Te uiti la prea multe prostii pe Tik-tok (si nu numai), iar creierul tau confunda visele cu realitatea!
Redu intrarea pe internet la maxim 3 ore pe zi, iar cu 3 ore inainte de culcare nu mai folosi telefonul (doar pentru eventual apel de urgenta)!
Biserica adventistă de ziua a șaptea este poarta către Împărăția cerurilor. Cerul nu are mai multe porți, ci doar una singură.
Poate că vei gândi ca majoritatea ortodocșilor și vei spune că n-ai nevoie să-ți schimbi religia. Dar eu îți spun că nu doar religia trebuie să o schimbi, ci și pe dumnezeul la care te închini.
Lasă prejudecățile și răspunde-ti la întrebare: dacă schimbarea religiei te-ar face bine, ți-ai schimba religia -chiar și dacă cei din casa ta te vor urâ? Eu când m-am făcut adventist, doar atunci am putut să văd demonii din rudele mele ortodoxe. Până atunci toți păreau sfinți, ortodocși practicanți ca la carte.
Biserica ortodoxa nu este biserica lui Dumnezeu. Sfinții ei n-au nicio putere, pentru că toți sunt morți. Învățăturile ei sunt o amestecătură de învățături drăcești amestecate cu lucruri din Biblie; asta înseamnă babilonie, adică amestecătură. Este o amestecătură de învățături omenești, drăcești cu cele sfinte. Așa ceva nu poate fi decât de la diavolul.
Poți să-ți faci un pat din cruce și să dormi pe toate icoanele sfinților și înconjurată de toți preoții -că diavolul râde de așa ceva. Poți să ții posturile din lume că ele nu sunt mai bune decât posturile de la tv. Vrăjmașul râde de astfel de închinători. Tocmai pentru că ei nu cunosc pe Dumnezeu. Dumnezeu dorește să aibă o relație personală cu noi, cu fiecare om în parte. Fiecare om trebuie să vorbească cu Dumnezeu ca și cum ar vorbi cu cel mai bun prieten al său.
Cunoașterea aceasta pe care o dorește Dumnezeu să o avem cu El este străină de biserica ortodoxă. Este o relație dincolo de puterea de înțelegere și de cunoaștere a bisericii ortodoxe.
Trebuie deci ca să te ridici mai sus decât toată biserica ortodoxă, decât toate învățăturile ei cu privire la închinare și la sfințirea vieții. Trebuie sa te ridici mai presus decât cele mai pioase călugărițe. Trebuie să fi mai sfântă decât au fost fariseii din vechime, ca să nu trăiești în mustrarea de care ei au avut parte.
Sfințirea unei case nu se face cu tămâie și lumânări -de la care multe case au luat foc. Ci sfințirea unei case este o viață trăită în mod plăcut lui Dumnezeu, unde ținta zilnică este mântuirea noastră; unde în fiecare seară și în fiecare dimineață este chemat Numele lui Dumnezeu prin rugăciune și cântece de laudă, și prin descoperirea pe care ne-o face Dumnezeu despre El prin Sfânta Scriptură; unde scopul vieții noastre este de a-I da slavă lui Dumnezeu, în a găsi plăcere de a trăi într-o strânsă legătură de dragoste cu Dumnezeu, cu Tatăl și cu Fiul prin Duhul Sfânt, fără de care nimeni nu va vedea pe Dumnezeu.
Nu are nici o legatura religia cu paralizia in somn ( si eu sunt ortodox pe stil vechi aprpopos ). Am avut si eu paralizie in somn cand eram adolescent. Ma chinuiam cu ea ani la rand. Visam demoni care se asezau pe pieptul meu si imi tipau in fata. Era cumplit. Alteori visam cum membri familiei mele se transformau in demoni...
Faza e ca eu visam asta de fiecare data cand dormeam pe spate. Si acum patesc la fel. Daca dorm pe spate, incep sa am vise lucide si paralizie in somn. Asa ca eu dorm doar pe burta sau pe o parte. Si nu mai am treaba cu visele de genul. Vezi poate functioneaza si la tine la fel.
Ideea e ca trebuie sa iti gasesti o pozitie de somn care te avantajeaza si sa nu fi stresata in general. Ca si stresul e un factor declansator in visele de genul. Stiu ca insomnia vine la pachet cu stresul, asa ca incearca sa te relaxezi si sa fi mai indiferenta. Nu mai baga in seama toate detaliile nasoale si traieste-ti viata. Invata la scoala, iesi afara cu prietenele/prietenii, joaca-te, asculta muzica, etc. Fa ce iti place tie sa faci si nu-ti mai fa griji.
Ani de zile am avut vise lucide sau paralizie in somn cum zic unii.
Este suficient sa iti invingi teama de necunoscut ca sa poti trece bariera dintre starea de veghe si cea de somn.
O sa intalnesti destule entitati in visele tale, multe dintre ele produse doar de imaginatia ta, altele reale dar niciuna nu iti poate face vreun rau.Ideea este doar sa fii constienta ca este doar un vis.
alfons2390 întreabă:
alfons2390 întreabă: