație serioasă Pare pentru mine, un vis și o imaginație. Pare pentru mine, o...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • CelCareRamaneInUrma
    trimisă acum 15 ore

CelCareRamaneInUrma întreabă:

Se mai poate ca o persoana de 26 de ani care e inapta din punct de vedere social(socially awkward pe engleza)si cu un nivel ridicat de anxietate sa devina normala ca celelalte persoane? Nu prea pot sa ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • alesia234cazacu4
    trimisă acum 14 ore

alesia234cazacu4 întreabă:

Va rog pe cineva care crede ca poate sa ma ajute să-i transmit unei persoane un mesaj
    11 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 14 ore

farcry444 întreabă:

Ce masina vi se pare cea mai fiabila si ieftina la intretinere in 2025?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.280
  • Întrebări: 3.952.470
  • Răspunsuri: 17.650.001
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Andreea Balan

Andreea Balan

Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.979 Adolescenţi
  • 55.556 Afaceri & Financiar
  • 22.866 Artă şi Cultură
  • 72.765 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.027 Carieră
  • 20.337 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.032 Conversaţii