TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
narcosoffile
în 14 Iulie 2022 | narcosoffile întreabă:

Salutare TPU. Recent mi- am adus aminte de o melodie foarte veche de a lui What's up, dar nu mai retin cum se chema. Tot ce mai retin e ca s- au filmat in fata unui volan intr- o garsoniera. Dau funda...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim124312431243
în 13 Iulie 2022 | anonim124312431243 întreabă:

Buna ziua. De ceva vreme vreau sa infiintez o trupa rock, dar nu stiu unde sa caut membri pentru trupa (basist, baterist etc). Unde pot cauta instrumentisti?

1
Răspunde Raportează
DaTsIk
în 13 Iulie 2022 | DaTsIk întreabă:

Hei, era un remix cu replica asta https://youtu.be/wxbkw3DWbnw. Știe cineva să mă ajute?

1
Răspunde Raportează
xScUmS
în 13 Iulie 2022 | xScUmS întreabă:

Salut TPU! Dacă îmi pun aparat dentar mai pot cânta la instrumente de suflat (eu cânt la clarinet)? Trebuie să "muşti* muştiucul pentru a sufla şi mă gândeam că dacă îmi pun aparat dentar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
WolfgangKreutzfeldt
în 10 Iulie 2022 | WolfgangKreutzfeldt întreabă:

Bună seara. Știe cineva ce melodie a cantat Dan Ciotoi azi la Tiki Village in Iasi înainte de a canta melodia "Luna alba" în seara asta?

0
Răspunde primul Raportează
Ash00
în 10 Iulie 2022 | Ash00 întreabă:

Buna, legat de genul muzical Phonk. Cum poti crea niste versuri in stilul asta? La ce trebuie sa faca exact referie? Muzica Phonk am vazut ca este provenita original din Rusia si are legatura cu drifturile...? (mai mult)

0
lauraeliza98
în 9 Iulie 2022 | lauraeliza98 întreabă:

Buna TPU! As avea și eu o întrebare. Presupun ca știți melodia lui Antidot - Privește-ma in ochi. Știe cineva cum se numește negativul sau melodia originala? Va rog mult.

0
Cristinmc12
în 9 Iulie 2022 | Cristinmc12 întreabă:

Salut. Am o chitara electro clasica si vreau sa o conectez la un amplificator. Am un amplificator audio, nu unul special pentru chitara si se aude doar un bazait. Am nevoie de un preamplificator sau...? (mai mult)

0
DiscordGen
în 8 Iulie 2022 | DiscordGen întreabă:

Salut! Știe cineva cum se numește această muzica? https://vm.tiktok.com/ZMNUWbYLC/?k=1

1
Răspunde Raportează
SG1995
în 8 Iulie 2022 | SG1995 întreabă:

Https://youtu.be/LxSPJS4sFBo Câteva păreri?

4
Răspunde Raportează
Alexandra122212
în 7 Iulie 2022 | Alexandra122212 întreabă:

Cine stie cum se numeste melodia asta? O stiu de cand eram mica si nu reusesc sa dau de ea https://linksharing.samsungcloud.com/l9h1H3Z6kMpD

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2022 |

Ce s-a mai întâmplat cu trupa 5Gang, au mai făcut vreo reuniune sau s-a desființat complet, de tot? Dau fundă

1
Răspunde Raportează
AndDJ
în 6 Iulie 2022 | AndDJ întreabă:

Cine știe sa facă rep îmi pote scrie niște versuri? Va rog!

2
Răspunde Raportează
Atotstiutorul
în 6 Iulie 2022 | Atotstiutorul întreabă:

Salutare, ma uitam aseara pe atomic si am vazut piesa: Doua fete - atatea nopti doua fete este numele formatiei atatea nopti este numele piesei in videoclip apar doua fete si parca zic PARCA nu sunt...? (mai mult)

0
cata9876
în 6 Iulie 2022 | cata9876 întreabă:

Pot converti un playlist din Youtube in spotify?

1
Răspunde Raportează
CinevaCandvaUndevaEu
în 5 Iulie 2022 | CinevaCandvaUndevaEu întreabă:

Bună! Caut o melodie pe care am auzit- o astăzi, iar versurile pe care mi le amintesc erau "everytime i close my eyes i see you with me" (aproximativ), iar melodia nu știu exact ce gen este, dar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Silviu7371
în 5 Iulie 2022 | Silviu7371 întreabă:

Salut, am un keyboard Roland Lucina AX- 09 și aș vrea să știu dacă există vreun software prin care pot adăuga mai multe tonuri. Știu că pot face asta printr- un juzisound, dar as vrea sa știu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonima6789777
în 3 Iulie 2022 | Anonima6789777 întreabă:

Buna! Știe cineva programul pe zile la untold 2022? Sau când se publica?

0
saftaiiustin
în 3 Iulie 2022 | saftaiiustin întreabă:

Stie cineva un loc bun unde mi se poate recomanda si monta un subwoofer, amplificator si alte boxe pe un Mercedes w205? Prin Bucuresti sau in apropiere

1
Răspunde Raportează
Dragosom
în 1 Iulie 2022 | Dragosom întreabă:

Salut, Am rugămintea dacă mă puteți ajuta sa găsesc un link de stream pentru următoarea melodie, mai jos link cu versurile melodiei : https://www.versuri.ro/versuri/saganostra-desi-te-iubesc/

0
anonim_4396
în 29 Iunie 2022 |

Ce parere aveti despre următoarele cantece? 1.Symphony- Zara Larsson 2.Beggin'- Maneskin 3.Cine sunt eu- Iuliana Beregoi 4.Perfect pentru mine- Iuliana Beregoi 5.Cheap thrills- Sia 6. Wellerman ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Zeus28
în 29 Iunie 2022 | Zeus28 întreabă:

Salut. Caut o piesa lansata prin 2019- 2020, gen house. Versurile erau in italiana(cred). In videoclip era un robot care alerga intr- o cusca mare de sticla si avea niste fire legate de el. Era foarte...? (mai mult)

0
DannyQ
în 28 Iunie 2022 | DannyQ întreabă:

Cum vi se pare? https://youtu.be/R2IWbtW2jdc

1
Răspunde Raportează
iustinian112
în 26 Iunie 2022 | iustinian112 întreabă:

Hei, Cum as putea sa-mi fac niște remixuri cu bass pentru masina? Ce program mi-ati recomanda?

2
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 25 Iunie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Azi se fac 13 ani de când a murit Michael Jackson, nu stiu de ce dar chiar dacă e mort îl simt in viață ascultându- i muzica, doar eu simt asta? Si apropo, dacă ascultați care e melodia voastră...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 24 Iunie 2022 | SingleForOne întreabă:

Salut! Cunoaste cineva melodia din acest video? https://www.instagram.com/reel/Cb5N3Ozl2nD/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

1
Răspunde Raportează
CatalinGonta
în 23 Iunie 2022 | CatalinGonta întreabă:

Buna seara, vreau va rog niste versuri pentru o poezie.Multumesc

1
Răspunde Raportează
Hanime
în 23 Iunie 2022 | Hanime întreabă:

Salut! Știți cum se numește melodia aia în care se cântă despre un băiat și o fată care se întorc la copilul lor și mor într- un accident? E o poveste ceva gen ca melodia până când moartea...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 22 Iunie 2022 |

Am auzit azi o melodie destul de pitigaiata, in Engleza, cantata foarte sus, voce de femeie, dar nu imi pot aminti niciun vers. E destul de populara, ca am mai auzit- o si altadata. Seamana a ceva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VasilexAndrei
în 22 Iunie 2022 | VasilexAndrei întreabă:

Buna seara. Pot conecta laptopul la consola Behringer Xenyx 1002 cu Cablu Audio Jack de 3, 5 mm la 2 x Jack de 6, 35 mm, 2 metri, Vention? Fara a avea probleme. Pentru ca sunetul să iasă din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Corncapra4
în 22 Iunie 2022 | Corncapra4 întreabă:

Buna TPU! Imi place muzica spirituala si mereu am visat sa imi fac propria muzica asemanatoare, cu instrumente primitive sau, in orice caz, neobisnuite. Rand pe rand incep sa imi procur instrumente...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marian2047
în 21 Iunie 2022 | Marian2047 întreabă:

Imi puteti spune cum pot invata singur sa cant la orga? Fara profesor. Niste sfaturi va rog

2
Răspunde Raportează
Valisarpe
în 21 Iunie 2022 | Valisarpe întreabă:

Este cineva pe aici interesat sa facem muzica, rap trap?

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 21 Iunie 2022 | AdiMihai25 întreabă:

Korg pa3x pro sau Korg pa3x Musicant? Fundaaaaa

0
roby223
în 20 Iunie 2022 | roby223 întreabă:

Salut, am auzit acum ceva timp o melodie cantata de o fata, nu mai știu cum o cheamă și nici versurile nu le mai știu, tot ce îmi aduc aminte din videoclip ii faptul că unii se luptau între ei ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cristian_Neacsu_Bogdan_1998
în 20 Iunie 2022 | Cristian_Neacsu_Bogdan_1998 întreabă:

Era o manea, nu stiu sigur daca o canta Leo de la Kuweit, singurul vers pe care mi-l amintesc este : ii plac barbatii cu potential. Aveti idee ce manea este?

3
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 19 Iunie 2022 | AdiMihai25 întreabă:

Salutare, Ce diferenta este intre clapele următoare: KORG pa3x PRO.- Korg pa3x Le-Korg pa 3x Musikant. KORG pa4x /Korg pa 4x Musikant.

0
alexandradlr
în 18 Iunie 2022 | alexandradlr întreabă:

Sunteți de acord ca Michael Jackson este regele muzicii?

4
Răspunde Raportează
ValentaM
în 16 Iunie 2022 | ValentaM întreabă:

Buna ziua, as dori daca cine are negativul pentru piesa de muzică populară "Cine n-a iubit nu crede"!

0
MyNameisEduard
în 16 Iunie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Pune un link cu melodia ta preferată și îți dau părerea mea. N-am nimic personal cu nimeni dar fără manele va rog!:D

11
Răspunde Raportează
SakuraHaruno4348
în 15 Iunie 2022 | SakuraHaruno4348 întreabă:

Salut! Știe cineva cum se numește melodia creștina ce avea un vers "Cum a trăit Isus, fără Coca cola". Este o melodie a copilăriei mele, o aveam pe caseta dar nu o găsesc de ani intregi. Nici...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DarkBlue17
în 14 Iunie 2022 | DarkBlue17 întreabă:

Caut de ceva timp o melodie veche, o recunoaște cineva? Acestea sunt versurile pe care mi le amintesc: „La mulți ani, de ziua ta îți voi cânta, fetița lui tata" și „Florile să înflorească,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ash00
în 14 Iunie 2022 | Ash00 întreabă:

Buna, daca este cineva care sa se priceapa la muzica etc etc, exista vreo aplicatie anume care sa detecteze timpii, ritmul si bitul in general in asa fel in care sa imi dau seama ce gen muzical este...? (mai mult)

0
DEVOL
în 13 Iunie 2022 | DEVOL întreabă:

Buna, am cautat un test la o melodie in limba spaniola si din pacate nu reusesc sa gasesc versurile ( lucrez la un clip video si melodia a fost o idee dar chiar imi doresc sa stiu si versurile ) As ...? (mai mult)

0
MusicandDance
în 13 Iunie 2022 | MusicandDance întreabă:

Va place muzica lui Darius Dominte?

5
Răspunde Raportează
MusicandDance
în 13 Iunie 2022 | MusicandDance întreabă:

Cine este Darius Dominte?

4
Răspunde Raportează
Xaucie9d
în 13 Iunie 2022 | Xaucie9d întreabă:

Știe cineva unde pot gasi versurile de la piesa: Lost in the city de BoxBoy? Am cautat peste tot dar nu gasesc cine gaseste îi dau funda va rog

4
Răspunde Raportează
WolfgangKreutzfeldt
în 13 Iunie 2022 | WolfgangKreutzfeldt întreabă:

Știți melodii asemănătoare la ritm cu melodia lui Nicu Paleru - Vreau sa beau sa beau sa beau ( aia veche )?

2
Răspunde Raportează
zCata
în 12 Iunie 2022 | zCata întreabă:

Salut, caut și eu o melodie mai veche știu ca era un fel de hop hop sau rap și cânta o voce mai subțire trebuie sa fie de prin 2000/1990 cv de genu, ms xD

1
Răspunde Raportează
streethunter
în 12 Iunie 2022 | streethunter întreabă:

Salut. Stie cineva ce piesa din Romania are acest instrumental? Kodak Black - Tunnel Vision https://www.youtube.com/watch?v=hhSYcDO82oE

0
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LIME04
    trimisă acum 10 ore

LIME04 întreabă:

Ce credeți dacă am 21 de ani si încă sunt virgin, se poate crede că sunt asexual, sau să fac niște investigații medicale?
    10 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 6 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.585
  • Întrebări: 3.954.582
  • Răspunsuri: 17.664.325
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Deserturi

Deserturi

Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.111 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.381 Conversaţii