| EmaS a întrebat:

Cu siguranta ca fiecare dintre noi avem ceva in care credem si ne inspira in tot ce facem. Sunt multi oameni care cred in destin, in noroc, in vise, in talismane norocoase. Altii sunt inspirati de ceea ce vad, iar unii de persoanele din viata lor. Acum, as vrea sa te întreb ceva: Tu in ce crezi?

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

,,Să nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu, si aveti credintă in Mine''. Isus Hristos este Salvatorul, care doreste să ne scape din acest timp si de această lume invadată de catastrofe.El le-a spus ucenicilor Săi că va reveni si îi va duce în casa Tatălui.El este calea care duce la sigurantă. Încredeti-vă in El!

46 răspunsuri:
| harciog a răspuns (pentru EmaS):

Nu te-ai gindit ca sefii turmei hranesc oile ca sa le tina gramada? N-o lua in nume de rau dar ar putea fi o situatie.

| EmaS explică (pentru harciog):

Eu citesc Cuvantul lui Dumnezeu si incerc sa il traduc in viata mea de fiecare zi.Eu niciodata nu am facut afirmatia ca numaio noi suntem mantuiti.Eu am prietene din diferite culte religioase cu care ma inteleg foarte bine.Asa ca, nimeni nu ma ingradeste pe mine.

| harciog a răspuns (pentru EmaS):

Nu era vorba de ingradit si nici de convertit. Dscutam liber, atita tot.O zi buna sa ai.

| EmaS explică (pentru harciog):

Si tu la fel. Nu uita, Isus te iubeste!

| Vladuthz a răspuns (pentru Raniia):

Tocmai asta am facut happy. Un om isi atinge potentialul maxim atunci cand are respect de sine, respect care il ghideaza la disciplina de sine. Asta este adevarata putere, pentru cine este in stare sa o aiba happy.

| Vladuthz a răspuns (pentru Raniia):

Si inca ceva, atata timp cat nu ma cunosti, nu ai de unde sti daca sunt sau nu incapatanat si ma arunc cu capul inainte (presupun ca asta ai dedus tu, cand ai vazut ca nu fac nici o referire la Dumnezeu).

| Woodenpints91 a răspuns:

Cred doar în mine. Ce-i aşa de greu de înţeles?

| EmaS explică (pentru Woodenpints91):

Eu inteleg, tu esti dumnezeul tau.Ai un Ego foarte mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai nou, faci sondaje de opinie pe TPU? laughing Sunt sigur ca esti constienta de faptul ca postarea ta este irelevanta, dar tu o postezi oricum big grin
De ce nu respecti regulamentul acestui site, asa cum se respecta orice regulament de ordine interioara? Ce te face atat de speciala, incat sa-ti permiti incalcarea regulamentului TPU? Esti un exemplu negativ pentru ceilalti useri, incalcand regulamentul site-ului.
De ce nu postezi asta la "Stiinta si Filozofie"?
P.P. Raspunde-mi sincer! Altfel, imi dispare zambetul...

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Daca o consideram ca irelevanta, nu o mai postam. Eu nu ma consider cu nimic mai speciala decat nici cel mai neansemnat utilizator de pe acest site. Dar tu, de ce trebuie sa ma critici? Si nu te mai incrunta asa, ca faci riduri! Credeam ca ai ramas inzapezit pe undeva, dar slava Domnului ca nu!

| Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):

Faptul ca crezi in tine nu inseamna Ego foarte mare, poate doar pentru cei care nu pot intelege sau nu pot sti cum e sa crezi in tine si sa ai putere (incuiatii). Adevarata putere izvoraste din om, la fel cum religia a fost creata de om, pentru om, pentru a-l proteja, dar se pare ca scopul ei altruist (daca asta a fost) a devenit principalul mijloc de manipulare si limitare a gandirii. Dar nimic nu este fara sfarsit. Totul are un sfarsit, chiar si religia.

| EmaS explică (pentru Emanuell_Mkh_1995):

Foarte frumos, imi place.

| EmaS explică (pentru Vladuthz):

Da,ai dreptate totul are un sfarsit chiar si religia.Numai ca pentru unii va fi un sfarsit dramatic.

| Vladuthz a răspuns (pentru Vladuthz):

Nu e adevarat, sursa iubirii adevarate este umanitatea. Vezi ca ai o plasa peste ochi data de religie care te face sa nu vezi bine, dati-o jos pana nu e prea tarziu.

| Emanuell_Mkh_1995 a răspuns (pentru EmaS):

Multumesc frumos.azi am publicat o pagina noua http://followyourheart175.wordpress.com/ce-este-dragostea-pentru-un-baiat/ ...intamplare reala, si o sa public in fiecare zi.Multumesc din nou!

Întrebări similare