TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
aumih16
în 17 Mai 2020 | aumih16 întreabă:

Cum vi s- a parut eurovision 2020 pe anul asta? El s- a desfasurat mai mult online sau daca ma rog a fost live fara spectatori! Pentru mine a fost ok, e bine si asa! Trebuie sa tinem cont ca e pandemie...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
AnonimMareMareMare
în 17 Mai 2020 | AnonimMareMareMare întreabă:

Daca descarc un instrumental de pe Youtube/alt site si il folosesc in melodia mea, pot primi strike sau ceva?

1
Răspunde Raportează
collapse2001
în 17 Mai 2020 | collapse2001 întreabă:

Era o melodie rock, videoclipul era cu un tip care era mai fraier si vazuse intr- o zi o chitara smechera intr- un magazin si a devenit smecher pe acolo si a inceput sa dea foc la masini bla bla...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
viposo
în 17 Mai 2020 | viposo întreabă:

Caut un clip in care Antonia spune ca nu ii place la un barbat sa fie cocalar si apare Velea fiind unul, pe fundal fiind the box cu vocea lui Velea. Ajutati-ma sa o gasesc,

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 16 Mai 2020 |

Am observat că așa zișii "rapperi" care cică fac "rapp", da mai mult de ala comercial, îl fac cu furtunașul în gura marea majoritate a lor și aici mă refer la cei din România între vârste...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 16 Mai 2020 | RedNightmare întreabă:

Sunt un începător absolut, ce părere aveți despre această chitară ca primul instrument? https://m.thomann.de/intl/ibanez_ijrx20_bkn_jumpstart_set.htm?i11l=en_GB%3AGB.EUR%3AGBP&o=13&search=1589489794 ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
emymorosan
în 16 Mai 2020 | emymorosan întreabă:

Buna, daca ascultați cumva genul rock m- ati putea ajuta va rog sa găsesc o melodie? Ii țin minte doar videoclipul de când eram copil, era vorba despre doi îndrăgostiți și el era nemuritor și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Faranume1910
în 16 Mai 2020 | Faranume1910 întreabă:

Cum pot să progresez mai repede la chitară?

1
Răspunde Raportează
Katona_Claudiu_1999
în 16 Mai 2020 | Katona_Claudiu_1999 întreabă:

Știe cineva numele complet al artistei https://youtu.be/hA6S6gT0YiU?

1
Răspunde Raportează
Iftode_Costina_1990
în 16 Mai 2020 | Iftode_Costina_1990 întreabă:

Îmi puteți spune cu ce acord as putea înlocui Bb in melodia "singuri in doi"?

2
Răspunde Raportează
PyRoMaNc3r
în 16 Mai 2020 | PyRoMaNc3r întreabă:

Salut, era o manea pe Youtube, gen acum 10 ani in care era un "amarat" cu o icoana in mana si canta ceva "D-zeu" daca ma poate ajuta cineva pls...(pentru mama mea)

3
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 16 Mai 2020 | RedNightmare întreabă:

E posibilă transformarea unei chitări electrice într-un bass? Si dacă da, ar costa scump lucrul făcut de meșter?

2
Răspunde Raportează
Alinionutninut
în 16 Mai 2020 | Alinionutninut întreabă:

Salut,stie cineva, suportă consola pioneer ddj sb 3 programul virtual Dj?

1
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 15 Mai 2020 | RedNightmare întreabă:

Sunt un începător absolut,ce părere aveți despre această chitară ca primul instrument? Dacă aveți alte idei, va rog să fie in aceeași categorie de preț...

1
Răspunde Raportează
Codrinelul12345678
în 15 Mai 2020 | Codrinelul12345678 întreabă:

Ce gen de muzica este melodia asta mc davo - debes Cero?

1
Răspunde Raportează
racketzzz
în 15 Mai 2020 | racketzzz întreabă:

De cateva zile vreau sa gasesc o manea care canta la radio. Versurile sunt "Intoarce- te la miiine, ca mi- e dor de tine" Intrumentalul este preluat din melodia "Kamelia- Kasno E", deci este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonimxzxzxzxz
în 15 Mai 2020 | anonimxzxzxzxz întreabă:

caut o piesa mai veche, rap, romaneasca, era vorba despre un ea si un el care s- au despartit, (Tin sa adaug ca nu avea videoclip piesa). Piesa incepea cu versurile astea: Hey y, ma mai...? (mai mult)

0
BlondaBlondii
în 15 Mai 2020 | BlondaBlondii întreabă:

Știe cineva cat cere Ghiță Munteanu pentru un program la nunta? As vrea sa ii fac o surpriza fratelui meu la nunta lui și aș vrea să știu cam cat cere.

2
Răspunde Raportează
500067790
în 15 Mai 2020 | 500067790 întreabă:

Pe cât este ziua lui Ian?

3
Răspunde Raportează
aaa10
în 15 Mai 2020 | aaa10 întreabă:

Cine știe cum se chema piesa care dansa tipul ăla the Funny guru George Faining de pe fundal la romanii au talent?

0
junkistul
în 15 Mai 2020 | junkistul întreabă:

Salut draga TPU, caut o melodie rap. Nu stiu cine o canta sau cum se numeste, mai tin minte doar refrenul ca era mai melodios si era ceva de genul "Inima mea nu plangeee spune ce simteee, a trait si...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 14 Mai 2020 |

Imi poate spune cineva care sunt efectele negative ale muzicii asupra fizicului și psihicului uman?

2
Răspunde Raportează
FataCuChitaraMunților
în 14 Mai 2020 | FataCuChitaraMunților întreabă:

Hei... Vreau și eu să găsesc o melodie, dar nu- mi amintesc titlul sau cine o cântă. Mi- a recomandat- o un prieten în urmă cu multă vreme și acum îmi amintesc doar din videoclip. Erau o femeie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 14 Mai 2020 | RedNightmare întreabă:

Cunoaște cineva vreo sală bună pentru repetiții rock în Chișinău?

0
RoxanaGhost
în 14 Mai 2020 | RoxanaGhost întreabă:

Bună tuturor! Nu ma omor după manele dar când eram mică mai dădea mama la TV pe posturi de manele.Ideea e că era o manea frumoasă, de dragoste cred. După voce aș zice ca e cântată de Copilul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Qzckaiz
în 14 Mai 2020 | Qzckaiz întreabă:

Neata TPU, Ce parere aveti de oamenii care nu pot respecta o opinie si se iau de gusturile (in muzica) altora? Mie unu mi se pare penibil. De exemplu era un clip pe tiktok in care un baiat spunea ca Billie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alexandra5550
în 14 Mai 2020 | Alexandra5550 întreabă:

Hei, știu ca poate e o întrebare mai ciudata sau fără rost, dar voiam sa aflu care este faza cu Irina Rimes, ascult și iubesc piesele ei, dar nici acum nu am înțeles, ea a cantat și canta ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2020 |

Bună, am o poză foarte mișto pe care vreau s- o postez pe Instagram dar nu știu ce descriere să pun...eu aș vrea un vers dintr- o melodie iar eu sunt mare fană Nane.Deci aș vrea un vers dintr- ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RaziMaaaaa
în 12 Mai 2020 | RaziMaaaaa întreabă:

Am un buget de pana in 2000 lei si as vrea sa- mi cumpar un sistem audio, dintre cele doua ce imi recomandati? Sistem audio JBL Party Box 300, JBL Signature Sound, Bass Boost, Bluetooth,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
WayhaughtK
în 12 Mai 2020 | WayhaughtK întreabă:

Stie cineva vreo partitura a unei melodii populare simple (de preferat din ardeal) pentru vioara, pentru incepatori? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
NYØ2002
în 12 Mai 2020 | NYØ2002 întreabă:

Am si eu o intrebare: Nunta cum o fac daca urasc genul ala de muzica, lautarii si ca nu vreau sa ii mai aud?

1
Răspunde Raportează
Khizarix12
în 12 Mai 2020 | Khizarix12 întreabă:

Este piesa din 2009-2010 ceva de genu care conține ceva de genul https://youtu.be/rCb0GxXUVk8 Știe cineva?

1
Răspunde Raportează
Khizarix12
în 12 Mai 2020 | Khizarix12 întreabă:

Cum se numește? https://youtu.be/7EIJN6VIM7w

1
Răspunde Raportează
Quentin17
în 12 Mai 2020 | Quentin17 întreabă:

Tot caut o melodie și nu o găsesc, ma puteți ajuta? Versurile sunt astea: câte poezii as vrea sa te aud citind, dar nu sunt acolo niciodată n-am fost în alt timp ma cuprind. Mulțumesc!

0
Khizarix12
în 11 Mai 2020 | Khizarix12 întreabă:

Este o piesa care începe așa dar fără ritm arabic sau indian, pls cineva este urgent : https://youtu.be/dPuDkbudXYY

1
Răspunde Raportează
Khizarix12

Cum se numește piesa conține chestia asta : https://youtu.be/u9tmqU4Jh3Y

1
Răspunde Raportează
Khizarix12

Este urgent, este intr-o piesa ce fredonează tipul asta cum se numește piesa urgeeent! https://youtu.be/Z7t-WeFLM_w

1
Răspunde Raportează
Lasus_Tudor_1975
în 11 Mai 2020 | Lasus_Tudor_1975 întreabă:

Salutare. Am o nelamurire cu privinta la modurile gamei majore. Initial am citit: (facem in do major) ionian, zis si major: DO RE MI FA SOL LA SI DO dorian: RE MI FA SOL LA SI DO RE etc. Apoi...? (mai mult)

0
MaryMaria333
în 11 Mai 2020 | MaryMaria333 întreabă:

Am gasit pe net un video si as vrea daca stiti sa imi spuneti cum se cheama piesa de fundal sau macar cateva versuri pe care le auziti de la minutul 7:22 ca poate asa google o recunoaste https://youtu.be/2sH9C2v7cg8? ...? (mai mult)

0
Maria_Stefania_2000_M4XI
în 10 Mai 2020 | Maria_Stefania_2000_M4XI întreabă:

Cum ar putea sa se numeasca un taram unde muzica domina? Gen "Melodi". Vreau niste idei, va rog!

1
Răspunde Raportează
Khizarix12
în 10 Mai 2020 | Khizarix12 întreabă:

Cum se numește ce,, cânta" piesa? https://youtu.be/Q6viOxy2uW0

1
Răspunde Raportează
WayhaughtK
în 10 Mai 2020 | WayhaughtK întreabă:

E buna aceasta vioara pentru incepatori? https://www.soundcreation.ro/viori-acustice-cid228_756/flame-mv012w-4-4-id17137.html

7
Răspunde Raportează
Gabriel_Ianis_2000
în 10 Mai 2020 | Gabriel_Ianis_2000 întreabă:

Salut.As dori un microfon[sau casti pentru pc cu microfon bun] care sa se auda bine si sa fie sub 50 lei.Pentru trap ma intereseaza, nu vreau sa fie ceva wow. Daca exista chiar si pe olx as prefera in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RAY
în 10 Mai 2020 | RAY întreabă:

Ce piese hip hop iti place?

0
Anonima6754
în 10 Mai 2020 | Anonima6754 întreabă:

Hei TPU :) Am scris si eu asa cateva piese si voce am cat de cat, as vrea sa imi creez propriul mix, bass, ritm (ca sa intelegeti) acea muzica pe care o canta artistii...Cum as putea sa fac asta? Exista...? (mai mult)

0
Balicescu_Alex_1997
în 10 Mai 2020 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

caut si eu un videoclip in care niste fete danseaza, cred ca sunt vreo 5 fete sau 8, imaginea parca pare alb negru si genul melodiei e ceva gen Major Lazer dar nu stiu cred ca melodia are...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
JuAl
în 10 Mai 2020 | JuAl întreabă:

Ştie careva cum se numea o piesă muzicală de la tv in carea parea în şcenă călugarițe chinezoaice (sau japoneze) luptând cu răul? Era ceva gen synth-pop sau electro-pop cred.

0
Khizarix12
în 10 Mai 2020 | Khizarix12 întreabă:

Ce piesa fredonează? https://youtu.be/nlr4B_gOGqk

1
Răspunde Raportează
llleo
în 9 Mai 2020 | llleo întreabă:

Ce exercitii pentru voce sa fac? Dupa parerea mea am voce, dar trebuie lucrata. Pe Youtube sunt exercitii, dar am auzit tot felul' de povesti, cum ca imi înrăutățește vocea, nu mi- o îmbunătățește....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
raluioana
în 9 Mai 2020 | raluioana întreabă:

Https://m.youtube.com/watch?v=t21h4TwiNqg. Cum se numeste melodia din acest video?

1
Răspunde Raportează
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 4 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 22 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    26 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.633
  • Întrebări: 3.954.659
  • Răspunsuri: 17.665.083
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?

Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?

Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.397 Conversaţii