Întrebare recomandată |

Buna ziua, mamici!

Cu cat se mai plateste o bona?

Plata se face la zi? la saptamana? (copii intre 1 si 6 ani).

Voi va lasati copilul la bona acasa? sau chemati bona in casa voastra?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună, mami.
Nu sunt femeie, sunt băiat, n-am copii dar ce vreau să spun este că eu, ca tată nu mi-aș lăsa copilul niciodată în grija altora, deoarece nu am bază în oameni pentru că unii pot avea probleme psihice de care nimeni nu știe și îi poate face rău copilului. Deci, așa face tot pisibilul astfel încât să-mi țin copilul în permanență lângă mine, așa știu că este în siguranță și că nu poate păți nimic.
În orice caz, nu mi-aș lăsa copilul supravegheat de o femeie sau de un bărbat în vârstă iar dacă situația ar fi atât de complicată încât chiar nu ar exista posibilitatea să-l supraveghez non-stop, în cazul acesta aș căuta o fată tânără, calmă pe post de babysitter care să-mi inspire încredere deoarece sunt destul de reticent în privința femeilor ăstora în vârstă...Dar tu faci cum vrei, e copilul tău și tu decizi ce e mai bine pentru el.
O zi bună happy

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred ca este o regula,fiecare isi alege o persoana de incredere,poate fi si o vecina pensionara,sau o ruda care nu are un job stabil si ii plateste in functie de programul stabilit,poate ii face carte de munca si atunci trebuie sa ii dea salariu minim pe economie cel putin, sau daca te intelegi cu o vecina pentru cateva ore, cat ai nevoie, asta ramane intre voi cum procedati, unde va sta copilul si bona si cat merita pentru efortul ei

| a răspuns:

De obicei o bona merge la casa copiilor si are grija de ea, iar tu o platesti in functie de cum isi face treaba. Avand copii mici (de maxim 6 ani, va fi putin mai greu decat daca ar fi avut 9 ani, dar este bine). Oricum, bona poate fi si un simplu copil de 11-14 ani si poate fi platit cu 100 de lei s ar multumi...dar e mai bine sa cauti persoane mai mari care de obicei sa fi avut de a face cu copii.

| a răspuns:

Mama mea il lasa pe fratele meu mai mic de 3 ani la bona acasa, si o plateste cum doreste doamna pe zi, pe săptămână. Acum depinde de bona stii nu iti poti lasa copilul cu oricine, mama mea l-a lasat pe farte'miu doar cu persoane pe care le cunoaste gen vecine, cunistinte etc

| a răspuns:

Tu inseamna, chiar esti bona si vrei sa fi angajata de un baiatel bogat, dupa intrebarea care o pui