| Ella95bt a întrebat:

Salut! Am apelat aici fiindcă sunt oarecum,speriata. Am aflat de o săptămână ca am colul uterin de 2, 54-2,55 cm. Fiind insarcinata in 21 de saptamani. Controlul făcut,a fost din cauza ca, aveam simptome de infectie urinara. Doctorul specialist a spus ca este la limita dar tot nu sunt lămurita. Pot pierde sarcina sau nu?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Va dau un sfat de bun simt: intrebati INTOTDEAUNA medicul cand sunteti in cabinetul lui, ca aici NU avem medici pe forum si nu va poate lamurii nimeni daca este bine, rau sau ce trebuei sa faceti in anumite situatii.
Nu mai plecati nelamurita, ca va induceti stres care nu-i bun la starea de gravidie in care sunteti.
sanatate multa si nastere usoara!

| dullcat a răspuns:

Oamenii de aici nu sunt medici, deci vei primi numai presupuneri, nu raspunsuri pertinente.

| Standt a răspuns:

Nu pierzi sarcina.

| CassiCass a răspuns:

Buna! In primul rand nu va mai gândiți că ați putea pierde sarcina deoarece vă puteți induce singura acest gând rău și chiar să fiți stresata și sa se întâmple. Și eu am avut colul mărit dar cu ajutorul Domnului doctor care mi-a urmărit sarcina(am ascultat toate sfaturile dumnealui și am discutat deschis) am reușit să duc sarcina la final și să nasc normal la 39+5. Sfatul meu este să vă ascultări medicul curant că dumnealui este cel mai în măsură să că de-a cele mai de folos și utile sfaturi. O sarcina ușoară și o zi minunata!

| Ella95bt explică (pentru CassiCass):

Mulțumesc frumos de răspuns. Da, aveți dreptate ca eu, singura îmi pot face rău. Aștept acum pana vineri fiindcă atunci ma prezint iar la consult cu analizele de col.