| Alysée a întrebat:

Credeti in reincarnare? Ce religii o aproba si care nu? Ce dovezi exista? Mie teoria incarnarii mi sar parea destul de corecta, decat sa platesti tu nevinovatu din cauza unei rude pacatoase pe care nici nai cunoscuto, adica sa fim egali in suferinta, sa avem aceleasi sanse la mantuire.
funda

Răspuns Câştigător
| underground05 a răspuns:

Buna,eu sunt pasionata d asa ceva,citesc foarte mult despre chestii de genul si sincera sa fiu inca nu stiu c sa cred,sunt foarte putine persoane care cred in reincarnare si sunt foarte putine dovezi reale care atesta existenta fenomenului de reincarnare,si in general cei care cred cu tarie in teoria reincarnarii au tendinta de a,,fabrica'' dovezi,ceea ce ne pune pe noi in dificultatea de a alege ce sa credem! deci intr.un cuvant,nimenu nu iti poate spune sigur vreodata,, da exista reincarnare'' sau,, nu nu exista reincarnare''! pup

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Danutza27 a răspuns:

Domnul nostru Iisus Hristos a castigat cea mai mare izbanda asupra lui Satan in Gradina Ghetimani si a facut aceasta intru ascultarea Sa fata de Dumnezeu Tatal. Prin neascultarea de Dumnezeu, Adam a fost invins de catre Satan; prin ascultare fata de Dumnezeu, Hristos l-a invins pe Satan, dand mantuire lui Adam si urmasilor sai. In Gradina Edenului, Satan a invins omul; in Gradina Ghetimani, Omul l-a invins pe Satan. Acesta este razboiul pe care il relateaza Evanghelia. Era trebuincios ca omul sa fie biruitor – omul, nu Dumnezeu, asa incat toti oamenii sa poata avea inaintea lor acest pilda a razboiului si a biruintei – o pilda omeneasca, care sa poata fi urmata. Asadar, Dumnezeu L-a lasat pe Omul Iisus sa lupte cu Satan si cu toate puterile aceluia
Daca citesti afli raspunsul, acolo nu se pomeneste de orataniile din curtea bunicului meu
.Aia sunt budisti care se chinuie sa se reincarneze si ateisti sa le tina companie cinele

Întrebări similare