| EduardRadut a întrebat:

Buna! As vrea sa stiu daca exista vreo modalitate prin care ma pot converti de la o religie, la alta! As vrea sa o fac deoarece ma identific cu o alta religie. Exista vreo varianta? Multumesc!

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Contează de la care la care.Ce înseamna că te identifici? Important e să te ajute sã te coectezi cu Creatorul universului si să-ți dea certitudunea vieții de dupa mirtea flzică îmoreună cu El.

| halogen001 a răspuns:

N-are cum sa te tina nimeni cu forta la o religie. Poti alege orice religie doresti, ca toate sunt fantezii.

| ZenVP a răspuns:

Te identifici cu alta religie deorece ai citit biblia si ai aflat ca religia ta minte?
Atunci e de apreciat acest lucru, dar te avertizez, citind mai mult si mai mult nu vei ramane cu nici una, nicio religie, pentru ca toate sunt parasute si te mint.
Asta daca te referi la convertirea in spatiul iudeo-crestin, unde la momentul actual sunt peste 44.000 de culte religioase, dar daca te referi ca peste noapte vrei sa devi mulsuman sau hindus, atunci drum bun, o alta cale plina de peripetii si alte culte la care sa aderi si acolo.

| marinaru777 a răspuns:

Daca esti crestin ce rau ai gasit aici? Ceea ce fac unii oameni in ziua de azi nu ei reprezinta crestinismul. Crestinismul e de la Iisus si avem porunca sa ne impartasim, sa nu uitam de mucenici ei si au dat viata pentru Adevar. Sa citesti despre viata oricarui mucenic din calendar sa vezi prin ce a trecut dar nu a renuntat.

| badpanda a răspuns:

Poti daca vrei sa incerci o religie pe zi si tot nu o sa ai timp sa le incerci pe toate in viata asta.