|

Ce parere aveti? Alte DOVEZI ZDROBITOARE ca Designul Inteligent si Dumnezeu exista.O alta dovada ca acel Ceva care se numeste Creator exista.Si as mai adauga eu:exista si Dumnezeul biblic.Hristos este Calea, Adevarul si Viata

AM PUS ACEASTA INTREBARE DE 2 ORI FIINDCA SE POTRIVESTE LA 2 CATEGORII SI VREAU SA FIE VAZUTE DE AMBII INTERESATI IN CELE 2 DOMENII!http://www.everystudent.ro/ceva/http://www.everystudent.ro/nimic/http://www.everystudent.ro/cine2/Mentionez ca problema este tratata pur stiintific chiar daca incearca sa spuna si despre Dumnezeul crestin(care exista de altfel).

PS:Site-ul nu este al meu si nu incerc sa convertesc pe nimeni, eu doar vreau parerea voastra in legatura cu zdrobitoarele dovezi ca Dumnezeu exista.

CE PARERE AVETI?

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu le raspunde

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Dovezile astea zdrobitoare sunt mai zdrobitoare ca un balon cu heliu...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt de parere ca niciun ateu nu va crede in Dumnezeu dupa citirea acelor articole.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mulţi ateişti consideră că acest Univers şi că această viaţă au apărut "instantaneu", "prin şansă", fără intervenţia cuiva, adică a unui Creator. Să intrăm puţin în fizică şi să vedem care sunt şansele unei asemenea apariţii "aleatoare" a Universului şi a vieţii. Astronomii au descoperit că parametrii şi caracteristicile Universului şi sistemului nostru solar au fost atât de fin acordate încât doar un Creator inteligent le-ar fi putut organiza. "Întâmplarea" nu-şi poate avea locul în acest "mare proiect al Universului".

Să vedem astfel care sunt parametrii Universului care au dat naştere acestui Cosmos şi care au făcut posibilă apariţia vieţii:

1) Masa solară:
- dacă ar fi fost mai mare de 1, 4: nicio stea albă (asemenea Soarelui nostru) nu ar putea rezista în timp, căci s-ar prăbuşi în ea însăşi.
- dacă ar fi fost mai mică de 0, 8: nu s-ar mai putea forma stele albe, ca urmare a lipsei producţiei de elemente grele.

2) Forţa nucleară tare:
- dacă ar fi mai mare: nu ar mai exista hidrogen şi nucleii esenţiali vieţii ar fi instabili;
- dacă ar fi mai mică: nu ar mai exista alte elemente decât hidrogenul.

3) Forţa nucleară slabă:
- dacă ar fi fost mai mare: tot hidrogenul ar fi fost convertit în heliu, la începutul Universului, şi astfel ar fi existat prea multe elemente grele;
- dacă ar fi fost mai mică: nu s-ar fi produs heliu, la începutul Universului, şi nu ar fi fost destule elemente grele.

4) Forţa electromagnetică:
- dacă ar fi fost mai mare: nu ar mai fi existat legături chimice; elementele mai masive decât borul sunt instabile la fisiune;
- dacă ar fi fost mai mică: nu ar mai fi existat legături chimice.

5) Raportul între protoni şi electroni:
- dacă ar fi fost mai mare: electromagnetismul ar fi dominat gravitaţia, prevenind formarea galaxiilor, stelelor şi planetelor;
- dacă ar fi fost mai mic: electromagnetismul ar fi dominat gravitaţia,...2009 - 2197 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Alea le numesti tu dovezi zdrobitoare? Eu am "fumat" demult genul ala de dovezi. Premisele respectivului sunt preconcepute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca esti un geniu zi-mi conform lui apache dovezile tale sunt ca heliu ce inseamna asta din punct de vedere fizic?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

DOVEZI ZDROBITOARE!

Lucrezi cumva la Realitatea.Net?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Perfect zdrobitoare. Deja ma simt lovit de ele. Pot si eu sa scriu frumos, exact contrariul, si sa spun ca-i o dovada zdrobitoare a faptului ca NU dumnezeu a creat lumea si ca NU exista dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te doare capul, rau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează