Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Salut. Știe cineva melodia? "Erai așa distant că am uitat că ești acolo, d-aia o duceam mai bine solo"
Ce este mix maxterul unei piese? mai detaliat daca puteti explica, va rog.
Imi poate da cineva niste detalii despre check-in-ul la neversea si cum se face acesta? ty :)
Exista o melodie mai buna decat Queen-don't stop me now?
Salutare. Stie careva daca cei din poza asta reprezinta o formatie? Si care-i este numele? https://imgur.com/a/6D67NGj
Era o melodie "ar juca la doua capete dar ii e tarsa mi-e frica ca n-o sa intelegi ca are o varsta" help
Am și eu o întrebare. Ce părere aveți despre această melodie? https://youtu.be/-0DqaNnGjO8 e chiar satanică piesa? Vreau păreri!
Ce credeti, e adevarat, se despart Andreea Bălan de George Burcea?
Buna seara, stie cineva melodia ce era pe fundalul unui videoclip vechi in despre doi îndrăgostiți unde fata se arunca de pe pod si moare si e înmormântată in rochie de mireasa? Multumesc
Caut o melodie. Are versurile urmatoare "sa iubesti pe cineva, nu inseamna sa- ti bati joc, sa iubesti pe cineva, inseamna sa- i daruiesti tot" nu o gasesc deloc. Este o manea cantata de un barbat. ...? (mai mult)
Shure SM 58-LC, RCF - MD 7800 sau Sennheiser E 835-S?
Este o melodie la care-i stiu doar refrenul, sper ca știe cineva din voi cum se numește. Refrenul e : " O ardem la trening, n-o ardem la piele "
Niste versuri pentru un diss? Cat de creativi sunteti? Daca se poate sa si rimeze
Ce muzică mai ascultați?
Vreau să-mi achiziționez o boxa pentru acasa, in pădure la petreceri și nu stiu ce să-mi cumpăr, puteti sa-mi spuneti care este cea mai buna boxa pana in 20mil?
Nu inteleg mesajul melodiei Alaturi de tine - 3 Sud Est. E ca si cum cel care canta "a murit" si incearca sa ii transmita "ei" un mesaj? Chiar nu inteleg ce vrea sa zica. Va rog sa imi explicati
Sa inregistrez o voce pe 2 canale, stereo sau pe un canal, mono?
Ce microfon ieftinuț și calitativ recomandați? Nu pentru gaming ci pentru vocal live
Era o melodie Latino in care spunea asa "tananana locaaaaaaaa" loca asa lung, o canta pe plaja la Eforie, nu era Loca de la shakira
De ce unii chitaristi canta cu mana la chitara si altii cu pana? E la libera alegere sau conteaza chitara/chitaristul?
Rapid, cine stie cum se numeste muzica de la insta story.ul lui Trex? https://instagram.com/stories/mariantrexx/2246641876210220035?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1mwk2l2e9vu25 Cu shazam nu gasesc....? (mai mult)
In curand ma voi apuca de vioara si vreau sa invat bazele ( teoria muzicala). Pe care am cam facut-o in gimnaziu. Cam ce ar trebui sa invat? Gamele? Notele?
Este pe Antena Stars când se mai prezintă chestii romantice o melodie care pare mai "lautareasca". Nu am înțeles bine versurile, doar ceva "of inima, ca ma arde focul tău". O stie cineva ...? (mai mult)
am un korg Pa300 si am un set in ea salvat de mine, daca dau factory reset se sterge si ala salvat de mine? Ca am bagat alt set si se aude foarte urat tobele, sunetele.
Care- i diferenta intre un microfon usb sau unul cu pe jack cu interfata adio separat? Se simte diferenta pentru facut muzica? Vreau sa- mi iau unul direct pe usb mai exact un audio tehnica...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpăr 2 boxe pasive de câte 300w fiecare. De ce mai am nevoie pentru a le pune în funcțiune?
Salut, cum se numeste melodie de inceput, imi place cum se aude? https://youtu.be/83oyJLcxuI4
Bună, TPU! Am nevoie de ajutor.Acum un an de zile am vazut un videoclip pe kiss tv.Tot ce tin minte e ca era un negru cu haina rosie cu blana si niste gagici care ieseau dintre palmieri si dansau, mai...? (mai mult)
Salutare oameni buni! Numele meu este Eddie si nu de mult am inceput sa fac rap. Am crescut cu muzica hip hop de mic copil, m- am dezvoltat foarte mult din cauza asta. Si acum vad ca peste tot se promoveaza...? (mai mult)
Ce sistem de boxe îmi recomandați până în 1000 lei? Am camera de 20 mp. Precizez că Logitech z906 nu îmi place. 70% din timp îl folosesc pentru muzica.
Dau funda! Salut! Stie cineva cum se numeste melodia aceea k-pop in care spunea "slow do-do-down slow do-do-down"? Btw, nu e a Selenei Gomez. Multumesc!
Ce parere aveti despre Marcus si Martinus?
Ce părere aveți despre această melodie? https://youtu.be/-0DqaNnGjO8
Ce părere aveți despre sistemul microlab h-500?
Cine interpreteaza si cum se numeste piesa din acest videoclip? https://www.facebook.com/papizofficial/videos/345047932767921/UzpfSTEwMDAwMjI0MTkzMDkxOToyNzc2MDI3NzM5MTQ4NTk3/
Am un jbl flip 3 am dat-o pe low bass mode, se poate arde?
Salutare tuturor! De aproximativ 2 saptamani tot aud la radio o piesa pe care efectiv nu o pot gasi. Suna cam asa: "You say i.m- a little stranger I already know" iar apoi un fel de remix : " You say...? (mai mult)
Ia sa vad cine se pricepe la compus versuri de rap. Fundita cine se descurcă mai bine
Pe microfoane mai bune sunt pop filterele sau buretii aceia de bagat pe microfon?
Daca îmi inconjor microfonul la care inregistrez piese cu cartoane de oua, ajuta la suprimarea ecoului sau la calitatea sunetului?
Cum se numeste melodia cu urmatoare versuri? Va rog! Of, viata mea, cere- mi tot si iti voi da Cere- mi tot de iti doresti, numai daca ma iubesti Nu pot respira, fara tine viata mea Imi ...? (mai mult)
Vreau sa aflu o manea, singurele versuri pe care le stiu sunt :"M-am trezit in noapte si am vrut sa-ti dau un telefon, dar am auzit ca ai alt iubit". Era un duo (femeie barbat)
Ce părere aveți despre boxele edifier r2730db?
Cantareata Roxen este noul nostru reprezentant de la eurovision pe anul asta! Ce parere aveti?
Merită achizitionata Orga Pa3x (Le, pro, etc)? In aproximativ 1000euro
Anul acesta cei care organizeaza Eurovisionul incearca sa inoculeze publicului ca melodia reprezinta mai mult decat artistul si de aceea ne- au dat drept de vot numai pe melodie (si pe artist nu). De genul...? (mai mult)
Pareri pro/contra pentru Logitech z906?
Ce sistem de boxe imi recomandati pana in 1000 ron? Imi trebuie pentru filme si muzica in special. Ofer funda!
Este normal sa se încălzească spatele subwoofer-ului (amplificarea) la un Logitech z906?
Fani BTS? Care e melodia voastră preferată?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!