Prin muzică ne exprimăm sentimente diverse, rezonăm împreună cu acordurile vreunei melodii care ne reînvie unele amintiri, ne îndeamnă la bucurie sau ne alimentează tristeţea. Muzica uneori nici nu are nevoie de cuvinte. Ne însoţeşte din fragedă pruncie începând cu cântecul de leagăn al mamei şi terminând cu acordurile unui marş funebru sau în anumite zone cu plânsul cântat al bocitoarelor.
Muzica poate fi la fel de profundă în percepţia unui simplu amator de muzică sau a celor cultivaţi în această artă.
Personal evit " manelele ", muzica populară de proastă calitate şi rock-ul satanic.
Muzica face conversaţie cu sentimentele noastre fără alţi intermediari uneori transformând sunetul în imagini, contemplând sau topindu-ne pur şi simplu în melodie într-o uitare totală de noi.
Mai degraba fiecarui moment al vietii noastre I se potriveste o anumita melodie, nu mai am ce sa zic, a zis Arthur aproape totul deja.
Ascult multe genuri...de la muzica electronica(dnb,trance,techno,minimal,dubstep,hardstyle,electro s.a.m.d.) la metal,rock,jazz, gothic, heavy metal, blues, rap si multe altele ..si nu pot sa inteleg de ce majoritatea oamenilor urasc muzica electronica pentru ca nu o inteleg. zicand ca "sunt doar niste sunete facute pe calculator fara pic de talent" nu pot sa inteleg asta.
Eu ascult in mare parte rock...e viata mea, ma face sa simt ca traiesc si in acelasi timp ma face sa ma simt mica, mica de tot. Trec prin momente in viata in care muzica ma alina dar uneori ma deprima. orice melodie imi da o stare de rau.
sabin89 întreabă: