Ce sa zic ce mai prezicere...zic si eu acuma ca o sa fie o tornada mare in oradea peste cativa ani, si peste cativa zeci de ani, cu toate schimbarile de climat, poate va fi si atunci ar trebui sa ma astept ca toti idioti sa zica ca is un prevazator?
''Astfel, explica el, vor fi pedepsiti oamenii pentru ca au pacatuit prea mult. '' - Pana si toti bebelusi sunt pacatosi? si catelusi? pisicile? Asta e logica crestina
A fost un smecher Arsenie asta, a crezut ca poate el fraieri oamenii asa usor cu "prezicerile" lui. Poate ca pe unii ii poate, pe aia care nu cunosc nimic, si asculta doar de popi. E clar ca vor mai fi cutremure in Bucuresti, pentru ca au fost multe si in trecut, si cu regularitate. De ce am crede ca se vor opri chiar acum? Ca asa vrem noi? E o ciclicitate a seismelor acolo. E imposibil din puct de vedere tectonic sa nu mai fie niciun cutremur devastator. E doar o chestiune de timp pana atunci. Si daca nu se iau masuri de consolidare a cladirilor acum, chiar va fi aproape sters de pe fata pamantului si vor fi mii de morti. Omul se ajuta pe el daca stie, nu asteapta cadouri din cer ca astia din Galati care se roaga sa nu mai fie cutremure. Daca ar fi avut si japonezii atitudinea asta nici n-ar mai fi existat ca popor in prezent.
Asta prezicere? ce sa-ti povestesc.
in isaia 45 se face o prezicere cu 200 de ani inainte ca babilonul avea sa fie cucerit, s-a spus si cum avea sa fie cucerit, si cine, si ce metoda. si sa potrivit ca o manusa pe mana cand a venit timpul. asa vad si eu anumite chestiuni si fac o profetie pe baza aceea ce vad, cum spunea tipul de mai jos cu oradea... zona aceea este activa d.p.d.v tectonic, si este normal sa fie cutremure mai mici sau mai mari. mai mult cutremurele sunt si un semn ca traim in zilele din urma: luca 21:10, 11
Pai eu stiu sigur ca vei muri.succes.si la multi ani.nu saant prezicator.asa ti-e scris.
iar povesti din astea. Daca tot stiu gandul lui dumnezeu, pe care "nici fiul nu-l stie", de ce nu zic si data? ("ie" mai multi neni care au chef de prezis viitorul) Asa si eu pot zice ca pisicile tale o sa prinda 1000 de soareci
(poti sa ai 100 de pisici in 50 de ani, toate sunt ale tale, na, si o poti invarti cum vrei ca sa fie adevarata prezicerea sau falsa).
Cum naiba sa fie povesti, nu ai vazut profetia pictata in biserica, sa adeverit sau nu?,de ce ar picta parintele antenele, telefoanele si celalalte intr-un moment cand acestea ar fi aparute deja, e clar ca atunci cand el le-a pictat, acestea nu existau, cum explici asta? dar sper ca nu o iei si tu ca ray.
Ce argumente am adus sa stiu? biblic vb nici iisus nu stia de astea nu a vb vreodata de asa ceva,in vt vrajitori puteau prezice viitorul in nici un caz profeti,apostoli lui iisus nu au vazut viitorul, ce legatura are prezicerea lui cu iisus? iisus nu avea reigie eu nu sunt impotriva lui iisus, iisus nu era vrajitor care prezicea aiureli, cand voi vedea eu cu ochii mei ce ai scris acolo voi crede momentan nu cred, nu sunt impotriva lui iisus repet iisus ca voi nu puteti fi ucenici unui personaj care spune sasi iubesti aproapele voi nu faceti asa ceva niciodata
Tu cand spui crestini te referi la religia ta? cand un catolic spune se refera la religia lui,cand un pocait si tot asa,nu va pot baga in acelasi oala pentru ca nici ca aveti religii diferite,nu poti compara catolicismul cu voi, sau cu protestanti, mormoni, adventisti care au a saptea zi sambata, clar va numiti la fel dar diferiti mult
In 68 a pictat-o:
1. Telefonul a devenit portabil la 20 februarie 1942 bla bla bla (wiki)
2. The first satellite television signal was relayed from Europe to the Telstar satellite over North America in 1962.
3. http://en.wikipedia.org/......%80%931969
si unde e faza cu "turnurile gemene"?
"asa vad si eu anumite chestiuni si fac o profetie pe baza aceea ce vad"
Cam asta li se imputa si autorului/autorilor lui Isaia.
Pai da asa e,suntem diferiti,nici un ortodox nu este la fel cum nici un catolic nu este la fel dintre toti,adevarul este doar la ortodoxism. Stiu ca acum zici ca si ceilalti cred la fel ca adevarul este la ei si sustin asta pana la moarte,dar este alegerea lor,eu am motivele mele pentru care cred ca ortodoxia este adevarata dintre toate religile crestinismului asa ca te rog nu imi venii impotriva ca stiu ce vorbesc,dar pana la urma adevarul il vom afla repede,ai observat si tu ce repede trece timpul, nu mai este mult pana murim. Dupa tine, tu te indrepti spre moarte totala,sufletul nu exista, cand ai murit, ai disparut total, nu mai ai constiinta, nimic. Dupa mine, eu ma indrept sper moartea trupului, sufletul si constiinta exista si se va duce acolo unde va hotara Dumnezeu. Curand vom afla care are dreptate, deci nu are rost sa ne certam.
Parintele a prezis caderea comunismului si a mai prezis ca el nu va traii in momentul caderii, am mai vorbit mai demult despre parintele acesta, bineinteles ai venit mereu impotriva sa,dar eu acum te intreb,de ce ar fi parintele acesta un mincinos, care a fost scopul sau cata vreme a trait?, tine cont de faptul ca averi si bani nu a avut, apoi a mai fost si arestat de comunisti si a suferit in inchisoare, de ce ar suferii cineva pentru minciuni, de ce ar mintii el oamenii din moment ce nu a castigat nimic si el stia ca minte si ca lumea este nenorocita si lipsita de fericire asa cum o vedeti voi ateii?
esti culmea si ai o gandire ce copil/batran de mai rar asa ceva, naivitate, credulitate. Nu e greu de prezis ca un regim politic o sa cada, mai ales cand poporul e puterea de fapt si el e cel asuprit. Si daca mai traia o luna, nu mai zicea nimeni nimic de "profetie", asa hopa, ce tare e nenea. Nu am zis ca e mincinos, nici tu nu minti ca il simti pe dumnezeu, nici cei care merg in rai/iad in timpul mortii clinice nu mint, nici un copil cand e sigur ca e bau bau in dulap, s.a.m.d., apoi cu suferitul in inchisori e simpla treaba, indeasa-ti bine in minte povestile preotilor/sfintilor (cartile alea cu "invataturi"/pilde/bla bla), apoi invata fericirile, asta daca nu le inveti din cartile despre care vorbeam, o sa stai sa bata lumea sute de cuie in tine, probabil nici n-o sa simti durere la gandul ca suferind pentru Iisus o sa ai viata/fericire vesnica.
ateii dau vina pe dumnezeu in gluma, ca sa vedeti ca lumea nu e perfecta, dar voi dati vina pe oameni pentru orice. Daca e desert, e vina oamenilor, ei, dincolo de Himalaya (la nord) e desert din cauza muntilor, oamenii i-au facut? A, stai, pacatele oamenilor, dar parca dumnezeu a facut muntii din prea multa inteligenta, hmmm
Oamenii sunt de vina ca unii o duc rau, ce vina are cel care o duce rau ca oamenii sunt rai? La fel in cazul celor bolnavi grav, ce vina au ca cica parintii au pacatuit? E asa simplu sa dai vina pe om si/sau diavol ca daca nu mi-ar placea sa despic toate firele in 16, sa moara Bibi daca nu ma "intorceam" la crestinism.
Asta e o prezicere? Orice cutremur este catastofal la cum arata bucurestiul si e inevitabil ca la un momendat sa fie unul.