| ByByLoVe a întrebat:

Buna,credeti ca exista fantome sau iele? Ma rog...eu nu stiu ce sa cred.Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| roxanagabriella a răspuns:

Supunem la vot?laughing Nu există nici fantome, nici iele. Acestea sunt doar o formă de a face o imagine mai pe înţelesul omului despre ceea ce înseamnă răul. Plus că imaginaţia omului e bogată...şi eu pot să cred acum că există un broncobalastrigozaur dacă vreau. E imaginaţie pură. Bine, mai sunt şi cazuri în care, datorită unor probleme psihice sau datorită răutăţilor proprii, unii oameni văd verzi şi uscate.Cel puţin asta e părerea mea. Poate alţii cred altceva

72 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ByByLoVe explică (pentru IntrebariIntrebatoare):

Pentru ca pe jos e rece?

Răspuns utilizator avertizat
| mihai1674 a răspuns:

Poate da dar nu asa cum sunt in desene sau alte filme exact ca vrajitoarele in desene le arata cu putei magice cu hocus pocus dar in lumea reala sun doar tiganci cu farmece si ritualui atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca fantomele exista dar fantomele sunt spirite pierdute fara sens in viata lor

| catafan a răspuns:

Toata lumea spune ca nu exista nu face nu drege. Va spun eu cel mai concret. Asa zisele "fantome" sunt doar spirite. Aceste tipuri de spirite sunt de 2 feluri, spirite care nu au fost "judecate" au facut atata rau incat nici in iad nu le pot trimite asa zis-ul "iad", aceste tipuri de spirite sunt prezente pe pamant dar nu pot fi vazute nu pot atinge lucruri pur si simplu sunt printre noi, pretutindeni, iar acele spirite care bantuie, le auzi le poti vedea sunt ingeri decazuti care au "putere" aici pe pamant, dar puterea lor este limitata deoarece nu este lumea lor, nu este locul lor, pot ajunge la o anumita putere doar hranindu-se prin frica, odata ce vezi simti asa ceva si ti-e frica au puteri mai mari asupra ta, deoarece tu esti slab si puterea ta este inferioara "lor". Ce poti face in acest caz? Pai odata ce auzi ceva nu te teme pur si simplu gandeste-te ca Dumnezeu e cu tine pretutindeni si ingerul tau ti-e cel mai bun protector, odata ce ai credinta aceste lucruri nu le simti nu le vezi. Si am uitat sa precizez, spiritele care nu au fost judecate se intorc pe pamant tot la persoane "rele", dure fara nici un pic de mila pentru a le transmite un anumit mesaj, pentru ca ele sa se poata cai si sa se poata sa se intoarca la judecata, pentru a primi un nou corp si sa se renasca!

| Paiata96 a răspuns:

Fantomele exista, in fiecare noapte de la craciun se intampla lucruri anormale pentru omenire(ca legendele olimpului)
si eu stau la etajul 2 si in fiecrae noapte se aud strigate sunetelor unor batai si tot felul si nu sunt singur toata lumea din bloc aude asa ceva si in unele zile sfinti fix la 12:00 se aude un
strigat ca de moarte

| maraciucaeviata420 a răspuns:

mie e nu imie frica de fantome eu le ***

| Munteanu_Victor_1982 a răspuns:

Da exista fantome sau spirite

| MUJAJAJAJ a răspuns:

Nu m-ai crede asa ceva!

| omikasperantza123 a răspuns:

Da! Eu una cred ca exista.
Daca nu ai vazut niciodata o fantoma nu inseamna ca nu exista. Nici creierul nu til poti vedea, desii stii ca il aiwinking

| Raluca_Rallu_2001 a răspuns (pentru roxanagabriella):

Tin sa te contrazic. exista. exista tot felul de lucruri ..necuratul, ielele, si vorbesc din proprie experienta si din cele intamplate in familie.