anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai avea bani,ai fi un om frumos, dar singur,ai face urmatorul gest?! Cititi:
Mergi pe strada dezamagit de singuratate si observi un om cu trasaturi frumoase, dar murdar si barbos dormin pe jos.Il ei,il imbraci,ii dai conditia sa se spele, etc.L-ai face prieten bun.
Crezi ca un asemenea gest te-ar ajuta cu ceva?

12 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da sigur ca acest gest m-ar face sa ma simt extraordinar de bine, utila si fericita!

| Silyca a răspuns:

Marea majoritate care au bani sunt fericiti oricum.Sincer i-as ajuta mereu cand intalnesc asemenea oameni pe strade vreau sa-i ajut dar ceva ma retine. Daca l-as face prieten bun ne-am ajuta reciproc.

| 4b a răspuns:

''Toti avem o anumita forma de darnicie; unii dam bani, altii timp, iar altii … critica!''
big grin singuratatea asta te omoara, da' macar ajut un om inainte...

| RAY a răspuns:

Sincer nu las ajuta, ma intereseaza doar de mine daca pot i-as lua si aia 2 lei stransi, ipocrizia ne definieste ca specie, inca n-am cunoscut o pers care sa nu fie ipocrita, si eu sunt ipocrit macar recunosc

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Pacatul marturisit este pe jumatate iertat.

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Inca n-am facut nimic

Ai recunoscut ca esti ipocrit.

Mam adaptat la mediu in care traiesc

Esti asemenea cameleonului care are proprietatea de a-si schimba culoarea pielii potrivit mediului inconjurator.

Cu iubirea cum o mai duci?

| M1hai a răspuns:

Evident ca da, as incerca sa il reabilitez in societate. las ajuta sa isi gaseasca o slujba si multe altele