Poi tot as am inteles si eu!
Adica te speli cu sangele lui Isus pe partea cu care ai pacatuit!
Nu?
Nu! Sangele lui Hristos altfel spus jertfa Lui iarta de pacate! Spala in acest context are sens de a ierta, a inlatura, a curati dar nu in sensul material!
Cred ca tu intelegi despre ce e vorba, dar ai postat intrebarea asta pentru amuzament
Nici tu n-ai inteles!
Sacrificiile rituale se fac in fiecare an!
Din ce cauza crezi ca Isus spune asta:
"Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea, şi să Mă urmeze." Ev.Matei 16:24
asa ca nu mai vorbi daca nu cunosti Biblia!
Tu crezi ca eu pun intrebarile asa a proasta, adica asa cum crezi tu?
Adica sa sufere batjocura altora, si chinurile pe care altii i le pricinuiesc nu sa se bata in cuie pe un lemn!
Omul este format din trup, duh, si suflet.Pacatul il comiti in acest trup, deci ai nevoie de iertarea lui Dumnezeu si El iti spala toate pacatele si faradelegile tale.Sangele lui Isus te curata de orice pacat, dar numai prin pocainta.
Iar tu dacă ţi-ai pus un bărbos la avatar şi a alte convingeri religioase, eşti mai înţelept?
Intelepciunea nu sta in barba nici in faptul ca esti sau nu in varsta! Nu varsta te face in stare sa judeci si nici parul alb intelept!
De ce ai evitat să abordezi şi subiectul convingerilor religioase? Religia pe care o alegi, te face mai înţelept sau nu?
http://i.imgur.com/19OiV.jpg (dacă apare semnul ăsta sub ceva scris de mine, înseamnă că sunt beat, ameţit sau mahmur)
Nu nu!
E vorba de tot tacamul!
Incepand cu batjocura si pina la crucificare, ca doar nu pe degeaba zice Isus asta:
"Sa nu vreti sa veniti la Mine ca sa aveti viata!" (Ioan.5
Inseamna ca atunci cand ai raspuns la aceasta intrebare erau sub influenta alcoolului deci nu erai constient! Si nu are rost sa-ti raspund!
Eu şi în stare de ebrietate judec mai limpede decât tine treaz.
Nu am nevoie de unul ca tine ca să-mi dea dreptate. Dreptatea mi-o dau singur.
Inseamna ca nu mai ai dreptate daca ti-o dai singur!
Şi e mai bine să aştept să o primesc de la nişte oameni, inapţi, care nu ştiu nimic despre mine şi mă judecă după standardele majorităţii?
Daca faci parte din majoritate dupa ce vrei sa te judece?
Când am spus că fac eu parte din majoritate?
Eu vreau să fiu judecat după standardele impuse de mine, nu de alţii. Dacă mă apuc şi eu să-i judec pe alţii după propriul model de gândire, o să rezulte că majoritatea sunt retardaţi mintal. Dar nu am spus asta.
Si care sunt standerdele impuse de tine? Faci parte din categoria celor care se cred tot timpul superiori celorlalti si de fapt esti o lichea?
TrveHvnterGatherer întreabă: