Cand tu caracterizezi o intreaga clasa ca fiind needucata, nu stiu pe ce criterii, probabil asa de la tine, nu vad de ce te astepti sa nu primesti raspunsuri rautacioase.
Nu vad ce importanta are credinta parintilor mei, pot crede in ce vor ei, atat timp cat nu imi impun credinta (in orice aspect) lor nu ma deranjeaza. De cand trebuie sa fie parintii de acord cu alegerile mele, personale?!
Raspunsurile rautacioase nu vin pe fondul lipsei de educatie, ci dimportiva, spiritul critic iese la suprafata, faptul ca unii nu accepta mizeriile altora nu-i face needucati, dar faptul ca unii isi permit sa mustreze pe cineva, cum ai facut-o tu (zuzu) denota lipsa de educatie. Nu esti tu in masura sa cataloghezi o intreaga clasa dupa bunul tau plac sau dupa frustrarile pe care le-ai acumulat, TPU nu-i o buda unde refulezi tu pe clase intregi de oameni. Eu as zice sa mai meditezi asupra comportamentului tau si dupa aceea mai stam de vorba.
Ai noroc ca eu cred in Dumezeu
ca altfel ai fi avut parte de un raspuns cam rautacios din partea mea.
Zuzule? daca vrei sa luminezi, lumineaza prin fapte bune si vorbe frumoase.nu-ti aprinde paie in cap, ca iei foc.asa am facut si eu de cateva ori.da nu e bine.sanatate si fuiii o fiica a luminii. dibspre tine sa adie o adiere de viata spre viata.nu de moarte spre moarte. uite ai starnit o mica furtuna intr-un lighean cu apa. daca eram in evul mediu?
Hei!
Nu toata lumea e asa! Daca numai oameni de acest fel vezi, atunci uita-te mai bine in jur si vezi adevarul! Mai exista altii (poate) ca tine!
Intr-adevar, in ziua de azi vedem mai mult rau decat bine, dar n-avem ce face, trebuie sa ne continuam drumul, asa cum e el, rupt in doua.
Si as mai vrea sa adaug ceva, dar e off-topic, poate: Imi pare rau de cei ce sunt atei, dar dacalor le e bine asa...
O zi buna va urez!