|

Am citit seara trecuta cartea "De la magie neagra la Cristos" de Doreen Irvine. E povestea unei prostituate, narcomane, regina a vrajitoarelor care se pocaieste.Am aflat din cartea asta ca magia si blestemele sunt pe bune.Am mai aflat ca potii sa levitezi la 1 metru jumatate de pamant, poti sa treci prin foc fara sa patesti nimic, poti sa ucizi animalele in zbor.Toate astea cu puterea celui rau. Din autoarea cartii au fost scosi 16 demoni.Nu-i asa ca sangele lui Hristos are putere.

11 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am citit aceasta carte.Este o realitate. Exista Dumnezeu,exista satan.Ea a fost aleasa regina vrajitoarelor, dar apoi L-a intalnit pe Domnul Isus care a eliberat-o de puterea celui rau, si a primit mantuirea in dar.

10 răspunsuri:
| a răspuns:

N-am citit-o, dar am citit "Mari initiati ai Indiei si Parintele Paisie" (e foarte interesanta, se poate cumpara sau citi on-line) si "Jurnalul convertirii" de Danion Vasile; cam tot despre ce spui tu scrie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce nu incerci sa faci si tu? Auzi, magia si blestemele exista. rolling on the floor

Si daca te simti blestemat te poti duce la Biserica Universala de langa Penny Market XXL sa te scape escrocii aia de blesteme.As vrea sa te vad la TV.

Ce conteaza banii cand tu esti scutit de blesteme si binecuvantat?!hee hee

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Şi eu am citit o carte numită 'Castraţi-l pe an(g)us35' big grin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, da toate astea sunt posibile cu ajutorul celui rau.
Nu inteleg de ce indraznesti sa-l compari pe Iisus cu diavolul? Iisus e bun, ce treaba el cu blestemele? da are putere si ce ii cu asta? El nu este deaccord cu cele rele...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca sangele lui nenea ala are putere, vreau sa fiu vampir...mai citeste alte carti, dar nu cu vrajitorii si toate cele, pentru ca sunt niste nimicuri. Nimic nu e adevarat! Nici vrajitoriile din carti nici "puternicul" gizaz. Acum mai nou, orice carte S.F umple mintile tuturor cu puteri si vraji. Las-o mai moale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E o prostie asa cum poti sa vezi aici:
http://swallowingthecamel.blogspot.ro/......rvine.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,e adevarat ca demonii pot face unele lucruri supranaturale,dar asta numai cu voia lui Dumnezeu. Vrajitoarele(tigancile noastre) se folosesc de demoni(isi pun credinta in ei) pentru a face unele lucruri iesite din comun.Ele fac vraji spunand ca au har de la Dumnezeu nici decum de la demoni; asta este o minciuna! Alte lucruri supranaturale facute de demoni sunt in casele bantuite(majoritatea oamenilor cred ca sunt sufletele unor oameni care nu se pot duce in rai sau iad; acasta este iar o minciuna!).In scrierile Sfantului Vasile cel Mare gasim niste fragmente care mentioneaza ca demonii pot lua orce forma(sunet,spirit,animal,etc...). Deci aici ti-am prezentat lucrurile pe care le pot face demonii; ei nu pot sa face ceva mai mult de atat, fac lucruri marunte:cateodata ghicitul in viitor, afla cand moare gaina vecinuluilaughing si tot felul de tampenii pe care multa lume le considera fapte marete.
Aceste fapte marete pot fi facute numai de Dumnezeu prin oameni sfinti.In toata istoria omenirii au fost oameni care au avut o mare credinta in Dumnezeu, iar ei au primit puteri de a face lucruri marete.De exemplu Moise a putut sa desparta Marea Rosie(du-te acum la o vrajitoare si spune-i sa-ti desparta Marea Neagra sau maca un lac si vezi daca poate asa ceva, deci demonii nu pot face aceste lucruri), tot el a facut cele 10 urgii ale Egiptului adica intuneric 3 zile,bolile asupra animalelor si asupra egiptenilor, a fransformat apa din Nil in sange, etc...Si Mantuitorul Iisus Hristos a facut multe minuni; tot El a spus ca cine va avea credinta in Dumnezeu cat un bob de mustar, v-a spune muntelui acela sa se mute din loc si muntele se va muta.Mentionez ca a avea credinta in Dumnezeu nu inseamna ca tu sa crezi in existenata Lui,ci sa-i respecti poruncile Lui.Cei care au facut asta au primit puterea de a face minuni(Maica Domnului,Sfintii Apostoli,apoi oamenii care s-au pocait si au devenit sfinti.
In zilele noastre nu prea mai gasim multi sfinti care sa poata sa faca minuni,dar ei...2005 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Si tu crezi tot ce citesti intr-o carte... Mno, esti destept, ce pot sa zic...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am citit cartea acum cativa ani. Mi-am adus aminte de ea si am cautat titlul pe internet. Am recitit ultimele capitole si m-a impresionat puterea intunericului dar mai mult m-a impresionat puterea lui Hristos de a elibera oamenii de pacat si de demoni. Cei care nu cred in demoni si vrajitoare nu au decat. Exista o lume spirituala care nu se poate percepe cu ochii fizici. De asemenea, STIU ca puterea Duhului Sfant e reala pentru ca am experimentat-o personal si El locuieste in mine. Puteti sa comentati ce vreti. Stiu in CINE cred.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa e...as dori si eu cartea si nu stiu de unde o pot cumpara...pe net nu o gasesc, iar in librariile crestine din arad n-am gasit-o sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează