Bre @Shadaar adu extraterestrii la mine si ii crestinez.Nu te mai ingrijora tu pentru ceva ce nu ai vazut.Tu esti ca baba cu drobul de sare.
Cit despre saritul la gitul lor cum sugerezi tu, eu zic sa mai citesti tu Dumnezeiestile Scripturi, pe noi Dumnezeu ne invata sa fim buni.Mai rau daca nimeresc pe mina ateilor sa ii jupoaie de vii si sa ii bage pe la IML in borcanul cu formol
Tu cred ca uiti de unde vine religia ta.O secta a iudaismului, in care dumnezeu le-a spus ca e ok sa violeze fetite, sa insele/omoare pe cei care nu sunt din aceeasi religie. Uiti ca ortodoxismul s-a rupt de catolicism doar pentru ca nu au avut fonduri. Dumnezeu te invata sa fii bun? Ia mai citeste tu biblia si vezi cum Lot si-a luat fetele pe mataranga cand a fost baut.Iar inainte de asta le-ar fi dat unui grup de oameni ca sa il salveze pe un "inger".Ia cauta si vezi ce a facut Ham cu Noe.Asta te invata, deci...invata bine, ia-ti o sora sau ceva si da-i acolo cum scrie in cartea "sfanta".
Ma,astia nu-s constienti de cate planete/galaxy sunt in univers.Pe toate dintre ele este imposibil sa nu existe viata, oricat de mic ar fi. Extraterestru nu inseamna omulet verde sau cu gatu' lung ca girafele cu laser.
*citeste raspunsuri pana sa posteze*
i-auzal pala
extraterestrii sunt diavolul
Extraterestrii exista de asta sunt sigur/ nici omul nu a stiut de electromagnetism pana acum cateva secole distanta intre ei si noi este mare dar o data tot vor veni la noi / Ce s-ar intampla cu crestinismul daca s-ar dovedi ca extraterestrii exista? ras nimic ei tot crede in porcarile alea vechii daca inca cred in secolu 21 cand totul poate fi explicat si totusi oamenii inca cred in povesti omenii sunt foarte creduli
Hai bre raymusic esti tare cind afirmi ca totul se poate explica in sec XXI, nu au fost ei in stare sa souna ce este cu Albastrul de Voronet si au explicat tot Care tot bre?
Raymusic a răspuns (pentru Urzi23):
Egipteni al cui zeu erau?
Urzi23 in dialog :
Bre eu nu te pricep, poate sobolanii din batatura ii considerau zei pe egipteni
Si picturile egiptenilor sunt indentice si picturile din pesteri ce sugereaza asta ca sunt reali zei?
Cred ca tu ar trebui sa te mai documentezi, poate citesti si biblia aia pe care tot crestinul o arunca in fata ca pe cartea finala a umanitatii.Gasesti in ea multe lucruri pe langa cele de care am vorbit mai sus.Si dupa ce termini biblia, citeste si incearca sa intelegi si altceva.Esti ortodox...si? Daca intelegeai ceva din ce am scris mai sus iti dadeai seama ca fara sa stii istoria religiei tale, nu intelegi de unde vin conceptele.Citeste si nu raporta totul la ce-ai invatat la ora aia de religie pe care mi-o recomanzi mie.
Pe egipteni cine ea creat ce nu intelegi
Urzi23 in dialog :
Eu zic sa pui tu mina pe Biblie si gasesti acolo toate raspunsurile la problemele tale. Vezi ca organizeaza Sf Biserici cursuri de Evanghelizare unde poti intreba si vei primi raspuns.
Eu am citit biblia consideri ca cineva stie mai multe decat ce scrie in biblie?
Asa ce sa zic scoti uh religia din invatamant sa te vad cum ii convingi tu pe aia din invatamant sa scoata religia.scuteste-ma sti tu ce e in lumea asta extraterestii pe naiba, atunci cand veti vedea un extraterestru sa imi spuneti si mie.
Sa te vad cum scoti tu religia din invatamant, iar atunci cand vei vedea extraterestii tu cu ochii tai atunci sa ai tupeul sa zici chestii de genul asta... extraterestrii pe naiba nu au dovedit aia experti chestia ata cu asa zisii extraterestrii si spui tu hai mah sti ceva?,,,
Eu am citit biblia consideri ca cineva stie mai multe decat ce scrie in biblie?
Urzi23 in dialog :
Bre raymusic oi fi citit tu Sf Scriptura dar ai o calitate "uiti repede si pricepi ioc" Lucrul acesta este vizibil in toate raspunsurile tale
Eu n-am zis nimic de extraterestri, intelegi ce vrei, eu pur si simplu sunt uimit de prostiile pe care le poti invata la religie.
Întrebarea e: "dacă s-ar dovedi", dar nu s-a dovedit. De ce să ne îngrijorăm în privinţa unor lucruri care probabil nici nu se vor întâmpla?
Eu zic sa citesti tu despre "radacinile evolutionismului" mai precis "teoria, numită recapitulare embrionară" sau unul din cele mai mari falsuri ca sa explice evolutionismul. Disperati au fost sa bage o amarita de ipoteza sustinuta de falsuri.
Apoi :
Nu cred ca esti tu in masura sa deschizi gura si perlele pe care le scoti sa le numesti "cunoastere" hai ca esti haios.
S-a descoperit ca atunci cand esti embrion semeni cu un porc si nu cu o salamandra, ce legatura are? Eu iti spun sa citesti si tu imi arunci repede o teorie dezbatuta si apoi combatuta tot prin stiinta.Negi faptul ca religia ta se trage din iudaism? Ca in biblie gasesti faptul ca Lot dupa ce a fost imbatat si-a "iubit" aproapele putin prea adanc? Atat de adanc incat si-a lasat amandoua fiicele insarcinate? Nu ti-am dat o teorie care sa demonstreze ca eu am dreptate. Vrei neaparat sa gasesc citate? Tu ar trebui sa stii mai bine biblia decat mine.
Daca te intereseaza raspunsul la intrebarea asta ar trebui sa te pui sa cercetezi biblia, si ai sa fi surprins sa afli ca nu-i straina de cauza asta, cred ca daca se dovedeste asta mai surprinsi ar fi atei decat crestini citeste in biblie si despre asa zisele farfuri zburatoare de azi asa ca...
Agentul6842 întreabă:
qgenius153 întreabă: