TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
Andrzvn
în 26 Decembrie 2021 | Andrzvn întreabă:

Bună seara. Am o amintire despre o melodie și sper că poate mă puteți ajuta, mi- aș dori să găsesc acea melodie. Melodia este cântată de 2 persoane, un băiat și o fată. Tema melodiei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DanVasiu
în 24 Decembrie 2021 | DanVasiu întreabă:

Salut! Am și eu o întrebare despre un remix de la melodia lui Puya - Change. Asta-i țara mea sau ceva de genul și nu mai știu cum se numește. Mă poate ajuta cineva? ????????

1
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 24 Decembrie 2021 | nyoentox2002 întreabă:

Parere piesa? https://youtu.be/o_jcOTga6rk

6
Răspunde Raportează
Star5cream
în 24 Decembrie 2021 | Star5cream întreabă:

Salut stie cineva un site de unde pot sa-mi cumpar haine gen cum se purta prin 90 stilu ala Hip Hop Ca de exemplu asa: http://prnt.sc/249w9kj

1
Răspunde Raportează
mihaiandreiconstantinescu000
în 24 Decembrie 2021 | mihaiandreiconstantinescu000 întreabă:

Salut ma numesc Constantinescu Mihai Andrei,vreau si eu un nume de scena,când cu clarinetu sunt la început, vreau un nume de scena, în general mi se spune ABT, as fi foarte recunoscător

1
Răspunde Raportează
smash046
în 23 Decembrie 2021 | smash046 întreabă:

Buna seara, Stie cineva cine canta melodia de pe fundal la digistoria la Digi24? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
AnonimulLaPutere00
în 22 Decembrie 2021 | AnonimulLaPutere00 întreabă:

Acum cativa ani era o melodie pe care nu mi- o pot aminti. singurul lucru pe care mi- l amintesc este acela ca videoclipul era facut cu foarte multe personaje tip GTA care erau la o petrecere si dansau....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ratatinviata
în 21 Decembrie 2021 | Ratatinviata întreabă:

Era o melodie mai veche cu Florin salam, dar el zicea doar "i-auzi ba", și canta melodia doar, cum se numește?

1
Răspunde Raportează
IONUT66321
în 20 Decembrie 2021 | IONUT66321 întreabă:

Stie cineva ce e un grape? Mi-am dat comanda de o chitara și vine la pachet cu un grape.

2
Răspunde Raportează
Star5cream
în 20 Decembrie 2021 | Star5cream întreabă:

Salut TPU de unde pot sa-mi iau si eu FL Studio Producer Edition sau All Plugins Edition Free?

1
Răspunde Raportează
Iulianaaa02
în 20 Decembrie 2021 | Iulianaaa02 întreabă:

Buna! Este o manea făcută ca un cover pe Instrumentalulde la i feel good, este doar o secvența in care la inceput spune i feel good si apoi continua cu "vai sa ma pomenească si măicuța ta".Ma ajuta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 20 Decembrie 2021 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

TPU caut si eu o melodie : canta o fata Natalia cu un baiat pe un vapor parca si dansau si niste fete era ceva gen hawai :)) nu mai stiu daca era in engleza sau spaniola dar stiu ca zicea natalia natalia...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Nestiiutor
în 20 Decembrie 2021 | Nestiiutor întreabă:

Bună TPU, fac de ceva timp pianul și la orga doresc sa o practic mai târziu, are cineva partitura cu manele sau populara la PIAN CLASIC de un nivel mediu?

1
Răspunde Raportează
Laurentiujr
în 19 Decembrie 2021 | Laurentiujr întreabă:

Hei TPU. Știți voi / ați ascultat voi melodia (nu știu cum se numește) când un manelist sărută o dansatoare, , cu limba" în timpul melodiei? Am văzut brusc secvența asta aseară, pe la ...? (mai mult)

0
zxczxc564655123165
în 18 Decembrie 2021 | zxczxc564655123165 întreabă:

Pe cutia viorii sunt fixate patru coarde elastice.Cum izbuteste violonistul sa produca un numar mare de sunete variate ca tarie si ascutime pentru a interpreta o compozitie muzicala?

1
Răspunde Raportează
Darius0007
în 18 Decembrie 2021 | Darius0007 întreabă:

Salut! Doresc să îmi achiziționez o boxă portabilă, în special pentru a reda muzica de pe telefon - Youtube. În aceasta situație, îmi recomandați funcție sunet stereo sau surround?

1
Răspunde Raportează
Kvvguyyhhuiuhhubuuuhuuh
în 18 Decembrie 2021 | Kvvguyyhhuiuhhubuuuhuuh întreabă:

Https://images.app.goo.gl/uGvKGH8KXFUXAqHS7 salut aș vrea să știu dacă acest cd îl găsesc la chioșcuri dau fundă celui care îmi dă speranța că o să- l găsesc iar restul vot pozitiv vă rog...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Kevasy
în 17 Decembrie 2021 | Kevasy întreabă:

Cum să descărcați fotografia de profil Instagram folosind browser.

6
Răspunde Raportează
Anonim3848284922
în 16 Decembrie 2021 | Anonim3848284922 întreabă:

Salut TPU! Cum se numeste melodia asta? https://vm.tiktok.com/ZM8cYS7kG/

3
Răspunde Raportează
idkkelena
în 15 Decembrie 2021 | idkkelena întreabă:

Buna! Am o chitara acustica azi dimineață se auzea super bine, dar in seara asta când am vrut sa exersez se aude fals. Am acordat o cu acordorul de pe telefon și cu cel clasic, spune că se aude ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2021 |

Care vă place mai mult? Originalul: https://youtu.be/DFqw2DkHnuE Sau coverul: https://youtu.be/gdj51Qrjwd8 Mie fără doar și poate coverul. Îl consider mai bun și mai ritmat decât melodia...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Kiosecheidepoarta
în 15 Decembrie 2021 | Kiosecheidepoarta întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu lucruri vestimentare de la kazi ploae? Daca stie cineva de unde pot cumpara sau daca are cineva sa vanda

0
Kai00
în 15 Decembrie 2021 | Kai00 întreabă:

Bună! Știe cineva cum se numește melodia din acest videoclip? https://youtu.be/KZKSt8NzWIY

1
Răspunde Raportează
Elan
în 15 Decembrie 2021 | Elan întreabă:

Salut, Ma puteti ajuta sa gasesc aceasta melodie am auzit- o mai demult pe YouTube dar nu o mai gasesc :( Versurile la muzica araba necunoscuta: sho cha chi ra to cheri rati turboiste ei nanoche ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
felix683
în 15 Decembrie 2021 | felix683 întreabă:

Am nevoie de un text pentru o piesa trap si pentru asta ofer 25 lei paysafe si vad bag in piesa ca versuri scrise de... pentru mai multe insta ff.hozuki.1

0
pgoff8500
în 13 Decembrie 2021 | pgoff8500 întreabă:

Bună seara, membrii TPU! Vin la voi cu o întrebare pentru a mă ajuta. Fiind băiat, pot lua note precum G5 sau D5/D6 (să fie mix). Dacă da, cum? Mulțumesc anticipat!

0
Anamaria101ey
în 13 Decembrie 2021 | Anamaria101ey întreabă:

Hei,stie cineva sunetul aceste i muzici, adica muzica originala sa pot cânta şi eu dar cu alte versuri, vă las link aici https://youtu.be/eAgdzpCAg4U

2
Răspunde Raportează
George1347
în 13 Decembrie 2021 | George1347 întreabă:

Viata pe fuga, o aveam ton de apel acum 10 ani :) O mai stie cineva? Era gen rap francez, cred...

2
Răspunde Raportează
Forthew
în 13 Decembrie 2021 | Forthew întreabă:

De unde pot descarca ritmuri si styluri pentru orga?

2
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 12 Decembrie 2021 | AdiMihai25 întreabă:

Salut tuturor. Cine cunoaște aceasta melodie si ma poate ajuta sa o gasesc. Eu am incercat sa cânt sa va arat cam cum suna, dar nu o gasesc de câțiva ani. Am auzit o intr- un videoclip :Sleeping...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2021 |

Lăsați aici un cântec în română, să mai înveselim locul? B-)

16
Răspunde Raportează
StefCris
în 10 Decembrie 2021 | StefCris întreabă:

Salutare! Când de vreo 5 ani la chitara acustica și de- o perioada ma tot bate gândul sa încet și chitara electrica, căutând ceva de un buget mai restrâns, găsind ceva de la ABX. As dori o...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lally123
în 10 Decembrie 2021 | Lally123 întreabă:

Ma chinui de ceva timp sa imi amintesc cine canta melodia cu versurile de mai jos, please help: Vreau sa stii Ca nimeni din gand nu mi te va rapi Impreuna a fost greu Fara tine e ciudat Sa stii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ambemve
în 9 Decembrie 2021 | Ambemve întreabă:

E cineva pe aici care vine albume mai vechi de rap in special pe CD la pretrui bune?

3
Răspunde Raportează
literallythesamebruh
în 9 Decembrie 2021 | literallythesamebruh întreabă:

Salut! De mic copil mie îmi place să compun versuri, indiferent că sunt melodii sau poezii. Am compus și unele melodii de care chiar nu am fost dezamăgit, dar as vrea sa ajung mai sus de atât. Cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
elizalice
în 9 Decembrie 2021 | elizalice întreabă:

Buna seara! Am o melodie in cap de cand eram mica si nu o gasesc pe Youtube… melodia era cam asa: Zic, buna, ce mai faci? Te asteptam Sincer sa fiu te- am vazut pe geam Fa- te comoda ca e la ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vulturul1999
în 9 Decembrie 2021 | Vulturul1999 întreabă:

Salut TPU am o combina Panasonic sc akx 320 și când ascult muzică cu bass nu se aude nimic la frecvente de 30-40 hz din ce cauza poate fi?

3
Răspunde Raportează
Feri5
în 9 Decembrie 2021 | Feri5 întreabă:

Voi ce vioara preferati? Zeta sau vioara maestro, confectionata de un lutier? Care da un sunet mai bun?

1
Răspunde Raportează
XxT3rIbL3xX
în 7 Decembrie 2021 | XxT3rIbL3xX întreabă:

Am auzit o melodie în romana Ceva pe genul asta https://youtu.be/BHL8nUBLGfM Cum o găsesc :))?

1
Răspunde Raportează
Sopti
în 7 Decembrie 2021 | Sopti întreabă:

Vreau sa compun o piese, pe beat- ul acesta https://www.youtube.com/watch?v=Y73MoC7lNhk&ab_channel=Nordale, sa fie despre gen toate relatiile mele anterioare care s- au sfarsit prin inselat, (gen eu ...? (mai mult)

0
tdy
în 6 Decembrie 2021 | tdy întreabă:

Salut TPU! Dacă ma poate ajuta cineva cu niște melodii de genul celor de la die antwoord.

2
Răspunde Raportează
DragosElLungu
în 6 Decembrie 2021 | DragosElLungu întreabă:

Salutare, este o piesa de festival foarte cunoscuta: ta na nanana nananana Ma poate ajuta cineva va rog mult? Vreo idee?

5
Răspunde Raportează
c0pil1n
în 6 Decembrie 2021 | c0pil1n întreabă:

Vreau cat mai multe piese vechi gen: Coji de portocale/Mr president etc Dau funda:D

2
Răspunde Raportează
cipanella
în 5 Decembrie 2021 | cipanella întreabă:

Buna seara. La orga ce scaun recomandati cu sau fara spatar?

2
Răspunde Raportează
Petrus_Emanuel-Mihai_1988
în 5 Decembrie 2021 | Petrus_Emanuel-Mihai_1988 întreabă:

Buna TPU, as dori sa stiu cum se numeste aceasta melodie din acest video cu desene animate care incepe de la : 3 :08 : 17 https://www.youtube.com/watch?v=3vLHelBuTRM? Vreau sa o ascult insa nu stiu cum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Decembrie 2021 |

Buna. Sunt tineri care vor sa se apuce de hip hop aici pe site? Caut tineri începători care cântă hip hop din Timișoara pentru proiecte pe termen lung

1
Răspunde Raportează
beceanu
în 4 Decembrie 2021 | beceanu întreabă:

As vrea sa imi fac o trupa de metal care sa se numeasca sucarii, e buna ideea?

4
Răspunde Raportează
Edi12679
în 3 Decembrie 2021 | Edi12679 întreabă:

Salut, am doi sateliti de la electro voice de 300w si doi basi de 600w de la dynacord. As dori sa- mi iau un mixer si m- am gandit la un behringer pmp 6000 sau dynacord powermate 1000- 2 (dar este cam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OnlyDga
în 3 Decembrie 2021 | OnlyDga întreabă:

Credeți că e târziu sa te apuci de canto la 20 de ani? Am o luna de când fac, nu prea mi- am bătut capul dar vreau sa o iau mai în serios, pare sa am potențial dar bănuiesc ca de depinde doar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Flo79
în 2 Decembrie 2021 | Flo79 întreabă:

Salut, este cineva pe grupul asta care se pricepe sa faca versuri?

3
Răspunde Raportează
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 15 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.593
  • Întrebări: 3.954.595
  • Răspunsuri: 17.664.450
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Psihologie clasa a X-a

Psihologie clasa a X-a

Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a

Start quiz
Categorii