| Foxie2 a întrebat:

Buna TPU.

Am si eu intrebare legata de cei care nu cred in Dumnezeu,

Parinti vostri cred in El? Sunt deaccord cu ce faceti voi? pe langa faptul ca vreau sa adaug educatia voastra proasta mie chiar imi pare rau de voi.

Nu-i nimic, va iert pentru raspunsurile rautacioase si jignirile care vor urma.

o zi buna winking ppl

Răspuns Câştigător
| chelstone a răspuns:

Cand tu caracterizezi o intreaga clasa ca fiind needucata, nu stiu pe ce criterii, probabil asa de la tine, nu vad de ce te astepti sa nu primesti raspunsuri rautacioase.
Nu vad ce importanta are credinta parintilor mei, pot crede in ce vor ei, atat timp cat nu imi impun credinta (in orice aspect) lor nu ma deranjeaza. De cand trebuie sa fie parintii de acord cu alegerile mele, personale?!
Raspunsurile rautacioase nu vin pe fondul lipsei de educatie, ci dimportiva, spiritul critic iese la suprafata, faptul ca unii nu accepta mizeriile altora nu-i face needucati, dar faptul ca unii isi permit sa mustreze pe cineva, cum ai facut-o tu (zuzu) denota lipsa de educatie. Nu esti tu in masura sa cataloghezi o intreaga clasa dupa bunul tau plac sau dupa frustrarile pe care le-ai acumulat, TPU nu-i o buda unde refulezi tu pe clase intregi de oameni. Eu as zice sa mai meditezi asupra comportamentului tau si dupa aceea mai stam de vorba.

| vasilevasi a răspuns (pentru chelstone):

Tu nu faci la fel? nu cataloghezi pe cei ce cred in Dumnezeu ca fiind prosti, needucati, etc.critici pe altcineva de, exact aceleasi lucruri ce le faci tu.Am urmarit citeva raspunsuri de ale tale si m am convins.nu poti sa accepti ideile altora, fara a arunca asupra lor caracterizari dintre cele mai urite.Regret,dar dovedesti ca nu difera cu nimic intre ei cei care cred doar ce vad de cei care saruta moaste ale sfintilor din dragoste.tu ai mustrat pe altii la fel cum a facut o "TPU",poate chiar mai rau ai aruncat cu jigniri generale in cei ce cred. vreau sa intelegi un lucru:de la a te crede destept pina la a fi,e o diferenta, de la a crede ca tu detii adevarul pina la a fi asa, e o diferenta.de fapt caracterul face diferenta, indiferent in ce crezi. uneori cei cu putina scoala sunt mai sinceri si mai curati la inima.adesea,odata cu acumularea cunostiintelor,unii oameni invata cum sa fie si aroganti, vicleni, prefacuti si mindri peste masura.de fapt mindria a fost primul pacat, cel pe care l a comis Lucifer.Crezi ca Dumnezeu te leaga prin credinta? fals, credinta te elibereaza.animalul nu crede in nimic,nu are suflet,doar instincte, nevoi si simtaminte, omul difera de animal prin credinta.tu spui ca ea te indobitoceste.nu,caci dobitoacele nu au credinta, ea te innobileaza.cred ca sunt si persoane pe cre credinta ii subjuga,ii leaga in loc sa i elibereze,pentru ca nu stiu sa abordeze aceasta credinta.dar de ce tu generalizezi.mie nu mi place sa generalizez si spun ca sunt f multi oameni care nu cred,dar au un caracter deosebit, dragoste fata de aproapele sau, fara sa faca asta crezind ca asa vrea dumnezeu.eu ii invidiez pe acestia.nu e cazul tau.pa!

| Foxie2 explică (pentru vasilevasi):

Da asa e.am jignit etc. Nu era nevoie de toate astea, am scris intrebarea sau mai bine zis afirmatia la nervi. Eu pur si simplu cred in Dumnezeu si nimic mai mult. Stiu ca stiu exact cat trebuie sa stiu. Am mai spus-o, cand om muri om vedea pana atunci putem doar sa ne dam cu parerea.

Crede-ma stiu ca e una sa te crezi destept si alta sa fi. Dar eu nu ma consider chiar deloc.

Eu cred ca e bine sa credem in Dumnezeu. EU cred ca asta e adevarul. Am incercat sa le arat oamenilor adevarul meu. Asta nu e dragostea de aproape? de ce nu e cazul meu? Nu mai bine era pentru mine sa nu-mi pese ce se intampla cu ceilalti? Dar nu...A trebuit eu sa incerc sa-i aduc pe uni si pe alti pe calea cea dreapta si am fost luata drept o persoana care jigneste si generalizeaza si care nu imi pasa de ceilalti.

In fine.nu are rost sa ma enervez. Multi oameni, sfinti, divinitati ce vreti voi nu au fost intelesi pentru credinta lor.Nu esti nici primul si nici ultimul care nu ma intelege si are o parere gresita despre mine.
By3

Ps: Nu am avut intentia sa jignesc pe cineva. Tocmai pentru ca imi pasa de aproape am vrut sa-i fac pe uni sa vada adevarul ( pe care-l cred eu si care sigurat e corect) Daca nu imi pasa, nu ma agitam, nu mai interesa ca se duc toti in iad. Mai bine taceam...si asa nu am schimbat nimic.

| vasilevasi a răspuns (pentru Foxie2):

Raspunsul meu era pentru Viezur E.scuze daca a aparut ca fiind pentru tine.Lui ii spuneam toate astea.Tu continua, nu e rau sa incerci sa aduci pe oameni la credinta in Dumnezeu, doar ca e o misiune foarte grea.Bafta

42 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Cei care nu cred î n Dumnezeul tÄ

| FucktheSystem a răspuns:

@Necrophagist, ne facuram maghiari.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Parintii mei cred.
Nu zic nimic, nu ma pot obliga sa cred in ceva ce nu exista. happy

| chelstone a răspuns:

ZuZu, ''O parte din educatie e proasta.''
De cand indoctrinarea religioasa este numita educatie?! Educatia tine de respectarea unor norme morale ale societati, nu de orientarea religioasa. A fi crestin nu constituie un avantaj in fata celorlalti, a fi crestin nu inseamna a fi superior celorlalti, nici din punct de vedere spiritual, nici din punct de vederea a intelegerii vietii. Vezi tu nu stiu cum o cleata de indoctrinati care se calca in picioare pentru a linge moaste se poate numi educata. Educatia asta este una de fatada, ''sa fim piosi, frate staret, fiica mea'', adevarata identitate a crestinilor se vede in societate, la manifestari si evenimente ce-i unesc, acolo isi arata limitele. Deci cu cine compari tu ateii!? Cu unii care balesc la mortaciuni?! As putea spune ca acest fapt constituie o jicnire.

| vasilevasi a răspuns (pentru chelstone):

Sa stii ca sunt crestini care nu se calca in picioare pentru a linge moaste si in plus au si o educatie foarte buna in societate.de ei ce spui? tu ii vezi doar pe cei multi.cica poarta(calea)e ingusta si putini vor intra pe ea.a face voia domnului nu inseamna doar sa crezi in el,ci sa ai si un comportament in societate adecvat, sa nu deranjezi aproapele, ba dimpotriva.multi se declara sau se cred crestini si se imbata,injura,jignesc,hulesc,iubesc banul,etc.a fi pe placul lui dumnezeu,eu cred ca inseamna a nu da muzica tare la bloc, doar de frica ca un vecin ar anunta politia, ci pentru ca nu vrei sa ti deranjezi aproapele.sa nu furi ceva doar de frica politiei, ci pentru ca simti ca nu vrei sa faci asta.mai sunt si legi morale, minciuna, etc.nu e oprit prin lege ca sa minti.e bine sa nu faci asta pentru ca lui Dumnezeu nu i place, sau mai bine, pentru ca asa simti tu.

| Dumnezău a răspuns:

1.Tata crede in Dumnezeu, insa el e imaginea unui crestin perfect normal, in viziunea mea.Si el,la fel,ca mine,i-ar strange de gat pe idiotii care pupa moaste,nu injura de Dumnezeu, dar e un om perfect rezonabil dpdv religios, echilibrat si nu l-am vazut niciodata sa dea dovada de fanatism religios-cred ca ultima data cand a fost la biserica a fost cand s-a casatorit cu maica-mea. laughing
2.Mama e crestina,dar exagereaza, si zice sa nu-mi bat joc de Hristos, Dumnezeu si numele lor.Esti mama, da' fac ce vreau cu Hristos al tau!
3.Eu sunt agnostic.Nu ateu, agnostic, deci Dumnezeu este o incertitudine pentru mine.Si dupa cum vezi, sunt un mare fan blasfemii.Asa de mare,incat am decapitat o statueta cu Iisus,am spalat-o in WC-ul in care ma ca-ca-sem, i-am asezat capul unde ii stau picioarele si am desenat pe ea: ''evreu imputit''. Excitant, asa-i?

| vasilevasi a răspuns (pentru Dumnezău):

Vrei sa pari mai altfel decit altii.vei avea sansa sa vezi si altfel viata.sunt convins ca vei crede si tu cindva.niciodata sa nu spui niciodata.caile domnului sunt ascunse.bafta!

| Klepto a răspuns:

I-auzi, cica am "educatie teologica" proasta sau de care educatie vorbesti? Nu conteaza, oricum is prost si n-am educatie deloc.
Toata familia mea este crestina si cred in nea Merlin de ceruri, nu sunt ateu pentru ca ma razvratesc impotriva familiei mele, nu cred ca nu cred.Am facut 3 ani de liceu penticostal ca ateu, si mi-am mentinut alegerea in ciuda faptului ca acei buni "crestini" mi-au oferit excursii in America doar sa ma pocaiesc. Dupa 3 ani de incercari desarte eu tot ateu is.
Eu nu scot ochii familiei mele ca face ce-i place si traieste cum vrea, asta astept in schimb.

Salam alecoitus.

Parca puti a troll plictisit care vrea sa incinga spiritele.

| Klepto a răspuns:

@Necrophagist Pentru ca mintile luminate scriu la fel.

| aliceinchains a răspuns:

E alegerea mea ce fac, să cred în Dumnezeu sau să nu cred. Și dacă sunt ateu/agnostic, NU înseamnă că am o educație proastă! Nu poți cataloga o masă destul de largă de oameni după un criteriu dat de tine. Nu contează dacă părinții cred sau nu, asta-i o alegere făcută de mine, nu de ei. Fiecare are dreptul la opinii proprii. Și nu, nu-mi trebuie iertarea ta.

| Bogdanux a răspuns:

De cand si pana cand stii tu ca toti cei ce nu cred in Dumnezeu au o educatie proasta? Ai vazut tu? I-ai cunoscut personal?

De ce e coincidenta asta ca toti inraitii dupa Dumnezeu de pe acest site sa vorbeasca cel putin o data prost la adresa gresita?

Sper ca nu te-ai referit la educatia "in spiritul crestin".A, apropo, si mie imi pare rau de tine.

| CobraLeon a răspuns:

De unde sti tu ca educatia mea e proasta? Presupun ca tu esti o mare intelectuala? Jalnic din partea ta! Da, parintii mei cred in dumnezeu, insa a fost alegerea mea sa devin ateu.

P.S: Cred ca tu ai o educatie proasta, deoarece judeci oamenii fara sa ii cunosti...

| DorelSudoru a răspuns:

Ma laptic nu te lua de educatia meastraight face(asta insemnand ca te iei de parintii mei), de ce 1 te intereseaaz pe tine daca cred? huh nt, nt, nt pic de respect Amin!

| Polaris a răspuns:

Boring.

| Foxie2 explică:

De fapt, ma intrebam de ce nu credeti in El (pe langa stiinta) si ma gandeam ca poate parinti vostri sunt la fel.
Daca un copil o ia pe cale gresita, se considera ca parintele a gresit in educatia lui.

@chelstone educatie proasta privind acest aspect /subiect nu stiu. poate ajungeti mari primari nu conteaza.O parte din educatie e proasta.

| Foxie2 explică:

@ankahra4m si oameni trebuie sa se ierte uni pe alti.

| Foxie2 explică:

@Mircea1997 nu exista noroc. Nimic nu e intamplator.

| Foxie2 explică:

@Zenithf, despre ce tot vorbesti? am pus o intrebare : daca parinti vostri cred in Dumnezeu? ce e asa de rau si de rusinos? copii ce vad la parinti aia fac.Eu nu sunt Iisus, eu sunt asa de buna ca El, eu nu pot sa am gandirea lui atat de buna sa stiu cum sa va indrept pe calea ce buna.

| vasilevasi a răspuns (pentru Foxie2):

Sa nu te mai crezi asa de buna ca Iisus, e o greseala.el a iertat din toata inima tot ce i s a facut, noi nu am putea.imagineaza ti doar ce ura ai simti fata de un infractor doar daca ti ar da foc la casa, sau daca te ar taia cu un cutit pe fata.

| Foxie2 explică:

Ce va suparati asa, ca am spus ca nu aveti educatie buna privind aspectul Lui Dumnezeu? Nu am dreptate? nu vreau sa imi raspundeti, vreau sa aflu eu singura dupa ce mor. Si veti afla si voi!
Amin!

| Necrophagist a răspuns:

Cred ca trebuie sa pastrezi o discretie in cazul in care spiritualitatea ta e diferita de cea a celor ce ti-au dat educatia altfel patesti ca mine si te prefaci crestin pentru a muri impacati. *dead tongue*

@Fuckthesistem: De ce amandoi scriem cu â?

@Fuckthesistem: Decat bozgori mai mult imi convine aia cu mintile luminatelaughing

| 6DuckMeJesus a răspuns:

Se numeste educatie proasta daca babacii te lasa sa alegi ce-ti convine si ce nu? Eu consider a fi educatie neadecvata sa te OBLIGE, sa-ti BAGE in cap idei despre orice subiect...defapt, asta nu prea e educatie, este manipulare.

| vasilevasi a răspuns (pentru 6DuckMeJesus):

Cind te invata sa asculti de profesori,sa respecti oamenii in jurul tau e manipulare? fa aceste lucruri ce te invata ei si asta inseamna tot ce inseamna Dumnezeu. daca respecti si iubesti oamenii din jur, inseamna ca l respecti si iubesti pe Dumnezeu, fara a fi deloc manipulat in acest sens.

| Zenithf a răspuns:

Sa-ti fie rusine ca pui o asemenea intrebare, ce exemplu ai urmat tu ca sa faci acest lucru? Isus a mancat si a baut la aceeasi masa cu vamesii si pacatosii, Petru, Pavel si altii au vorbit cu inchinatori la zei, cu desfranati, sigur nu asa i-a convins sa mearga pe calea credintei.
Cauta si scoate-ti barna din ochii tai, inainte de a arata paiul din ochii altora.
Domnul sa te lumineze!

| sL0boz a răspuns:

Daca parintii tai cred ca p6la vindeca, tu de tuci pe centura si sugi? Ma doare in ceva de parinti, pot sa creada si in padurea spanzuratilor daca le place, daca as avea parinti pocaiti plecam de acasa.

| ViezurE a răspuns:

Dragă lapte bătut, e alegerea mea ce fac, educaţie proastă ţi-a dat mumă-ta.Roagă-te la dumnezău poate îţi dă o viaţă. Părinţii mei sunt şi ei atei, deci taci în mniezău tău.E alegerea mea, nu a ta.so.jet.

| vasilevasi a răspuns (pentru ViezurE):

Nu trebuie sa injuri, daca crezi in Dumnezeu.nu merita persoana ca pentru ea sa pacatuiesti tu

| ankahra4m a răspuns:

~~ Nu-i nimic, va iert pentru raspunsurile rautacioase si jignirile care vor urma.~~ dar ce, esti Iisus sa ne ierti pacatele? happy si daca tot ai spus fraza aceea, ce te mai intereseaza daca parintii sunt de acord sau nu? Poate unii parinti cred, poate altora nu le pasa, deoarece si-au dat seama ca totul este o tampenie... daca ai fi formulat intrebarea altfel, poate ti-as fi dat un raspuns mai nepacatos.

| vasilevasi a răspuns (pentru ankahra4m):

Nu cred ca a spus ca ti iarta pacatele, ci raspunsurile rautacioase adresate, deci te iarta preventiv pentru eventuale jigniri.privind educatia vreau sa spun ca parintii sunt obligati pe acest pamint sa si educe copii, deci fiind o obligatie a lor, intrebarea a fost adresata perfect cind a intrebat daca ei sunt de acord cu acest ateism.lasi copilul sa aleaga credinta sa, dar esti obligat ca si parinte sa i explici variantele.nu poti impune fortat,dar poti indruma,asa cum nu poti impune sa nu consume droguri, sau sa nu fure, dar poti indruma si esti obligat ca parinte sa faci asta.de aceea ne consideram civilizati si nu salbatici.copilul e in formare pina ajunge adult, el crede ca e destept si are autocontrolul, dar e doar o senzatie.parintii nu trebuie sa priveasca indiferenti la maturizarea copiilor lor,de aceea sunt parinti, nu doar pentru a merge la serviciu, a face de mincare si sa dea bani.

| ankahra4m a răspuns:

Pot spune ca multe persoane au o educatie mult mai buna in privinta : " deschide-ti dracu' ochii aia, si mintea aia putreda!" unii nu stiu decat sa citeasca biblia, altii poate sunt pasionati si de alte treburi, nu sa se roage la dumnezeu zi de zi, sau sa mearga la biserica in fiecare duminica. Aspectul lui dumnezeu, ma lasa rece. Din punctul meu de vedere am avut o educatie foarte buna, fara sa ma rog la el, iar parintii m-au sustinut. Nu mi-au dat in cap precum alti crestini ca de ce nu cred in el, ca am sa ajung in iad si alte idiotenii.

| vasilevasi a răspuns (pentru ankahra4m):

Parerea mea e ca puteau, totusi sa te indrume putin parintii ca sa crezi in dumnezeu, nu neaparat ca o doctrina. poate era de datoria lor sa faca asta.sunt oameni mari(chiar oameni de stiinta)oameni de cultura,etc,care multumesc parintilor ca i au educat sa creada in dumnezeu, sau i au indrumat in acest sens, ei descoperind ca asta e bine.

| Cristianne a răspuns:

De ce îți pare rău mă?
Dacă chiar ții să știi, da, părinții mei cred în el.Acum ești fericit/ă? Nu cred în el și gata.

| kurinkita a răspuns:

Educatie proasta? Adica, daca oricine de aici nu crede in ceva ce nu e demonstrat de nimeni si nimic ca exista e automat prost/needucat/etc?

Eu zic ca e invers, e mult mai usor sa crezi in orice daca esti inapoiat mintal decat atunci cand esti in stare sa ceri dovezi, sa le analizezi si sa-ti faci o parere proprie.

| Ecou a răspuns:

Amin!