| gorlan a întrebat:

Ce face religia asta din om, mai nou sex-ul este pacat, maine vad ca este pacat sa bei apa sau sa mananci... ce naiba va feriti sa faceti asa zisele "pacate"? Dupa ce nu exista nici dumnezeu sau vreo alta prostie de zei, voi va inchinati la oase si le si pupati (moaste cum le ziceti voi) si mai si va abtineti sa faceti "pacate", deci religia asta prosteste lumea de tot si guvernu se plange ca suntem in criza, eu unu m-as duce la base si boc si i-as intreba cate biserici sunt si or sa zica peste 60000 si dupa ii intreb cate scoli si spitale sunt si or sa imi zica ca 2000 maxim (stiu ca e exagerat dar na), va inchinati la oameni morti (iisus) la oase (moaste) si alte prostii... Serios acum voi v-ati gandit vreodata ca moastele alea sunt niste oase normale? Mai nou avem si fabrica de moaste, vreau sa vad ce raspundeti la tot ce am scris aici!

Răspuns Câştigător
| MyObsession a răspuns:

Creştinii ăştia nu ştiu să-şi petreacă viaţa.
Păi acum 2 zile bunicămiu a murit şi bunicămea mă tot freca să nu mai ascult muzica mea ''satanistă'' că e păcat.
Păi ce marele sfânt căcat nici să ascultăm muzică nu mai avem voie? Cât despre bisericile mai multe decât şcolile.
Ruşine.era o lume mai frumoasă dacă toţi preşedinţii erau atei şi se bazau mai mult pe educaţie.De exemplu eu nu am mai fost de 3 ani la biserică şi acum bunicii mă cred oaia neagră a familiei, mă fac satanistă etc etc.
Mii de oameni mor de sărăcie şi boală în România şi Africa şi cine mai ştiu eu ce ţară şi pă ăştia îi freacă de biserică.
Adevărat, mai e un pic şi e interzis să te caci.

31 răspunsuri:
| Dav7id a răspuns (pentru Fishhh):

Daca si numai daca mie mi-ai zis mai sus,daca nu atunci ignora ce am zis,ca era doar pentru tine in postura in care mi-ai adus ochilor litere:Wow,deci ti-ai dedicat timp sa imi raspunzi,prietene mersi e un gest neasteptat.Ce tare e asta,cum zice unu ceva contradictoriu,ba' tu n-ai scoala,ce sa zic de liceu,liceu e alt tip de mamaliga, crede-ma lectii primesti si de la unu' fara studii enorme, prin simplul fapt ca ii place sa isi dezvolte ce au altii in calcaie.creierul.Ce-mi zici tu mie de dumnezeu cand tu nici macar nu scrii cu litera mare,eu nefiind foarte credincios e normal,dar tu,l-ai jignit astfel,da-o in pacat,sa nu mai faci treaba asta,ca vine mos craciun cu o nuielusa, poate nu crezi in mos craciun, ca ar slabi fara un pahar de lapte si prajiturile pe care nu i le-ai mai pune la bradu' tau artificial.Moastele stiu si recunosc ca am gresit foarte mult,sunt niste oase sfintite sau ce nu vad eu bine si au si carne pe ele? Acum comentariu de mai jos daca si ala e pentru mine, poate vorbesc degeaba, daca vorbesc in plus imi sterg comentariu si uiti tot ce am zis.2-lea comentariubig grinraga comentariu stii vorba aia:"dumnezeu iti da,dar nu-ti baga in traista",oricum le-ai lua,banul e castigat de tine,munca ta,oasele tale si "sufletul" care este distrus de atat rautate si ceva mai stupid de atat n-am auzit in viata mea si repetbig grinaca chiar ai dreptat... dubai,luxos,criza? In primul' rand nu pot ca sunt roman,sunt oarecum condamnat sa muncesc in lei,care sunt din ce in ce mai neajunsi,postez pe TPU de drag,frate, ca aici asta facem, nu ne desfiguram verbal.Crede-ma puteam sa iti vorbesc intr-un fel foarte agramat,dar care sa te doara.M-am saturat cand stau intr-o aglomeratie in autobuz,troleu sa trebuiasca sa fac loc unor puhoaie de oameni sa se inchine,cum trec pe langa biserica, date ma asa sa ma inchin nu vezi ca dumnezeu ma vede. happy. Vezi ca te contrazici singur, ceea ce pune in pericol inteligenta ta.Ateu=adept al ateismului, persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități si crestin=fara sa mai lungesc comentariu inseamna sa crezi cu adevarat, intru totu' in dumnezeu.Vezi ce spui.Cat despre ceilalti care au comentat pe aici cu ce au zis,bravo lor,e parerea lor, sunt liberi sa se exprime, ca si mine probabil.