Întrebare recomandată | KadarEva a întrebat:

Bună seara! Am o fata de 14 ani.Se droghează de un an, tot de atunci nu merge nici la școală. Refuza orice ajutor.Ii place viața asta.Umbla cu băieți de peste 18 ani.Ce as putea sa fac sa nu rămână Cu 6 clase!

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci un copil de 14 anisori isi controleza si manipuleaza parintii, facand ce vrea ea?
De cand un copilas mic are atat putere asupra unor parinti?

Este datoria parintelui si rapsunderea lor legala sa-si interneze fortat copilul intr-un spital la dezintoxicare, mai ales daca se drogheaza si copila aia nu mai are nici o capacitate mentala sa stie ce vrea, apoi o puteti interna chiar intr-un camin pentru minori, unde poate sta inchisa pana la 18 ani, ca sa fie controlata.

Aici nu-i dupa cum vrea un copilas fara minte, de 14 anisori, ci se discuta de incompetenta parintilor care nu-s capabili sa-si educe, controleze si supravegheze copilul, lasandu-l sa faca ce vrea (ceea ce legea si protectia copilului nu vor acepta) gasindu-i direct vinovati pe parinti de tot ceee ce copilasul face rau.

Sunati la Protectia copilului si anuntati ca nu puteti sa va controlati copilul, ca el consuma deja droguri si se prostitueaza, caz in care veti primi ajutor de la organele in drept.

| antonioger a răspuns (pentru Violleta2022):

Raspunsul este bunicel sa zic asa pana cand ati invetat ca fata celei ce pune intrebarea se prostitueaza. Atentie mare, nu a spus numic de asa ceva. Este o problema a parintilor in acest caz dar nu va puneti intrebarea ca tot mai multi parinti pierd controlul copiilor in ziua de astazi, si care ar putea fi motivul?

| KadarEva explică (pentru Violleta2022):

Bună ziua! Să știți că am fost la protecția copilului, unde au zis sa o duc s o tratez odată.M am dus cu ea in Cluj la psihiatrie pediatrica unde au zis că nu fac internări numai dacă este pericol public.Ea că s-a tăiat cu lama pe brațe, nu se pune.Nici medicamente nu i au scris, fiindcă ea a promis că va merge la școală și nu se va mai droga.Lq asistență socială au zis că doar pentru că nu merge la școală și se droghează nu mi o i-a nimeni de acasă.Am fost și la poliție de nenumărate ori.Nimic. Unde sa mai apelez?

| Violleta2022 a răspuns (pentru KadarEva):

La presa! Chemati presa acasa si faceti valva, ca sa va ia in serios organele competente si sa primiti ajutor inainte sa o pierdeti definitiv.

| minrest a răspuns (pentru KadarEva):

Apeleaza la mintea ta, care vad ca merge. Scopul este sa ii deturnezi spiritul rebel, in asa fel incat sa fie rebela in alt fel, decat prin modul de viata specific drogatilor. Tu trebuie sa schimbi politica fata de ea, sa o nu mai taci ce face acum frontal. Pe termen scurt, arata-i ca modul ei de viata nu e sustenabil; trebuie sa isi faca o baza care sa ii permita cheltuieli, chiar si pentru droguri, caci altfel nu va avea in curand acces nici la droguri, decat poate daca devine sclava, Dar, asta doar pentru cativa ani; peste cativa ani, nu o sa mai aiba bani suficienti pentru droguri orice ar face. Spune si tu mai specific ce gandeste, cum vede viitorul, si gasim argumente mai bune ca sa faca scoala si sa poata lucra.

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru Violleta2022):

Sa fi dracu o mama adevaratahee hee copii nu se apuca ei de droguri sau de cacaturi de plictiseala majoritatea se apuca de cacaturi din cauza ca au parinti prosti care nu le acorda atentie niciodata.Tu crezi ca daca ii dai de mancare si ii cumperi haine si ca ii oferi un loc unde sa stea gata ai reusit ca parinte? Tu ca parinte ar trebui sa fii apropiat fata de fata ta,sa faci chestii impreuna cu ea, sa o intelegi, sa povestiti ce ati facut azi fiecare si asa mai departe.In tara asta majoritatea parintilor SUFERA rau de TOT sa fie SEFI si sunt asa de idioti si fac acest **** chiar cu copii lor, daca tu faci pe sefa cu fii-ta ca sa-i arati tu domne cine e sefu in casa nu rezolvi nimic..Nu asa se creste un copil, suntem oameni si functionam pe premiza responsabilitate si apoi recompensa, adica nu fi genu ala de parinte care zice : treci fa si fa curat ca te dau afara din casa..nu fi genu ala de parinte care: mama te rog fa si tu curat ca eu sunt ocupata sa fac mancare,cand o sa ai nevoie si tu sa te ajut cu ceva iti intorc serviciul si asa mai departe.Tu trebuie sa fii prietena cu copilul tau,nu sa faci pe sefa sau sa-ti versi frustrarile. Daca copilul tau a crescut intr-o casa in care ai ei se cearta toata ziua din toate cacaturile, normal ca a ajuns sa fie asa rebela, pentru ca cu cine sa discute si ea problemele daca ai ei se cearta ca tampitii toata ziua? Daca mai sunteti si genu ala care stati si va varsati frustrarile pe ea..adica ma refer la faptul ca daca incepi cu domne tactu e asa sau tactu enu stiu cum e alta prostie..nu e vina fetei tale ca tu te-ai luat cu unu de care nu-ti mai place.Vezi ce-i place fetei tale sustine-o sa aiba cariera aia sis imediat o sa-si schimbe si comportamentul,uite asa l-am avut si eu pe taica-meo NICIODATA n-am putut sa ma apropii de el ca SUFEREA GRAV sa fie el ala importantu in casa sa para el ca e cineva si ca restul din jur sunt niste fraieri,niciodata n-a vrut sa ma inteleaga si avem o relatie de tot cacatu, e genu ala care a crescut in comunism si are grave traume si frustrari adica TOT ce n-a putut el sa faca nici pe mine nu m-a lasat, asa ca sper ca nu esti si tu asa de tampa cum e el,rolling on the floor cand ma uit la el imi dau seama ca ar putea sa ma inteleg mai bine cu unul pe care il cunosc de 5 minute decat cu elwinking,deci nu fa si tu greseala asta, ia-ti fata si faceti ceva impreuna gen azi sa aveti o zi mama fica iesiti la un spa sau ceva de genu si discutati, la o cofetarie ceva.Copii ajung in halul asta in majoritatea situatiilor doar din cauza parintilor care nu-si dau interesu deloc care merg pe premiza lasa domne ca eu am crescut bine si pe mine nu m-a ajutat nimenihee hee, ceea ce e o prostie, copilul ala creste cu traume daca parintii lui sunt niste idioti care nu-i acorda atentie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Internare la dezintoxicare de droguri.

| sofisis a răspuns:

"Refuza orice ajutor." - nu exista. La varsta ei o ajuti cu forta.

| StoicAnalysis a răspuns:

Cand o gasesti intr-o zi mai intelegatoare, iti faci rabdarea necesara de ai explica fara sa te grabesti, calm, cum ca nu o sa poata supravietui mai incolo in viata, daca nu termina macar liceul. Pentru ca ea minte de antreprenor nu are, scoala nu are, si nici baietii nu o s-o ajute. Si ca in cel mai rau caz, o sa ajunga sluga unui baietas care o va intretine si o va comanda cum vrea el. Spune-i sa se gandeasca foarte bine la ceea ce vrea ea sa faca, pentru ca mai tarziu nu o poate ajuta nimeni daca ea nu va intelege ca omul needucat si fara nici o forma de putere, va ramane mereu sluga celor care vor gandi si vor comanda pentru el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și-o internezi într-un centru de dezintoxicare.

| Alexandru1111199 a răspuns:

Sa fi dracu o mama adevaratahee hee copii nu se apuca ei de droguri sau de cacaturi de plictiseala majoritatea se apuca de cacaturi din cauza ca au parinti prosti care nu le acorda atentie niciodata.Tu crezi ca daca ii dai de mancare si ii cumperi haine si ca ii oferi un loc unde sa stea gata ai reusit ca parinte? Tu ca parinte ar trebui sa fii apropiat fata de fata ta, sa faci chestii impreuna cu ea, sa o intelegi, sa povestiti ce ati facut azi fiecare si asa mai departe.In tara asta majoritatea parintilor SUFERA rau de TOT sa fie SEFI si sunt asa de idioti si fac acest **** chiar cu copii lor, daca tu faci pe sefa cu fii-ta ca sa-i arati tu domne cine e sefu in casa nu rezolvi nimic..Nu asa se creste un copil, suntem oameni si functionam pe premiza responsabilitate si apoi recompensa, adica nu fi genu ala de parinte care zice : treci fa si fa curat ca te dau afara din casa..nu fi genu ala de parinte care: mama te rog fa si tu curat ca eu sunt ocupata sa fac mancare, cand o sa ai nevoie si tu sa te ajut cu ceva iti intorc serviciul si asa mai departe.Tu trebuie sa fii prietena cu copilul tau, nu sa faci pe sefa sau sa-ti versi frustrarile. Daca copilul tau a crescut intr-o casa in care ai ei se cearta toata ziua din toate cacaturile, normal ca a ajuns sa fie asa rebela, pentru ca cu cine sa discute si ea problemele daca ai ei se cearta ca tampitii toata ziua? Daca mai sunteti si genu ala care stati si va varsati frustrarile pe ea..adica ma refer la faptul ca daca incepi cu domne tactu e asa sau tactu enu stiu cum e alta prostie..nu e vina fetei tale ca tu te-ai luat cu unu de care nu-ti mai place.Vezi ce-i place fetei tale sustine-o sa aiba cariera aia sis imediat o sa-si schimbe si comportamentul, uite asa l-am avut si eu pe taica-meo NICIODATA n-am putut sa ma apropii de el ca SUFEREA GRAV sa fie el ala importantu in casa sa para el ca e cineva si ca restul din jur sunt niste fraieri, niciodata n-a vrut sa ma inteleaga si avem o relatie de tot cacatu, e genu ala care a crescut in comunism si are grave traume si frustrari adica TOT ce n-a putut el sa faca nici pe mine nu m-a lasat, asa ca sper ca nu esti si tu asa de tampa cum e el,rolling on the floor cand ma uit la el imi dau seama ca ar putea sa ma inteleg mai bine cu unul pe care il cunosc de 5 minute decat cu elwinking, deci nu fa si tu greseala asta, ia-ti fata si faceti ceva impreuna gen azi sa aveti o zi mama fica iesiti la un spa sau ceva de genu si discutati, la o cofetarie ceva.Copii ajung in halul asta in majoritatea situatiilor doar din cauza parintilor care nu-si dau interesu deloc care merg pe premiza lasa domne ca eu am crescut bine si pe mine nu m-a ajutat nimenihee hee, ceea ce e o prostie, copilul ala creste cu traume daca parintii lui sunt niste idioti care nu-i acorda atentie.

| ArchangelElohim a răspuns:

Suna la protectia copilului si anunta ca ia droguri si ca practica prostitutia.

| Ioan3005 a răspuns:

Este trist, pentru un părinte să nu poată avea autoritare asupra copilului! O autoritate pozitivă.
Să te muți în alt oraș
Și să o înscrii din nou la școală
Și să o duci la o dezintoxicație.
Ce drog folosește?
Poate încă nu e prea târziu

| alexandruion6w3yr037rewgklgfvbșvbv a răspuns:

Fututi mortii tai de mama denaturata sa iti iau copila in falus.Ai un milion pana luni?