,,Să nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu, si aveti credintă in Mine''. Isus Hristos este Salvatorul, care doreste să ne scape din acest timp si de această lume invadată de catastrofe.El le-a spus ucenicilor Săi că va reveni si îi va duce în casa Tatălui.El este calea care duce la sigurantă. Încredeti-vă in El!
Mai nou, faci sondaje de opinie pe TPU? Sunt sigur ca esti constienta de faptul ca postarea ta este irelevanta, dar tu o postezi oricum
De ce nu respecti regulamentul acestui site, asa cum se respecta orice regulament de ordine interioara? Ce te face atat de speciala, incat sa-ti permiti incalcarea regulamentului TPU? Esti un exemplu negativ pentru ceilalti useri, incalcand regulamentul site-ului.
De ce nu postezi asta la "Stiinta si Filozofie"?
P.P. Raspunde-mi sincer! Altfel, imi dispare zambetul...
Daca o consideram ca irelevanta, nu o mai postam. Eu nu ma consider cu nimic mai speciala decat nici cel mai neansemnat utilizator de pe acest site. Dar tu, de ce trebuie sa ma critici? Si nu te mai incrunta asa, ca faci riduri! Credeam ca ai ramas inzapezit pe undeva, dar slava Domnului ca nu!
Faptul ca crezi in tine nu inseamna Ego foarte mare, poate doar pentru cei care nu pot intelege sau nu pot sti cum e sa crezi in tine si sa ai putere (incuiatii). Adevarata putere izvoraste din om, la fel cum religia a fost creata de om, pentru om, pentru a-l proteja, dar se pare ca scopul ei altruist (daca asta a fost) a devenit principalul mijloc de manipulare si limitare a gandirii. Dar nimic nu este fara sfarsit. Totul are un sfarsit, chiar si religia.
Http://followyourheart175.wordpress.com/......re-iubire/ Cititi o sa va placa.
Multumesc frumos.azi am publicat o pagina noua http://followyourheart175.wordpress.com/ce-este-dragostea-pentru-un-baiat/ ...intamplare reala, si o sa public in fiecare zi.Multumesc din nou!
AnelisseW întreabă: