Tunelul acela lung l-au mai visat unele persoane,tunelul fiind sub forma depalnie cica, cazand, unii vazand o mare de lumina, altii forme luminoase, locuri minunate cu multa vegetatie.Foarte frumoasa experienta, dar si infricosatoare pentru rude. Unii nu mai vor sa se intoarca de acolo.Pace.
"Nu s-au inregistrat prezente straine spre tavan, imposibil, voi nu puteti dovedi" Asta e baza ta "stiintifica"!? Nu poti percepe nici undele si nici radiatiile care e mult mai simplu, ce sa-ti cer mai complicat! domnul "imposibil" imi spui si mie cum au putut relata, cand au revenit la viata, ceea ce se intampla in jurul trupului lui (vorbe, actiuni, etc) de fapt da sunt tot povesti si fabulatii atata timp cat nu le puteti demonstra "stiintifice"? Sau peste partea asta ai sarit? Si aporpo eu nu incerc sa conving pe nimeni, si daca nu te superi nu am facut atac la persoana, discutam pe idei daca nu ai observat! In ce priveste stiinta, de cateva miliarde de ani tot studiaza si concluziile care se trag se contrazic in 50-100 de ani, si alte studii si alte ipoteze! Stiinta n-a demonstrat nimic in ce priveste actuala existenta, dar tu poate ai timp inca alte cateva miliarde de ani, cine stie, poate poate!
Nu-i adevarat ma au tras ei cocaina pe nas si dupa sau prefacut ca au murit
Nu mi-ai spus nimic stiintific acolo prin "e imposibil"
! stii engleza? "In another account, from a prospective Dutch NDE study,[17] a nurse removed the dentures of an unconscious heart attack victim, and was identified by him as the one who removed them, although patient was in a coma and undergoing cardio-pulmonary resuscitation at the timeMany individuals who experience an NDE see it as a verification of the existence of an afterlife.[77] This includes those with agnostic/atheist inclinations before the experience. There are examples of ex-atheists, such as the Reverend Howard Storm,[78] adopting a more spiritual viewpoint after their NDEs. Storm's NDE may also be characterized as a distressing near-death experience.[79]
Jeffrey Long, a scientist practicing the specialty of radiation oncology, has claimed after his own study that life does indeed unequivocally exist after death, arguing that medicine simply cannot account for the consistencies in the accounts reported by people all over the world having experiences, which he cites as "generally lucid" and "highly organized", and saying that his work is an important step toward bringing science and religion together.[80] Likewise, individuals who do not experience an NDE after cardiac arrest frequently lose any prior belief in an afterlife.[17] Both processes, like most of the psychological transformations associated with a close brush with death, take place over several years." sau mi.ai dat sa citesc doar eu, tu nu te-ai mai obosit!
Te contrazic fosti atei de-ai tai!
Cand am spus stiinta nu m-am referit la tehnologie la care au participat deopotriva atei si crestini, spuneam de "stiinta" care explica, sau incearca sa explice originea vietii, a materiei etc! Oricum vocabularul si logica ta m-a convins, cat de curand o sa devin ateu!
Eu nu am spus ca originea vieti e totuna cu originea materiei, am spus ca nu stii sa le explici, luate separat.
Nu am spus nimic de tehnologie si pe ce se bazeaza!
Oricum de ce ma asteptam sa fie credibil doar ce crezi tu
Dpdv stiintific toate 3 punctele date de tine acolo sunt varza!
Imi dau seama ca nu are rost sa-ti mai raspuns
1 Nu poti sa dovedesti nimic pentru ca stiinta nu dovedeste nimic, decat doar daca scoti ceva din burta
2 ce-i cu expresia"iti merge cu mine cu afirmatii aruncate" e cumva intimidare?
3 in tehnologie nu ma bag pentru ca nu are nici o treaba cu natura intrebarii
4 ce e dovedit? ca anumite iluzii pot fi induse? asta inseamna ca neaparat si mortile clinice sunt tot iluzii? dupa parerea ta nu si a ateilor care au trecut pe-acolo si au renuntat la ateism!
5 da-i raspunsurie respective unui om de stiinta si o sa iti spuna el cat sunt sau nu de varza!
6 eu nu am de aratat nimic, vreau doar sa spun ca nici tu nu ai in afara de presupozitii!
Ti-a scapat punctul 3, dar hai ca te-ajut
Ateii care au renuntat la sfintele explicatii pe care dovedeste stiinta, dupa ce au experimentat personal moartea clinica, sunt niste ipocriti si niste dobitoci ca s-au lasat amagiti de niste iluzii, apostaziatii!
N-ai voie sa crezi pana nu iti spune "lolosaurus" ce sa crezi si ce nu!
In cel mai fericit caz faci si tu un ban macar cu atat sa te alegi de pe urma ignorantei!
Asta repetasem altcuiva, detii cumva monopol? cat ma costa o licenta sa iti folosesc nickname-ul?
Raiul? asa fara judecata de apoi, oamenii aceia incearca sa asocieze ce au vazut cu ceea ce cunosc sau cred raiul cred ei ca l-au vazut. Poate fi doar un vis accentuat din "cauza mortii clinice"
Mai nenea, am observat.e adevarat doar ce crezi tu, ce nu crezi nu e adevarat oricine ti-ar spune eu sau oricine altul, tu esti tot timpul cel mai destept, toata lumea spune "sunt ipoteze" tu "e adevar absolut" Fosti atei confirma tu esti in stare sa denigrezi pe toata lumea doar ca sa infirmi! asta nu e schimb de replici buricul pamantului Noroc ca nu esti om de stiinta ca ar fi jale! Dupa cate ai observat te calaresc doar pe tine ...si e chiar placut)
Individul ăla, care elucubrează, mai mult de oră, este un om dintr-o țară, cu foarte mulți creștini.
Era interesant ce relatează oamenii după ce revin din „ moarte clinică ", care oameni, nu au nici o treabă cu creștinismul.
Vezi
http://www.youtube.com/watch?v=duj_84hnc58&feature=related
Dacii - Adevaruri tulburatoare - Documentar 2012 HD
Wow dar chiar le ai .....continua.aproape m/ai convins, dupa modul de exprimare esti foarte cult!
Hai k ma opresc, nu de alta dar te bag in spital de "ofticare"! Oare o fi existand boala asta? Hai da-ti cu parerea doar esti om de stiinta!