|

Buna TPU! o sa trec direct la subiect: am nevoie de ajutor, un pacat pe care nu il am curaj sa il spun sa-l comparam cu un zid. Mereu ma abtin o saptamana, dar cand se implineste saptamana sunt ispitita si din nou se intampla sa savarsesc acel pacat. Stiti eu am un vis vreau sa ma dedic intrutotul toata viata mea intrajutorari oamenilor si mi-am facut aceasta promisiune mie si Lui Dumnezeu iar acest ''zid'' ma desparte de 2 lucruri visul meu si Dumnezeu mereu cand incerc sa sparg zidul se zideste la loc si nu pot face nimic e oribil si nu imi place.Nu cred ca stiti cum sa te simti atat de abandonata atat de singura,mi-e frica. Vara trecuta am incercat din nou sa sparg zidul si de aceea data prin rugaciune am reusit doar cateva zile doar ca in aceea perioada cand ma rugam des ma simteam bine aveam pace era totul bine pana din nou zidul sa zidit la loc. Acum in prezent mi-e dor de aceea pace,si sunt disperata gandesc ca dacanu voi reusi sa sparg zidul nu imi voi indeplini niciodata visul si lucrurile au devenit foarte serioase cand aseara am avut un vis. Eram la mine in casa si pe scaunul de la calculator statea cineva eu spuneam ca e Iisus am fugit la El vroiam sa imi recunosc pacatul vroiam sa-l rog sa ma ierte dar a disparut apoi am fugit afara eram disperata la poarta era un om statea jos pe margine santului si l-am intrebat cine esti iar el mi-a spus: '' Mi-am pierdut credinta,nu face acelasi lucru!'' iar apoi m-am trezit. Mi se intample des prin semne diferite, prin vorbele oamenilor din jurul meu care sunt vorbe cu sub inteles de genul '' trezeste-te'' va mai dau un ex in afara de acest vis i sa maiintamplat un lucru:eram la magazin si vanzatorul dupa ce ma servit a vorbit la telefon si eu uitasem sa iau ceva si am asteptat vroia sa acorde u imprumut si dupa ce a inchis mi-a zis: ''Asa e cand esti bun, dai dar tu nu mai ai'' era intr-o perioada cand eram indiferenta fata de acest ''zid'' si mi-am adus brusc aminte visul meu si de ''zidul''acesta blestemat si alte multe lucruri dar ma doare si vreau sa scap. Vreau din nou aceea pace nu mai vreau ca acest zid sa intervina intr-e mine Dumnezeu si visul meu.Sunt disperata am nevoie de ajutor! Funda!

Nu vreau raspunsuri de la atei, stiu deja ce vor spune totii!

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Pacatul tau este un zid de despartire intre tine si Dumnezeu.Trebuie sa ceri putere de la Dumnezeu, sa te rogi sa frecventezi o Biserica si acest zid va disparea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Solutie imaginara la o problema imaginara, trage niste aer in piept si scoateti creierul la plimbare, a putrezit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am citit tot ce ai scris, de fapt am citit primele 3 sau 4 randuri dar pot sa iti spun ca daca vrei sa scapi de pacatul ala trebuie sa te spovedesti si sa te impartasesti. Altfel nu vei reusi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce ai fumat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Esti de apreciat ca esti sincera si vrei sa indrepti lucrurile. Faptul de a studia Biblia, a medita la normele sale si a te ruga lui Dumnezeu, te poate ajuta sa depaseti problema, dar si sa ai din nou pacea interioara.De un real folos iti poate fi www.jw.org sectiunea adolescenti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te mai masturba, cauta un baiat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu cred ca te poate ajuta cineva intr-adear, pana nu spui in ce consta acel "zid"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

... Cel mai bine vorbeste cu duhovnicul tau, spovedeste-te, si asumati un Canon dat de catre el, pentru indreptarea sufletului, si pentru aducerea pe calea cea buna.
Daca nu ai un duhovnic, fa-ti unul degraba, deoarece el este printe singurii care isi pot da seama ce si cum se petrece de fapt. Spor la treaba!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează