Stii ca uiti mai repede ce ai invatat in aceasta zi decat acum un an?
Cu atat mai bine. Asta inseamna ca am zis bine. Omul nu e creat ca sa memoreze prea multe lucruri sau ca sa cunoasca prea multe lucruri. Oamenii mai mult cunosc decat sa se bucure de viata. Uitarea se aseamana cu vederea unor lucruri noi desi ele sunt mereu. De exemplu nici o zi nu e la fel cu alta. Daca creierul nu ar uita atunci ar surveni plictiseala cronica, Acest mecanism de uitare contribuie la eliminarea monotoniei vietii. De aceea omul este proiectat sa traiasca vesnic. Tinerii orbiti de prea multa stiinta au ajuns sa spuna gresit ca "viata vesnica ar fi plictisitoare."
Ny e creat de zei fictivi.Asta il include si pe Dumnezeu. Dumnezeu a facut prima data pamantul, nu? Si apoi celelalte planete?
Sunt studii facute, e aproximativ 300 de ani, documenteaza-te.
Ai niste idei, doar ca ideile ti se contrazic sau sunt ilogice, incearca sa mai citesti filozofi, oameni de stiinta, atei sau nu, sa iti faci o baza. Incearca sa receptionezi inainte sa emiti pentru ca tu esti un exemplu perfect al omului care incearca sa emita fara sa fi receptionat inainte, si dupa cum se poate vedea nu iese prea bine.
Specifica ca a facut prima data cerul si pamantul.Dar eu stiu ca Jupiter e cea mai 'Batrana' planeta din sistemul nostru solar.
Se pare ca Pamantul a fost ultima planeta creata. 'A facut cerul sau universul ( inclusiv celelalte planete ) si Pamantul ( in final Pamantul ).' Apoi a trecut la amenajarea Pamantului.
Nu e nevoie sa receptionez atatea. Ma uit la mine. Trecutul meu il pot reda in cel mult un an adica ce a ramas memorat. Studiindu-ne pe noi insine putem gasi adevarul. Nu e nevoie de asa multe receptii. Pot reda anul din copilarie si in cateva imagini sau cel mult cateva ore pot sa relatez ce-mi amintesc ca am receptionat si emis in acel an.
Reproducerea unei mari parti din cele receptionate dar nememorate se face prin emisie logica adica prin folosirea ratiunii sau logicii. Asta face diferenta intre toceala ( invatare pe de rost ) si receptie logica si selectiva. Un creier care e doar receptor este mort si mancat de viermi in sensul ca el nu mai emite informatie.
Incearca sa gandesti cu mintea ta si in loc de receptor ( manipulat ) vei deveni emitator ( luminator si creator si inovativ ). Asa vei descoperi in tine date necitite nicaieri.
Iata ce am descoperit. Tehnologia a existat dintotdeauna si a fost descoperita si nu inventata. Particulele elementare din fizica cuantica se misca dupa cum vrea observatorul. Viitorul e doar chestiune de alegere. Exista o realitate aleasa de om la un spatiu mai restrans si o realitate aleasa de Dumnezeu ( marele observator ) la tot spatiul vast din univers pe care-l vedem.
Nu, nu.Se specifica ca pamantul si cerul au fost primele.'Cerul' e 'cer' si planetele sunt planete.
Cerul din versetul 1 e universul. Cerul din versetul 1 nu e acelasi cu cerul din versetul 8.
"6. Şi a zis Dumnezeu: "Să fie o tărie prin mijlocul apelor şi să despartă ape de ape!" Şi a fost aşa.
7. A făcut Dumnezeu tăria şi a despărţit Dumnezeu apele cele de sub tărie de apele cele de deasupra tăriei.
8. Tăria a numit-o Dumnezeu cer"
Taria sau atmosfera sau cerul, despre care tu spui, nu era in versetul 1. Nu erau nori dupa ce a facut atmosfera ci o sfera de apa deasupra atmosferei, iar sub atmosfera era un ocean de apa pe tot Pamantul. Sfera de apa de deasupra tariei erau vapori de apa in suspensie si desi dar nu erau nori. Nu era vant si nici furtuni si nici fulgere si nici tunete.
Din Biblie nu reiese ca in Facerea 1:1 se refera la cer ca atmosfera. In Facerea 1:1 se refera la Pamant ca planeta si nu la pamantul sau continentul din versetul 10. La versetul 1 din Facerea capitolul 1 Pamantul nu avea atmosfera si era acoperit in intregime de apa adica era un ocean ce se intindea pe intreaga planeta Pamant.
Terra si mai departe, continua. Uscatul ( pământul ) continental si tăria ( atmosfera sau cerul ) nu aparusera inca in Facerea 1:1.
Asta e tare.De cand atmosfera e ceva tare? Cum mai zburau in spatiu?
Taria separa apele de jos de cele de sus. Mai cauta tu. Nu te duce capul?
Ceva care separa poat fi numit tare chiar daca e gaz precum atmosfera.
Sfera de apa erau vapori de apa in suspensie. Nu erau nori.
Norii se formeza din vapori de apa si particule de praf, tot de la suprafata pamantului, vaporii de apa se ridica si se agata de particulele de praf si asa se formeaza norii.
qgenius153 întreabă: