|

Cum poate un ateu sa nu creada in Dumnezeu si de ce e chiar atat de mare ''orbirea'' lor? Ei bine eu cred ca nu vor sa creada nu ca nu cred ca exista.Cum poate un ateu sa nu creada in ciuda atator dovezi si motive clare ca exista Dumnezeu? Cum poate un ateu sa fie indiferent la sutele de mii chiar milioanele de minuni care au loc pe pamant datorita lui Dumnezeu si Sfintilor? Dovezi ca exista Dumnezeu sunt muuuult mai multe decat ca nu exista Dumnezeu.Si totusi ei nu cred.De ce? Site-urile cu dovezi sunt:

http://www.dumnezeuexista.ro/index.html si

http://www.everystudent.ro/category/existenta/exista-dum nezeu/

si

http://www.gotquestions.org/Romana/Exista-Dumnezeu.htmlUitati cateva dovezi si 3 site-uri din PUTINELE site-uri si dovezi ca exista un Creator, nu neaparat Dumnezeul Biblic ci O MANA CREATOARE, UN CREATOR! Ce parere aveti?

24 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
23 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca un mort din punct de vedere spiritual nu mai poate sa vada sau sa simta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am vazut o minune toata viata mea :) Nici dovezi ca ar exista Dumnezeu.
Daca ar fi dovezi as crede in el, dar nu as fi mare fan pana cand nu ar avea o explicatie al dracului de buna pentru mizeriile care se intampla.

Zici ca minuni pot fi facute si de sfinti, cum faci diferenta intre o minune facuta de un sfint, si de o minune facuta de Dzeu?

Daca exista un creator e clar ca acesta nu se amesteca in treburile omului, e impresonal, nici un motiv sa crezi in viata dupa moarte, si existenta ta e voia creatorului - deci tu nu ii esti dator cu nimic.

http://www.gotquestions.org/Romana/Exista-Dumnezeu.html
Am citit pana aici: "peste 90% din populaţia lumii de astăzi crede în existenţa lui Dumnezeu" - e total gresit. Nu mai are rost sa continui din moment ce abereaza chiar si la inceput :)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Zenicide):

Cauta de exemplu o carte sau un site cu:Minunile Sfantului Nectarie vindecatorul de cancer.Cauta o carte sau un material cu Minunile Sf.Ioan Rusul, Sf.Nicolae,Sf.Efrem cel Nou.Si sunt multe alteeeleee. Minuni sunt, dar nu vreti sa credeti ca sunt minuni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Troll.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

AlanTigergerid a răspuns:
"...Eu as merge pe principiul:Fiecare crede ce vrea, nu obligam pe nimeni sa creada sau sa nu creada in ceva si mai ales nu batjocorim alti oameni sau mai ales alte milioane de oameni, ca e in joc credinta a milioane de oameni.Trist."

"in ciuda atator dovezi si motive clare ca exista Dumnezeu." http://www.descopera.org/dragonul-din-garaj/ si pe scurt: nu exista nici o dovada, exista doar motive.

"I don't want to believe, I want to know" Carl Sagan :D

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Corect si frumos ar fi sa le cititi si apoi sa va dati cu parerea. Daca vreti daca nu puteti ocoli intrebarea.Cum puteti ca necitindu-le(nu aveati timp sa le cititi asa de repede)sa va dati cu parerea si sa ziceti ca nu sunt dovezi sunt prostii.CUM?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AfrodiusAlyn19):

Daca nu le citesc voi arde o vesnicie in iad?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce esti atit de pornita asupra lor? probabil ai fii in stare sa i legi in lanturi doar pentru ca nu se supun Lui?
Scuza ma ca ti zic dar nici Dumnezeu nu este atit de pornit pe cei care nu cred in El precum esti tu, aici in urma acestei intrebari! Eu te sfatuiesc sa te mai temeprezi un pic Asta in cazul in care nu vrei sa imbatranesti de tanaralaughingDeci calmeaza te un pic.si incearca sa vezi lucrurle altfel si sa incerci sa i intelegi un pic. ok?
Sa stii ca Dumnezeu este atit de rabdatator cu Toata lumea incat chiar daca ti trait toata viata impotriva Lui dar te pocaiesti pe patul de moarte El te iarta! Deci numai incerca tu sa faci pe mai stiu eu ..si sa ti pui problema asa! ok?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Argumentele alea se pot folosi pentru orice zeu de ce sar folosi doar pentru zeul tau?
in momentul cand nu vrei sa intelegeti mecanismul evolutiei totul va vi complex cand il vei intelege vei intelege de ce e complex

alea nu dovezi sunt vorbe goale, daca alea ar fi ddovezi multi ar intra la inchisoare nevinovati cum ar fi daca l-am inchide pe x ca asa scrie intro biblie?
evolutia e exact ca un caz de crima,pentru a gasi faptasul cautam dovezi apoi tragem o concluzie voi trageti concluzia fara dovezi reale,hai spune ca adn nu-i adevarat, demonstreaza-mi ca virusi, microbi nu evolueaza, ca testul adn e fals, isi renegi propile tale origini
dumnezeu e mereu raspunsul la cea ce nu stim asta e adevarul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca dovada a evolutiei sta sistemul imunitar daca omul nu ar fi parte din regnul animal ar muri, dar cui i pasa de sistemul imunitar nu? cand esti bombardat de virusi si microbi non stop, steurile alea vor sa imbogateasca bor nu-i de ajuns ca au 4 mld de euro mai vor,o tara fara industrie,spitale, scoli, bibloteci, dar plina de biserici, nemti sau apucat de munca sau de religie dupa al dolea razboi mondial?
top tarii atee
Germania 20% =conduce europa
suedia 80% =cea mai corecta tara nu exista coruptie
danemarca, Olanda -tarii libere
china, corea de sud, japonia
eu isi vb de fapte nu fantezi, omul care munceste nu are nevoie de zeii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca avem chiar si cea mai mica dovada posibila, in secunda 2, imi schimb radical parerea! happy

Daca sunt asa de multe,spune macar una!
Nu fug de adevar,accept realitatea exact asa cum este.
Ma dor ochii si imi este lene sa intru sa citesc!
Spune tu care este cea mai palpabila, reala si credibila dovada dintre toate?!

Te rog frumos, daca sunt asa de multe, spune macar una, care consideri tu ca este cea mai buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca omul vrea sa fie ateu asta e si normal ca este greu sa crezi in Dumnezeu, nu te multmumesc doveziile pentru ca stiinta e cea mai folosita si are logica deci logic ca stiinta ti se pare cea mai posibila, este greu de crezut in Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci dumnezeu îşi demonstrează propria existenţă pe nişte site-uri? Aşa transmite el ateilor că există?
Trebuie să fii al dracu' de idiot ca să crezi ce scrie acolo. Eu vreau o dovadă clară că există dumnezeu, nu idioţenii de pe tot felul de site-uri.

"Cum poate un ateu sa fie indiferent la sutele de mii chiar milioanele de minuni care au loc pe pamant datorita lui Dumnezeu si Sfintilor?"
Spune-mi un singur fapt care a fost făcut de o mână divină. Şi nu-mi zice de frumuseţea naturii, sau că soarele răsare mereu dimineaţa datorită lui dumnezeu, sau că se construiesc atâtea biserici numai datorită lui cristos.
De dezastrele naturale ce spui? Cutremure, tsunami, inundaţii, secetă, etc. Toate astea au omorât mii de oameni. Unde a fost dumnezeu atunci? Ce vină au copiii abia născuţi din Africa, spre exemplu, care mor de foame? Sau dumnezeu nu guvernează şi acolo?

''Dovezi ca exista Dumnezeu sunt muuuult mai multe decat ca nu exista Dumnezeu.''
Nu poţi demonstra că nu există dumnezeu. În schimb, atunci când spui ''dumnezeu există!'' trebuie să aduci şi argumente plauzibile, clare, care să-ţi susţină afirmaţia, nu tot felul de bazaconii de pe internet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Disharmony):

Cauta te rog cartea Minunile Sfantului Nectarie marele vindecator de cancer si facator de minuni.La fel, carte cu Sf.Nicolae,Ioan Rusul, Efrem cel Nou si multi alti Sfinti.Sunt marturii cu miile de la oameni ce au trait experiente frumoase.Cauta despre minunile Sfintilor, sunt o gramada care fac minuni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Daca alea-s dovezi clare ma sinucid. Milioane de minuni? Vreau sa vad una acum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Calininio):

Cauta de exemplu o carte sau un site cu:Minunile Sfantului Nectarie vindecatorul de cancer.Cauta o carte sau un material cu Minunile Sf.Ioan Rusul, Sf.Nicolae,Sf.Efrem cel Nou.Si sunt multe alteeeleee. Minuni sunt, dar nu vreti sa credeti ca sunt minuni. Sunt o multitudine de marturii si minuni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Calininio):

Trebuie sa fii vrednic ca sa vezi o minune.Si minunile se intampla in fiecare zii dar noi nu le putem percepe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Coyotul):

Normal. Sunt eu stricat, e vina mea. Las-o balta, sunteți deja penibili. Adica mie imi cereti explicatii, argumente, pentru care eu nu cred in supranatural, si cand va dau explicația imi spuneti ca nu sunt capabil. Nu va auziti cand spuneti chestiile astea?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SexoasaTha):

Exact. Si daca singurul lucru care ramanea neatins din casa era un papuc, ar fi trebuit sa ne inchinam la Papuc-zeu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Pentru ca ei, cei de jos(unii) is oile pierdute! Ei cred in tampeniile alea care se invata in scoala adica stiinta! Ispita ii indeamna catre rau, am si eu un prieten tot la fel incerc sa-i explic, dar degeaba.Cum ar fi existat stelele,pamantul, soarele, noi si etc. daca nu ar fi fost El? Dumnezeu exista, e treaba lor, o sa regrete mai tarziu! Eu cred in Dumnezeu! Iisus si-a dat viata pentru noi, iar noi? Dumnezeu exista! Amin!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează