|

Avem parinti pe aici?

Voi va bateti copiii la fund?(Nu bebelusii ci copiii mai mari de clasa a 2-a)De la ce varsta? Din ce motive? Aplicati des metoda asta?

12 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu, niciodata. "Tehnica" asta desueta o folosesc doar cei care nu sunt capabili sa transmita anumite lucruri in alte moduri sau daca reusesc, pur si simplu ceea ce transmit e gresit si copilul intelege si evident se opune.

| a răspuns:

Nu, niciodata. Copilul este un om cu toate drepturile legate de integritatea propriei persoane. Nu este doar ilegal ci si imoral sa lovesti o persoana fara aparare si care depinde de tine. Mai direct spus, daca iti lovesti copilul esti un cretin.

| a răspuns:

Nu sunt pentru bataia copilului sub nicio forma este ea, dar daca este un copil razgaiat si rasfatat si face urat, o palma la fund si o pedeapsa nu strica nimanui, insa asta doar in situatii limita, in care copilul nu asculta de vorba frumoasa

| a răspuns (pentru AliGab):

"Nu sunt pentru bataia copilului sub nicio forma este ea"

"daca este un copil razgaiat si rasfatat si face urat, o palma la fund si o pedeapsa nu strica nimanui, insa asta doar in situatii limita, in care copilul nu asculta de vorba frumoasa"

Conștientizezi, că cele două părți ale răspunsului tău se contrazic între ele? Hotărăște-te, ești pentru bătaie (foarte creștinească și ea, de altfel) sau nu ("sub nicio formă")?

| a răspuns (pentru NOname):

Draga "FaraNume" imi este clar dupa calificativele pe care mi le dai ca orice as scrie aici ai aduce argumente impotriva, si asta pentru ca nu iti convine perspectiva din care vad lucrurile si/sau doar pentru ca sunt o "bigota homofoba". "Homofobia" si "toleranta" s-au transformat in pleonasme de cand au iesit unii cu minte scurta si ochelari de cal, care cica iti cauta drepturile, ignorand intr-un mod cat se poate de nesimtit legile naturii (destul de evidente pentru a le mai descrie eu aici) si, de ce nu, legile Dumnezeiesti.
Pot spune cu mana pe inima ca nu urasc pe nimeni, dar nici nu voi fi vreodata de acord cu lucruri care mi-ar traumatiza copii (iar o palma la fundul unui copil razgaiat nu traumatizeaza copilul - eu insami am primit o palma de la maica-mea la un moment dat, pe care daca nu as fi primit-o nu m-as fi trezit la realitate) si care sunt impotriva normalului (NATURII, FIRESCULUI sau cum oi vrea dumitale sa-l numesti). Cat despre indoctrinarea mea din celalalt comentariu al dumitale, te inseli amarnic (dar oricum nu te intereseaza caci ai impresia ca stii totul), deoarece nu am crescut intr-o familie "cu frica de Dumnezeu", ba din contra. Dar mersul meu in viata nu cred ca te insereseaza pe dumitale si oricum daca l-as povesti nu ai pricepe nimic si nu ti-ar intra nimic la inima pentru ca fiecare experienta este unica si personala.
Spor numai in deciziile pro normalitate iti doresc.

| a răspuns (pentru AliGab):

laughing Normalo, cel mai amuzant e că nici nu realizezi cât ești de amuzantă. Pentru binele lor, sper să nu faci vreodată copii.

| a răspuns (pentru NOname):

Eu iti doresc cel putin 10 copii, dintre care nici unul sa nu fie departe de Cale, Adevar si Viata happy
Toate cele bune!

| explică:

Bataia afecteaza cresterea psihologica a copilului. Nu asa se aduca! Ci prin vorbe frumoase care sa il Faca sa inteleaga

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur....sa ai un copil rasfatat cu care nu te poti intelege si sa iti urle prin lume, numai cu frumosul nu il poti lua.

| a răspuns:

Moral si normal copiii nu se bat, desi practica dinasta se gaseste doar in Romania. Parintii recurg la astfel de metode, deoarece nu au rabdare sau nu au invatat alte modalitati la randul lor.
Apoi, un copil de clasa a 2a, batut la fund, nu e "educatie", e umilire. Care poate avea repercursiuni grave mai incolo.

| a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa discuti cu, copilul tau intre patru ochi. Poate crezi ca, copilul tau nu injura, nu se bate, e ingeras. Fals. Tu la vârsta lui nu făceai aceste lucruri? Trebuie sa ne acomodam cu sec. XXI. Pe bune acum... Cel mai bine ar fi sa ii aplici câte o mica pedeapsa. Daca nu merge, nu tipa, fa alt ceva... i al de mana, spun ei ca nu mai poti suporta si dul in parcarea blocului (sau la poarta curtii), el se va speria, dar tu sa ii spui "acum nu spui nimic? Pa! " si fa te ca pleci. APOI DESCHIDE BRATELE SI SPUNEI COPILULUI TAU "TE AM PACALIT! " SI IAL IN BRATE.

| a răspuns (pentru carinaiskiller):

Să-ți ameninți copilul cu abandon. Da, foarte matur, educativ și netraumatizant!

Am și eu prin vecini o tanti, care zi și noapte urlă la odraslele ei și îi tot ia cu "nu ești copilul meu, nu-mi trebuie un copil ca tine, te las aici..." și, o să te miri, dar nu aș numi-o "un părinte exemplar".