| Alex_Alex_1996_biY4 a întrebat:

Salut TPU, am aproape 16 ani si as vrea sa ma apuc de lecții de chitara.

1. Sunt grele aceste lecții?
2.Imi e ca mă voi încurca în degete pe acordurile alea(asa cred ca se numesc).
3. As vrea sa încep pe acustica, ce ziceți?
4. Am înțeles ca sunt chitare și pentru stangaci și pentru dreptaci, cum trebuie sa ma orientez pentru a o alege? (eu sunt dreptaci)
5.Este târziu apucandu-ma la vârsta asta?
6.Credeti ca pot învață să cant la chitara de pe YouTube? Sau mi-ar trebui mai bine un profesor? Daca pot de pe YouTube voi la cine v-ați uitat ca să învățați?
7. Orice alta informație îmi este de ajutor.
Dacă ați putea răspunde la toată ar fi super.
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| anonima455 a răspuns:

Salut! Lecțiile de chitară vor fi din ce în ce mai dificile pe parcurs, așa că nu vei simți multă presiune în legătură cu asta. Vei începe cursurile cu ceva ușor, iar dificultatea se va mări pe măsură ce avansezi. La început sunt șanse să te încurci, este normal, dar profesorul îți va explica tot ce este nevoie să faci pentru a nu mai face astfel de greșeli. Poți să începi de pe acustică, este o alegere bună. Testează chitara înainte să o cumperi, dacă o ții în poziția corectă și te simți confortabil, aceea este pentru tine! Nu este niciodată târziu să te apuci de ceva ce îți place. Desigur că poți învăța și de pe YT, sunt o grămadă de cursuri online, dar un profesor ar fi de mai mare ajutor. Multă baftă!

1 răspuns: