anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU,
Va rog sa cititi atent.
De la o saptamana de la terminarea menstruatiei(neregulata *de cateva luni) au inceput din nou sa ma doara sanii, mai exact de 14 zile. Dintre care 2 zile am avut un fel de disconfort/durere pelvian/a la ovarul stang care apareau cand si cand in cele 2 zile, deci nu era constant.
La acestea adaug stare de somnolenta(constanta), obosesc repede și amețeli ușoare recent (nu este constant si in fiecare zi ) si greata (uneori).
Credeti ca e cazul sa realizez un test de sarcina sau sa fie doar simptome premenstruale?
Ps : raspundeti strict doar cu daca credeti sau nu ca sunt insarcinata. Atat ma intereseaza.

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Pe baza a tot ce ai scris, eu votez ca nu esti gravida. Dar in locul tau as face un test de sarcina acum, pentru ca ai fi putut avea o menstruatie falsa, mai ales ca ai probleme de regularitate.
Ar fi fost util sa ne fi spus si cand ai avut ultimul contact neprotejat. Puteam intelege mai bine ce se intampla.
Ar trebui sa mergi cat de repede la un consult ginecologic. Poti avea o problema serioasa. Nu o lasa pana cand se agraveaza.

| bbueruza2 a răspuns (pentru SkyPilot):

Menstruatia mea a inceput pe 20.11. 2018 si s-a terminat in 23.11. 2018. Relatii intime am avut si inainte si dupa, chiar din 23.11.
Eu nu cred ca e nevoie sa merg la medic, hai ca as zice daca m-ar fi durut doar un san. Pe mine nu ma nelinistete-te nici unul dintre simptomele pe care le am, corpul meu e mai ciudat. Am mai patit chestii si chestii.
Unicul lucru ciudat e durere de sani si alte simptome premenstrule asa timpurii ceea ce m-a dus cu gandul la o sarcina pentru ca asa cum stiti simptomele unei sarcini si cele premenstruale seamana foarte mult. De altfel s-a putea sa mi se schimbe din nou data menstruatiei, de exemplu. M-am gandit si la asta.
Oricum ar fi am decis sa fac un test de sarcina sa nu mai ramana acest semn de intrebare.
Apreciez ca ai citit si mi-ai raspuns.

| SkyPilot a răspuns (pentru bbueruza2):

Ai incercat sa iti urmaresti consistenta mucusului vaginal ca sa iti dai seama cand ai ovulatia? Si/sau sa iti iei temperatura bazala? In cazul unui ciclu neregulat te ajuta macar sa stii ca ai avut contact in perioada fertila, sau ca perioada fertila a trecut si poti sta linistita.

| bbueruza2 a răspuns (pentru SkyPilot):

Nu am urmarit chestii gen.
Relatia noastra e gen ''daca se intampla se intampla daca nu asta este''.

| anonim_4396 explică (pentru SkyPilot):

Sfinte sisoe, n-am mai auzit asa ceva in viata mea laughing) de unde ai citit sau ai vazut asa ceva, cu mucus vaginal?