TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
gemeni6226
în 10 Iunie 2022 | gemeni6226 întreabă:

Cum se numeste piesa? https://www.facebook.com/watch?v=2189690627875531

3
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 10 Iunie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Cât de mult înseamnă muzica pentru voi? Cum o descrieți?

6
Răspunde Raportează
Covathsh
în 10 Iunie 2022 | Covathsh întreabă:

Mi-a ieșit pe piept un fel de lipom însă tare și roșu, poți avea ganglioni pe piept?

2
Răspunde Raportează
nastaseelenacristina
în 9 Iunie 2022 | nastaseelenacristina întreabă:

Caut si eu o melodie de prin anii 2000, erau doua fete blonde, am auzit doar odata cantecul si am retinut putin: inger si demon tu esti/imi faci rau da ma si iubesti/cand ma iei in brate imi trece/ai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cipanella
în 9 Iunie 2022 | cipanella întreabă:

Salut. Am o intrebare unde pot gasi partituri simple la vioara de muzica populara, usoara si clasica. O zi buna!

1
Răspunde Raportează
ANONIMU3O02
în 9 Iunie 2022 | ANONIMU3O02 întreabă:

Stau in banca de la scoala Gandul meu la tine zboara Ma foiesc, ma invartesc. Cum sa iti spun ca ma topesc? As putea spune, că sunt doar al tau, mi- as face timp pentru tine, sa mor eu zăuu. ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
CristianNV
în 9 Iunie 2022 | CristianNV întreabă:

Salutare! Mai știe cineva cum se numește melodia cantata de băiatul ala indian, jumate în indiana jumate în engleza, în care la un moment dat spunea "only english" sau ceva de genul?

3
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 8 Iunie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Vreau sa-mi spuneti cum vi se pare această melodie si audio-ul si videoclipul. https://youtu.be/7JJfJgyHYwU Dau fundă desigur :)

3
Răspunde Raportează
Cipricrf2
în 8 Iunie 2022 | Cipricrf2 întreabă:

Salut, știe cineva cum aș putea băga muzica la o boxa care nu are decât 2 fire, adică plus și minus? Pentru că, când le conectez se aude încet!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie 2022 |

Mă cheamă Andrei și vreau să mă apuc de Trap, îmi puteți recomanda un nume de scena?

5
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 8 Iunie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Martin Garrix sau Skrillex?

2
Răspunde Raportează
Fe_Petrus_1981
în 8 Iunie 2022 | Fe_Petrus_1981 întreabă:

Am un sistem Boxe 5.1 Serioux cu iesire mufa mama usb, (nu are iesire jack) intrebarea mea este, cum as gasi un adaptor bluetooth, care sa- i pot reda muzica de pe telefon de exemplu, am gasit ceva ADAPTOR...? (mai mult)

0
DanutzSmechieruMc
în 8 Iunie 2022 | DanutzSmechieruMc întreabă:

Salut TPU. Am o problema existențială, mi- am amintit de o melodie veche dar nu mai știu cine o canta și cum se numește, am amintiri foarte vagi, știu doar ca - a fost un hit prin perioada ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
crzmax72
în 7 Iunie 2022 | crzmax72 întreabă:

Bună seara TPU! Ce program DJ îmi recomandați pentru acest laptop, care ar rula fără probleme? Este vorba de un Asus X509FA cu procesorul de Intel® Core™ i3- 8130U Processor 2.2 GHz (4M Cache,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Cozmea022004
în 7 Iunie 2022 | Cozmea022004 întreabă:

Stie cineva numele melodiei outro-ului folosit de Justitiarul De Berceni?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2022 |

Salut. Daca conectez orga la Behringer Xenyx 1002 și bag cablul de tot in mixer se aude in ecou. Daca la câțiva km in afara cablul se aude foarte bine. Se întâmplă ceva daca îl las puțin afara? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Pandamic
în 6 Iunie 2022 | Pandamic întreabă:

Ce părere aveți de muzica asta :^ https://www.youtube.com/watch?v=AtVPsPct4KM&ab_channel=INNA

1
Răspunde Raportează
Pandamic
în 6 Iunie 2022 | Pandamic întreabă:

Ce manele faine recomandați :D? (Nu neapărat manele, pot fi și alte melodii, gen pop)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2022 |

Va plac anumite melodii rusești? Lasand la o parte chestia cu razboiul. In general ascult melodii mixte. 1 https://youtu.be/e4PBKgLlaHk 2 https://youtu.be/Expq6fmXLUM

8
Răspunde Raportează
Danny28
în 6 Iunie 2022 | Danny28 întreabă:

Nu știu dacă am postat la categoria potrivită. Ce părere aveți despre acei pensionari care stau pe Facebook și judecă preferințele muzicale ale generației tinere? De exemplu am intrat astăzi ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 5 Iunie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Știu ca melodia este mai veche dar cum vi se pare? Sună ciudat dar înainte o ascultam din plăcere dar acum parcă o trăiesc. https://youtu.be/0FOxxI5lZZ8

4
Răspunde Raportează
Laurentiujr
în 5 Iunie 2022 | Laurentiujr întreabă:

Hei TPU, mă poate ajute și pe mine cineva cu această melodie? Melodia începe de la minutul 21:34. https://youtu.be/MY1h5PDz8ck Nu o găsesc pe nicăieri. Ofer funda!

1
Răspunde Raportează
Percueu
în 5 Iunie 2022 | Percueu întreabă:

Știe cineva cum as putea găsi muzicile alea de la las fierbinți? De exemplu l'italiano in stil romanesc sau mai sunt încă 2.

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 4 Iunie 2022 | 123gabialexandra întreabă:

Cât câștiga un solist vocal pe noapte la o nunta? Aproximativ? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2022 |

Dati-mi niste melodii sa ascult,nu trebuie sa fie noi, afrobeats,usoara,electro, nu in romana, pop, gen cea de la trap nation. Funda.

3
Răspunde Raportează
UltraSoundSound
în 2 Iunie 2022 | UltraSoundSound întreabă:

Sunt fani Adele pe aici? Daca da, care este piesa/albumul vostru favorit? Incep eu, mie personal imi plac toate albumele lansate de ea, ma regasesc in aproape toate. :)

2
Răspunde Raportează
Ovi4678
în 2 Iunie 2022 | Ovi4678 întreabă:

Buna, imi poate spune cineva care este diferenta dintre amplificatorul Marshall MG15G si Marshall MG15GR?

1
Răspunde Raportează
cipanella
în 2 Iunie 2022 | cipanella întreabă:

Salut. Ce exercitii trebuie ca sa-ti dezvolti auzul muzical la un solist intrumentist?

1
Răspunde Raportează
poterake19
în 1 Iunie 2022 | poterake19 întreabă:

Salut TPU, azi 01.06 ziua copilului in masina ascultam radio, presupun ca era Kiss Fm emisiunea Daily Kiss si am auzit o voce de fata cum facea Rap pe melodii de copii si as vrea sa stiu cine era tipa...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 1 Iunie 2022 |

Salut,daca bag cate un difuzor la fiecare ieșire de sunet la mixerul Behringer XENYX 1002 FX se întâmplă ceva? Se poate arde sau ceva de genul?

1
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 31 Mai 2022 | SacuiuRobert926 întreabă:

Salut, de unde pot obtine melodii romanesti din 2007- 2022 (macar pana in 2018) comerciale la varianta extended cu o calitate buna macar de 192+ kpbs? ATENTIE! SA NU FIE DE CALITATE GEN SA SPUNA CA E...? (mai mult)

0
stef4nel29
în 30 Mai 2022 | stef4nel29 întreabă:

Vreau sa combin instrumentale cu voce De exemplu vocea https://youtu.be/QKqkNFBW0D0 Cu instrumentalul https://youtu.be/bGFZsmmzZeQ Sunt site- uri unde pot cere sa mi se combine? Sau poate persoane ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marian7356
în 30 Mai 2022 | Marian7356 întreabă:

Salut, de ce la radio nu sunt posturi de manele?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai 2022 |

Am auzit la radio o manea cred cu refrenul de la Habibi (DJ Jimi - Habibi), tot o caut de 2 zile dar nu o găsesc, puțin ajutor ar fi de folos

2
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 29 Mai 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Fani OneRepublic pe aici? Dacă da, care e melodia voastră preferată?

3
Răspunde Raportează
Levington
în 29 Mai 2022 | Levington întreabă:

Salutare! Cum pot "lega" un subwoofer (sau statia acestuia) la un MFD2? Nu am vazut iesire pentru subwoofer! Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 28 Mai 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Ce părere aveți despre Panic! At The Disco? Care esti melodia voastră favorită?(dacă ascultați desigur) Dau fundă!

5
Răspunde Raportează
Alex81638
în 28 Mai 2022 | Alex81638 întreabă:

Cine îmi da versurile de la cântecul asta(îmi amintesc doar asta ????dar știu ca era de la serenada din a 12 a) " …ne alegem un drum, care drum, care drum, care drum…." ceva de genu era.

0
TheMadKing
în 28 Mai 2022 | TheMadKing întreabă:

Stie cineva numele acestui instrumental? https://youtube.com/shorts/pMXeT0pk87w?feature=share

0
anonim_4396
în 28 Mai 2022 |

Salut TPU La începutul semestrului 2 al acestui an școlar m- am transferat la o școala cu profil artistic pe muzica. Săptămâna viitoare înainte de încheierea mediilor urmează sa dau niste diferențe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CristinaJurjut
în 27 Mai 2022 | CristinaJurjut întreabă:

Buna TPU. Există o melodie veche pe care bunica imi canta când eram copil. Acum as vrea sa o mai ascult dar nu îmi amintesc cum era. Era ceva de genul: Am plecat de acasă Cu geamantanul în urma,...? (mai mult)

0
Jurjut_Oana_1999
în 27 Mai 2022 | Jurjut_Oana_1999 întreabă:

Bună TPU, exista o melodie veche pe care mi- o canta mult mama. Îmi amintesc parti din ea dar as dori versurile întregi. De cand terminai eu scoala umblu haimana, tata îmi cauta de lucru mie nu...? (mai mult)

0
MyNameisEduard
în 26 Mai 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Ce părere aveți despre această melodie? Chiar sunt curios și de părerile altora :) https://youtu.be/1N-T7WuAcBQ

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2022 |

Salut TPU, ofer funda pentru răspunsul urmator. Acum ceva timp cam 7- 8 ani am ascultat o melodie de câteva ori. Părea făcută pe stilul anilor 2000 deci s- ar putea ca, cunoscătorii sa o știe. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Mai 2022 |

Ce parere aveti de melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=581_QIj2r0I Eu am o parere super buna. Mi- as dori cineva sa faca si un remix la ea, dar nu are remix- uri((. Eu stiu sa fac doar bounce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
enigmatically
în 24 Mai 2022 | enigmatically întreabă:

Salut! Intrebare conversationala.Care e melodia voastra preferata? Care v-a inspira o stare de bine si va face fericiti?

6
Răspunde Raportează
Negrea_Mihai_1999
în 22 Mai 2022 | Negrea_Mihai_1999 întreabă:

Salut,ce preț are Claudia Puican si Armin Nicoara pentru o nuntă intreaga?

2
Răspunde Raportează
VIOdamian01
în 22 Mai 2022 | VIOdamian01 întreabă:

Help! Am următoarele versuri (aproximative) dintr- o manea veche, de prin anii 1990: Nu mai plânge, iubirea mea/Te rog șterge- ți lacrima/Nu mai plânge în zadar/Dulce și amar… Ăsta era refrenul. ...? (mai mult)

0
Ionut123987
în 20 Mai 2022 | Ionut123987 întreabă:

Îmi poate recomanda cineva o aplicație gratuita pentru descarcat muzica?

1
Răspunde Raportează
Sophieka
în 20 Mai 2022 | Sophieka întreabă:

Un remix superb de melodie noua la radio- uri... Am uitat frazele exacte dar se tot repeta ceva in gen : Te iubesc sau ceva de genul, e o melodie remixata pe un ritm tineresc si foarte captivant. Oare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 3 ore

9PM întreabă:

De ce nu mai mă lăsa să plătesc numerar pe Bolt Food? Vad că mă lasă să plătesc doar cu cardul! Ce are? Până acum plăteam numerar, pe restul îmi permite!
    19 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 8 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.585
  • Întrebări: 3.954.582
  • Răspunsuri: 17.664.325
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Istorie clasa a VI-a

Istorie clasa a VI-a

Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a

Start quiz
Categorii