anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum credeti cum au aparut oamenii pe pamant?

Cu argumente va rog!

44 răspunsuri:
| ErrorFound a răspuns (pentru anonim_4396):

Crezi ca eu mint? Sau comunitatea stintifica?
Ok, ramai cu convingerile tale. Macar noi incercam sa gasim un raspuns, pe cand voi nu aveti nici cea mai mica dovada tangibila ca Dumnezeu exista. Viata n-are nici o legatura cu evolutia. Viata evolueaza oricand. Probabil ca niste bacterii au ajuns pe Pamant si s-au dezvoltat aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Incerc sa vad mai multe pareri care mi se par abstracte si lipsite de sens.Incerc sa le studiez si eu da vad ca e ceva mai greu de crezut ce spui dumneata si toti scepticii decat sa cred in Dumnezeu. Orcum cu teoria ta da e chera ceva imaginar. Tine minte eu sunt om nu maimuta si nici bacterie.Eu l-am cunoscut pe d-zeu personal si nu ma clatin de loc. Daca ai incerca si tu sa descoperi existenta lui dumnezeu sunt sigur ca o vei descoperi si te vei convige ca nu suntem pisihiopati cum zic unii.Remarc ca e treaba fiecaruia dar e bine sa incercam fiecaRe a verifica existenta divina.Eu am verificat toate teoriile voastere care leti scris si am ramas dezamagit.Basfta

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ErrorFound):

Dvezi, dovezi unde sunt ale tale dovezi? CA eu am dovezi clare, marturii si lucruri inexplicabile, relatii etc.Care nu le descriu acum.Te bazezi pe oare gasite de arheologi? E prea de tot sa crezi orce osisor.Cei care descopera oseminte inpotriva lui D-zeu sunt si ei atei de asta o fac da totul e fals

| ErrorFound a răspuns (pentru RAY):

Las-o, va veni o zi cand ii bagam pe toti la Auschwitz, asteapta doar. laughing

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Incerci sa fim seriosi ai o minte fixa si inchisa

| NGheorghe a răspuns (pentru BlackSulphur):

Sa spui ca "nu crezi in propria imaginatie" este ca si cum ai spune ca ea nu exista... iti dai seama ce afirmatie grava ai facut?
desigur ca nici dumneata? adica? Te inseli pentru ca eu cred in propria mea imaginatie care ma ajuta sa inventez rezolvari, ma ajuta sa fac planuri, m-a ajutat sa spun minciuni, dar de minciuni m-am lasat cand am vazut cat de usor pot fi descoperit. happy
Cat despre " prietenul imaginar" si "evrei morti" as zice ca nu imi permit sa vorbesc despre religie cu o persoana pe care nu o cunosc, adica cu o persoana despre care nu stiu cate cunostinte are in domeniu; Daca te uiti si la alte respunsuri de ale mele vei vedea ca este foarte greu si daca incep cu inceputul pentru ca toti vor ca informatiile din biblie sa fie false si inutile:
Geneza capitolul 1
D-zeu a zis: "Creşteţi şi vă înmulţiţi; şi stăpâniţi peste peştii, peste păsări, si peste toate animalele."
Am sau ai de ales? Este omul stapan peste animale sau nu este?
"Da" sau "ba"? scurt!
Vrea omul sa fie mai presus decat i s-a dat sa fie si sa stapaneasca si peste semenii lui?
"toti sa fie slugile tale si tu sa stai cu fundu la soare"

... in schimb pe mine ma ajuta enorm, in primul rand sunt constient ca pot sa gandesc si singur, sunt constient ca pot sa ma descurc si singur. Ba mai mult pot sa folosesc un limbaj complet stiintific si sa spun acelasi lucru:
IPPavlov a zis: orice fiinta vie se naste cu instincte de: autoaparare-dezvoltare, de reproducere si de aparare a speciei.

1comportament de crestere= comportament de autoaparare-dezvoltare
2comportament de inmultire=comportament de reproducere
3 este diferit; stapanirea peste animale si peste pamant ≠ apararea speciei

Dar cum Pavlov a facut experimente doar pe animale nu avea cum sa deduca ca "rasa umana are ceva in plus fata de animale, adica oamenii sunt capabili sa domine toate animalele".

Oricum, intr-adevar "oamenii sunt capabili sa domine toate animalele"(sa le dreseze si sa le limiteze teritoriul construind garduri) si asta poti sa deduci tu singur.

si reiau ideea :... in schimb pe mine ma ajuta enorm, in primul rand sunt constient ca pot sa gandesc si singur, sunt constient ca pot sa ma descurc si singur:
zici autoaparare si primul lucru la care te gandesti sunt artele martiale si marii maestri de la care poti sa inveti o gramada de chestii de autoaparare; daca ti cont de faptul ca ei vor sa evolueze cu orice pret atunci iti dai seama ca itotdeauna nu vor accepta ca tu sa le devii superior, ba mai mult ei sunt intotdeauna potentialii tradatori si chiar le plac sa isi puna discipolii in pericole mortale, cunosc o gramada de antrenori care cand s-au simtit cu reputatia atinsa au lovit pe la spate. Pe scurt: doar cine stie de cat esti capabil poate sa iti faca cel mai mult rau cu cel mai mic efort.
reproducere: cand zici reproducere zici alcoolisti si carti si ziare pline de sfaturi sexuale... interesant ca acesti oameni-profesori nu sunt capabili sa dea lectii propriilor copii. Si vorba aceea: pe toti cei ce dau lectii despre sex poti sa ii trimiti la gara pentru ca daca accepti o lectie devii mai prost decat un animal. Animalele stiu se se inmulteasca si fara sa primeasca lectii.

Apararea a speciei big grin inseamna sa mintesti de dimineata pana seara ca tu esti buricu pamantului si fara tine lumea ar disparea si fara ajutorul tau n-ar fi capabila sa faca deosebire intre bun si rau sau intre bine si rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

De ce nu crezi asta si despre tine?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu mereu am spus pe TPU ca n-am convingeri defintive sau fixe si cu oricine care am vorbit mi-a spus ca am o minte deschisa spre stiinta, daca cineva dovedeste ca acuma 3 mld de ani sunt forme de viata mai complexe ca cele din prezent voi crede ca evolutia e gresita, dar toate dovezile dovedesc evolutia speciilor

| NGheorghe a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceea ce ateu23tm nu poate sa faca si nici stiinta actuala (de Darwin, ala ce a debitat teoria evolutiei, nici nu mai vorbesc pentru ca el habar nu a avut ca toate animalele au un ADN nucleic- sau cod genetic ) este sa dovedeasca cum poate sa apara un ametit de organism unicelular! Iar pe noi ne intereseaza sa ne dovedeasca cum a aparut primul organism capabil si sa se reproduca... Iei toate chimicalele si le amesteci pana apare o celula cu un ametit de cod ADN ( ADN-ul este format doar din 2 perechi de nucleotidele AT si CG – adenina, timina, citozina, guanina si care se repeta de miliarde de ori)Adica poate cineva sa amestece chimicalele pana se prapadeste ca nu are nici o sansa sa se formeze o singura nucleotida dar na, sa zicem ca e norocos, si se formeaza toate;
Cum stiu nucleotidele sa se aseze in cromozom intr-o ordine functionala?
Si dupa ce se obtine un ADN ce trebuie facut sa il puna in functiune?
Ca daca analizezi regnul vegetal cat si regnul animal vei descoperi ca orice incrucisare intre specii diferite duce la sterilitare: adica primele celule hahar nu se are cum a aparut dar primele organismele care de abia au fost capabile sa se reproduca au stiut din start ca trebuie sa blocheze sistemul de reproducere. Totul ii primitiv dar sistemul de reproducere este din start dotat cu functii de autoblocare pentru ca să nu apară vreo incrucisare... povesteste-i lui Mutu de evolutie poate el te crede.

| Mikhtarian a răspuns:

Dumnezeu,altfel daca suntem o simpla creatie,tare mila imi e de noi.
Fara Dumnezeu,omul e un simplu muritor care vine de nicaieri, si se duce catre nicaieri.
Culmea, il renegati pe Creator, si tot voi ziceti; Doamne, da-mi o mana de ajutor!

| Ben00 a răspuns:

Ia cazut parul la maimute. Cel putin mada asa a aparut.

| Dumniezău a răspuns (pentru anonim_4396):

"Pana cand nu veti privi adevarul veti umbla din minciuna in minciuna".Si care ar fi adevarul? Ca dumnezeu a creat tot ce vedem in jur? Ca el ne-a creat pe noi? Se vede si dupa nickname-ul tau cata logica ai in cap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dumniezău):

Am logica destula sa definesc realitatea.Si ce spune asa diferit Niknameul meu?

| LordBolton a răspuns (pentru ErrorFound):

Sa ma chemi da? vreau sa ajut laughing

Întrebări similare