TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
RaduClaudiu
în 20 Mai 2022 | RaduClaudiu întreabă:

Înainte pentru a descarca muzica pe telefon foloseam snaptube, dar acum pe a52s android 12 nu mai ma lasă să descarc, îmi spune "ca nu este încă disponibilă descărcarea în tara dvs. Știți ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Petrus_Emanuel-Mihai_1988
în 20 Mai 2022 | Petrus_Emanuel-Mihai_1988 întreabă:

Buna TPU. Cum se numeste melodia care o tot canta unu la tv si suna cam asa : M-AM INDRAGOSTIT DE EA tiktok ceva de genu... ca pronunta si de tiktok in melodie?

1
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 19 Mai 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Salut, personal n- am mai ascultat hip- hop romanesc de 7 ani pentru ca nu mai imi place, dar inca mai ascult anumiti artisti cum ar fi Rappa si Nimeni Altu'(destul de rar). In melodia ''Pentru tine...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2022 |

Vă place melodia asta? ❤️ https://www.youtube.com/watch?v=m8UQN_IQfBU

6
Răspunde Raportează
Johnny201
în 18 Mai 2022 | Johnny201 întreabă:

Am si eu nevoie de cineva care stie araba sa ma ajute sa gasesc o melodie in araba. Am incercat in toate felurile si nu stiu cum. Dau funda

0
Răspunde primul Raportează
Laur9910
în 18 Mai 2022 | Laur9910 întreabă:

Cineva care dorește sa meargă la Saga Festival?

1
Răspunde Raportează
Lioana
în 17 Mai 2022 | Lioana întreabă:

Cum se calculează punctajul publicului de la Eurovision Song Contest? Pe țări? La comun? Cum se acorda acele puncte? 1 punct la cate voturi?

0
rocerprajit
în 17 Mai 2022 | rocerprajit întreabă:

Salut... stie careva cum sa iti faci prieteni roackeri/metalisti in viata reala sau in mediul online, gen grupuri de Instagram, discord? Dau fundita

2
Răspunde Raportează
alexavladi
în 16 Mai 2022 | alexavladi întreabă:

Salutare tuturor, ce parere aveti despre aceasta melodie? Este chiar techno sau? DASQ - Angels Of Techno: https://www.youtube.com/watch?v=yN_t6NavYJA

12
Răspunde Raportează
ANdy32
în 15 Mai 2022 | ANdy32 întreabă:

Cine cântă melodia asta: https://soundcloud.com/andy-dumy-860427833/no-name/s-UOYX2rBvZmG?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

2
Răspunde Raportează
raisa1238
în 14 Mai 2022 | raisa1238 întreabă:

Ce melodie de copii mici să cânt la probele de la pedagogic?

2
Răspunde Raportează
Mongo
în 14 Mai 2022 | Mongo întreabă:

Cum se numea piesa aia de LA parazitii pe ritmuri de lambda? Ceva de genu

5
Răspunde Raportează
Claude002
în 14 Mai 2022 | Claude002 întreabă:

Saluut! Ce inseamna reproducerea unor scurte motive ritmico melodice (2- 4 măsuri)? Săptămâna viitoare voi merge la probele de aptitudini pentru pedagogic și nu am pe cine sa intreb pentru ca nu avem...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
WhiteAxe
în 13 Mai 2022 | WhiteAxe întreabă:

Salut TPU, o intrebare mai prosteasca am si eu si cam fara prea multe detalii, am ascultst intr operioada o melodie si acum mi am adus aminte de ea.dar nu i mai stiu numele, sau cine o canta Melodia...? (mai mult)

0
Buseee
în 12 Mai 2022 | Buseee întreabă:

Salut, știe cineva când a apărut melodia Master Pozitiv 2 de la Spike și Guess Who?

1
Răspunde Raportează
vladutzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
în 12 Mai 2022 | vladutzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz întreabă:

Are cineva melodoiile vechi ale lui Gato? "Fapte Reale" de exemplu sau altele? Dau funda daca imi lasati un link de downlaod.

3
Răspunde Raportează
TeoPainter
în 12 Mai 2022 | TeoPainter întreabă:

Stie careva de unde pot sa gasesc si eu in Ploiesti niste casti bune de Samsung cu mufa jack? care sa se auda foarte bine? gen cu bass bun?

1
Răspunde Raportează
ALEX3455
în 11 Mai 2022 | ALEX3455 întreabă:

Salut, am ascultat mai de mult pe Youtube o melodie. Dar nu mai stiu cum se numeste si nici cine canta. Stiu ca videoclipul era filmat cu drona iar cel care canta conducea un vw touareg si intr- un anumit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexa090
în 10 Mai 2022 | Alexa090 întreabă:

Am si eu o intrebare. Cam cate melodii încap pe un stick de 64 gb? Daca melodiile sunt de 3-4 minute

2
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 10 Mai 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Cât de des vi se întâmplă să vi se repete o melodie in cap? Mie mereu mi se întâmplă :)

3
Răspunde Raportează
adilotus
în 10 Mai 2022 | adilotus întreabă:

Stie cineva care este castigatorul One true Singer?

1
Răspunde Raportează
Matheas_Danio_Coltea_1997
în 9 Mai 2022 | Matheas_Danio_Coltea_1997 întreabă:

Salut! Ma puteti ajuta cu notele de pe Grifful unei chitari bass cu 5 corzi? Sau macar cu notele unei chitari bass cu 4 corzi?

1
Răspunde Raportează
MalcomEdjouma
în 9 Mai 2022 | MalcomEdjouma întreabă:

Melodii reggae frumoase?

0
Multeesidetoateee000
în 9 Mai 2022 | Multeesidetoateee000 întreabă:

Bună, știe cineva cum se numesc piesele astea două? (Dau funda) prima: https://youtube.com/shorts/nn_PNYANvJc?feature=share Și a doua: https://youtube.com/shorts/A6LMJI_3abk?feature=share

1
Răspunde Raportează
CatalinMihai1989
în 8 Mai 2022 | CatalinMihai1989 întreabă:

Salut TPU, De cateva luni tot incerc sa gasesc o melodie franceza. Melodia este veche (5- 10 ani). Este cantata de un francez de culoare slab, par scurt, iar in videoclip are acelasi model de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreiut04
în 8 Mai 2022 | Andreiut04 întreabă:

Am o intrebare, sper sa stie cineva. De ceva vreme mai am o melodie in cap, refrenul este ceva de genul "uuuuuuuuuuuu" sau "youuuuuuuu" nu sunt sigur si dupa e ceva cu, , babeeeeee" seamănă foarte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
maphiotul
în 7 Mai 2022 | maphiotul întreabă:

Neata Stie cineva numele real a lui morena din videoclipul Tom Boxer, Morena - Deep in Love ft. J Warner? E cumva Antonia? nu vreau sa greşesc

2
Răspunde Raportează
eduardbasic
în 7 Mai 2022 | eduardbasic întreabă:

"Doi ochi albaștri stralucitori ca marea" Cum se numește piesa stiu ca e rap ceva. Dau funda!

1
Răspunde Raportează
GDevis
în 7 Mai 2022 | GDevis întreabă:

Cum se canta muzica pop? ce instrumental trebuie pentru muzica pop? si ce fel de voce trebuie sa am pentru a canta pop?

0
AB1Corduneanu
în 5 Mai 2022 | AB1Corduneanu întreabă:

Ce părere aveți despre melodia aceasta? https://youtu.be/laJ3pbVoqms

4
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 5 Mai 2022 | MyNameisEduard întreabă:

De ce muzica edm nu mai este la fel de ascultată ca înainte? De exemplu Martin Garrix, Skrillex, Alan Walker și tot așa, înainte faceau de la zeci până la sute de milioane de vizionări dar acum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hoqzy
în 5 Mai 2022 | Hoqzy întreabă:

Salut! Vreau si eu niște versuri pentru o melodie trap. Dacă se poate sa fie despre viață si despre o persoana speciala care nu e ca ceilalți

3
Răspunde Raportează
Shis
în 4 Mai 2022 | Shis întreabă:

Salutare! Mă poate ajuta careva cu un sfat? Eu compun melodii versuri, unde pot sa le vând?

2
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 4 Mai 2022 | SacuiuRobert926 întreabă:

Salut, de ce multi oameni care au responsabilitatea de a vedea si pune remix- urile nu- s de acord cu trecerile tare de la o piesa la alta(gen ex: de la una usoara la una foarte tare gen sa iti vina sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alinp20
în 4 Mai 2022 | Alinp20 întreabă:

Salut TPU, ar merita sa cumpar amplificator behringer km 1700? Si daca da, ce difuzoare, boxe s-ar potrivi?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Mai 2022 |

Știe * cineva cum se numește intr- o- ul de la un vechi program televizat pe TVR 1/2/3, ceva cu documentare unde arată Delta Dunării cu niște pelicani * care zboară pe deasupra și alte secvențe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
frafafafaf
în 4 Mai 2022 | frafafafaf întreabă:

Hey TPU! Știu ca exista o melodie patriotică făcută pe vremea lui Ceaușescu, evident pentru propagandă si ca sa arate ce face partidul si etc. Stiu ca eram cu taicamiu acum ceva zile a zis el ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim293828
în 2 Mai 2022 | Anonim293828 întreabă:

Am o întrebare, dar cred că o să primesc hate. Cine știe mai mulți oameni de parodii cum e Nicu de la Căzănești și Fernando de la Caransebeș?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2022 |

Salut TPU! Un program de facut instrumentale in afara de FL Studio?

2
Răspunde Raportează
ContPentruMuzica231
în 1 Mai 2022 | ContPentruMuzica231 întreabă:

Știe cineva cum se numește melodia cu refrenul: "Toți prietenii mei au pierdut bani la aparate, nu i-au dat pe d****** nu i-au spart pe bagaboante"

1
Răspunde Raportează
andreitpu040602
în 1 Mai 2022 | andreitpu040602 întreabă:

Salut TPU. Credeți că dacă nu îmi plac manelele este un lucru rău? (Îmi place Trapul)

6
Răspunde Raportează
în 1 Mai 2022 | ntrebdetoateee întreabă:

Https://youtu.be/QqSF2KAxDrE Știe cineva cum se numeste piesa asta?

3
Răspunde Raportează
DooMyRs
în 30 Aprilie 2022 | DooMyRs întreabă:

Va salut, am dat de melodia din link- ul de mai jos, (stiu ca se aude prost, nu am reusit sa inregistrez altfel), dar nu stiu cum se cheama, evident, nu o gasesc cu niciun program, ma poate ajuta...? (mai mult)

0
Sami96
în 30 Aprilie 2022 | Sami96 întreabă:

Stie cineva versurile melodiei Satelit de la Bosquito?

0
anonim_4396
în 29 Aprilie 2022 |

Salut, probabil mulți dintre voi îl cunoașteți pe cântărețul Daddy Yankee. Credeți ca acesta a facut ceva operații estetice pentru a arăta așa de tânăr la 45 de ani? Arată ca un tânăr ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 25 Aprilie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Îmi poate spune cineva numele melodiei din acest anunț de la Emag daca il știe? Shazam nu mă ajută... https://youtu.be/yMgccBDhtT8

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2022 |

Ce părere aveți despre această melodie? Ce vă evocă? https://youtu.be/IeDMnyQzS88 Am pus versiunea live deoarece îmi pare mai frumoasă decât versiunea de studio. :)

3
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 25 Aprilie 2022 | SacuiuRobert926 întreabă:

Salut, am consola de DJ: numark mixtrack pro fx, am incercat sa conectez microfonul dar nu ma aud pe casti si nici pe intregistrari cu acel microfon conectat la consola doar muzica. Ma aud doar la boxa...? (mai mult)

0
Shinesun
în 25 Aprilie 2022 | Shinesun întreabă:

Mai exista muzica rap? Mă uitam la ce cântăreți au apărut, am dat de unul tygga sau ceva de genul.Aia nu e muzica

7
Răspunde Raportează
flaviusvampirdeiasi
în 22 Aprilie 2022 | flaviusvampirdeiasi întreabă:

Buna TPU! vine ziua mea curand, de asemenea o tabarea de muzica. ma gandeam sa imi cumpare ukulele concert. aveti recomandari? este ok pentru un incepator? ati putea poate sa imi mai dati sfaturi? multumesc...? (mai mult)

0
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 3 ore

9PM întreabă:

De ce nu mai mă lăsa să plătesc numerar pe Bolt Food? Vad că mă lasă să plătesc doar cu cardul! Ce are? Până acum plăteam numerar, pe restul îmi permite!
    19 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 8 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.585
  • Întrebări: 3.954.582
  • Răspunsuri: 17.664.325
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Istorie clasa a VI-a

Istorie clasa a VI-a

Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a

Start quiz
Categorii