| SuNaM a întrebat:

Cand am intrat la liceu(seminar) mi s-a intamplat un lucru mai putin obisnuit.Eu m-am hotarat sa dau la seminar cu doua zile intainte de probe.Am trecut fara pregatire, doar cu ce auzisem la biserica cu brio probele muzicale. Apoi a venit proba scrisa unde ni s-au dat 12 teme biblice de invatat.Eu fiind obosit si probele fiind la doua zile distanta, nu am avut timp decat sa invat doua dintre ele detaliu cu detaliu.Fix aceste doua subiecte mi-au picat la examen.Am trecut examenul cu brio.Intrebarea mea ar fi ce sfant m-ar fi putut ajuta in acele zile pentru a intra sau cum as putea afla ce sfant m-a ajutat, deoarece eu nu o consider chiar o intamplare.

PS:Nu am spus asta ca sa ma laud, am spus deoarece vreau sa multumesc sfantului/sfintei care m-a ajutat sa iau examenele!

4 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Trebuie sa-ti multumesti tie pentru ca ai invatat macar 2 teme, si ai fost inspirat alegandu-le exact pe acele 2. Pe deasupra, 12 teme nu sunt chiar atat de multe, deci norocul tau nici macar nu a fost atat de mare pe cat crezi. S-au intamplat coincidente mult mai mari de atat, si niciodata nu a fost cazul sa invocam sfinti. Si apropo, sfintii nu sunt altceva decat zei pagani adaptati lumii crestine. Asta e dovedit istoric. Deci nu cred ca ai vrea sa crezi in zei, crestin fiind.

| Danzell a răspuns:

Multumestei mamei si tatalui tau. astia sunt sfintii tai. pentru ca ei te-au crescut. e exact acelasi raspuns ca si celor care au trecut prin operatii. multumeste doctorului.
iti garantez ca eu ca o sa te simti si tu si celui care ii multumesti, mai bine.

| DanielCibu a răspuns (pentru Danzell):

In cele mai multe cazuri ina care doctorii au reusit o operatie grea ei au recunoscut ca fara ajutorul lui Dumnezeu nu puteau sa reuseasca...multumiti Domului pentru toale lucrurile

| Holiday a răspuns (pentru DanielCibu):

Da, desigur si cei de alte religii fara ajutorul spiridusului lor, ai naibii spiridusi toti pot face sa reuseasca operatiile...
Ma intreb cum naiba reusesc operatiile facute de medici atei, ai vreo explicatie? Ca astia nu invoca niciun spiridus in ajutor...