| miruna12345678 a întrebat:

Daca am dovedi ca Dumnezeu nu exista? https://www.youtube.com/watch?v=gXtd04fbE28

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Ar trebui sa detinem toata cunoasrerea pisibila ca sa fim siguri ca exista un Creator care sa fi cauzat universul.

| ania a răspuns (pentru RAY):

Am recitit raspunsul si am observat ca am uitat un nu. De fapt am vrut sa spun ca ar trebui sa detinem toata cunoasterea posibila ca sa fim siguri ca nu exista un Creator. Stiinta a dovedit ca universul are un inceput. Ceea ce are un inceout becesita o cauza. Nimicul nu cauzeaza ceva. Daca inainte de oricr proxes de cauzare nu ar fi existat nimic, nici nu ar fi inceput vreodata sa existe ceva. Universul nostru cu un inceput e sine dovada ca lantul cauzal al existentei trebuie sa se bazeze pe o entitate necauzata dar cauzatoare.

| andreiionescu1234567 a răspuns (pentru ania):

Probabilitatea,cu tot respectul, dar e aceeasi sa fi existat ceva sau cineva din toate timpurile sau sa se fi transformat materia inexistenta, existenta sau cineva.Deci pe rationamentul asta sansele sunt egale sa existe sau nu un Creator, incercati alta demonstratie, dovada ca ar exista un Creator Tata Dumnezeu!

| andreiionescu1234567 a răspuns (pentru ania):

De ce va lasa pe toti credinciosii moderni sa va chinuiti sa demonstrati,dovediti ateilor stiintific ca exista si nu da niciun semn,nu apare niciun Creator si va bazati pe aberatiile,halucinatiile,nascocirile pe diferite interese:ori criminale,calaistice, tortionare, sinucugase, batjocoresti ori economice ale celor din vechime nedovedite, nedemonstrate?

| andreiionescu1234567 a răspuns (pentru ania):

Cititi demonstratia pertinenta a lui alexandru12345678901234567890 si a multor altora cum ca nu exista niciun Creator Dumnezeu Tata..etc..Va bazati pe faptul ca a existat la inceputuri un sarpe si ati casunat cu totii pe o mana de oameni ai strazii, deficienti, animale?

| ania a răspuns (pentru andreiionescu1234567):

Stiintific nu exista nici un semn?
Daca stiinta ar fi descoperit ca universul e etern ar fi putut fi o dovada ca nu necesita neaoarat un Creator. Dar tocmai faptul ca stiinta a dovedit ca universul are un inceput, ca timpul, materia si spatiul nu sunt eterne e o dovada ca universul necesita o cauza exteroara lui. Nimicul nu cauzeaza ceva.

| andreiionescu1234567 a răspuns (pentru ania):

Nu mai pot, cititi explicatiile mele anterioare, v-am explicat, nu mai pot! Gresiti!

| ania a răspuns (pentru andreiionescu1234567):

Dumnezeu sa va binecuvsnteze cu cunoasterea Lui!

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Care creator?

| RAY a răspuns (pentru ania):

Pe aceste argumente orice creație umană imaginară exista

| andreiionescu1234567 a răspuns (pentru ania):

Va multumesc! Asemenea.

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu poți dovedi ceva inexistent și ceva existent, dovedește că nu există unicorni sau vampiri, poți? Ideea nu e de a dovedi că Biblia nu are că baza dovadă și credința atât

| Xox0 a răspuns:

Cam s-a dovedit asta deja.

| KovacsB a răspuns:

Ideea este ca daca exista un Creator, il doare undeva de parerea ta.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Nu poti dovedi asa ceva, fara a ignora realitatea care exista nu de la sine, ci fiindca a fost creata! Noi nu existam de la sine, nici cerul si nici Pamantul nu s-au creat singuri! Toate sunt prin Dumnezeu, care le-a facut, si fara El nimic nu s-a facut din cate s-au facut, asa cum scrie Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan la inceputul Evangheliei sale. Dumnezeu singur are viata in sine, este necauzat dar cauzator, necreat dar creator!

| GinaBlackMira a răspuns:

Nu cred ca se poate dovedi asta! Nihilismul e periculos!

| EestiSodalane a răspuns:

"Dacă mi-ar demonstra cineva că Hristos Se află în afara adevărului şi ar fi real, că adevărul se află în afara lui Hristos, aş prefera să rămân cu Hristos, decât cu adevărul."
-Fyodor Dostoievski

Și cu asta am zis tot.

| Anonim027 a răspuns:

Nu a putut si nu va putea sa dovedească asta nimenea, pentru ca Dumnezeu exista si este viu

Apocalipsa‬ ‭22:13‬ ‭
[13] Eu sunt Alfa și Omega, Cel dintâi și Cel de pe urmă, Începutul și Sfârșitul.
[20] Cel ce adeverește aceste lucruri zice: „Da, Eu vin curând." Amin! Vino, Doamne Isuse!

El este Calea, Adevărul si Viața

| alexandru12345678901234567890 a răspuns:

Demonstratia ca Dumnezeu nu exista:9 mesaje stiintifice:

Stiinta1:microparticule macroparticule particule ca si flora fauna populatia in conflict razboi pace haos rezulta un dzeu nebun de legat sau n dzei in conflict.soarele intunericul gaurile negre stelele constelatiile luna minus plus infinit finit atat monstri sacri benefici cat si calai deci nebuni zeii dzeu? Intuneric odihnitor somn dar si potopul lui noe innec, ziua soarele benefic caldura iubire flori fructe legume animale comestibile animale de companie oameni de exceptie dar si foc arsita asfixie canicula?! Stiinta:mercur marte jupiter saturn afectate de soare portocalii rosii atentie conteaza si.Stiinta2substante pamant albastru verde de la substante si portocaliu rosu intepator solar de la soare.atentie! Vedeti si diferentele de temperaturi functie de contrastul soare-alb-intuneric si de substantele din care sunt compuse planetele.sesizati contradictiile intre denumirile date de credinciosi fanatici religiosi si feelingul temperaturile planetelor si substante:ex. jupiter. jubileu? Cum jubile daca e pe negativ feelingul? Jubileu in functie de culori? Rezulta ambiguitate contradictie aberatie! Etc..continuare:soare..telur alb astral cel mai sus vezi aberatia dzeu cel preainalt..si negru intuneric...stiinta3:..rece ex.pluton pluto.biohazard planetele bio diversitate:flora fauna populatia selectie naturala legea junglei cain si abel. dinozaurii mortile la nastere varsta pamantului accidentele haotice bolile haotice nebunia haotica nebunia prea..pe negativ..prea buni anormali in aparenta dar neputinciosi rai monstri in fapt.handicapurile constiinta constienta prezente sau lipsa haosul din noi.vedeti stiinta e clara limpede trebuie sa invatam nu sa halucinam sa inventam n religii n dzei! Big bang teoria evolutionista darwin primatele din care descindem nu un batranel care a facut totul in 6 zile! Vamult.


Stiinta 4:evolutie involutie stagnare parinti-copii adica cei din trecut erau mai jos mai intunecati mai prosti mai inapoiati iar acum presupus pretinsi copiii fiii sunt mai sus mai iluminati mai puternici mai fortosi sfortosi mai inteligenti? Nu prea se poate si rezulta legea junglei evolutie cain si abel din pacate.sarpele in aceasta situatie era un sarpe o intamplare gypsy casual iar creatorul creatoarea creatorii nu apar, de ce oare, din pacate.in baza acestor dovezi demonstratii stiintifice cum ca dzeu nu exista sarpele ko inscenat pus ilegal cere solicita scoaterea sarpelui si punereaalteiidentitati.

Stiinta 5:dzeu glumeste e rau calau sau isi bate joc cu celelalte planete? Adica pluton e bataie de joc? Va bateti joc de voi unii de ceilalti? Nu se poate.muritori creator lipsa celelalte planete diferite haotice flori si buruieni alb negru si culori haos si oameni de exceptie si de toate tipurile si cotele nivelurile rezulta bio hazard bio diversitate legea junglei selectie naturala cain si abel iar biblia supa ciorba de varza mbigua intre bine si rau intre sarpele ko inscenat cristosi si barna calai si puri sfinti paterni..normali anormali necalai calai sinucigasi nebuni monstri psihopati buni.

Stiinta 6:amarati care au murit pentru ca nu au putut nici macar manca altii s-au automutilat distrus sinucis altii au ucis criminali chiar intre ei.rusinos..sarpele ko? ok? inscenat de catre desertici ca sa sustina ca dzeu e soarele adica ei si l-au folosit pe acel sarpe prim care era slab prost om al strazii dar moises a sustinut ca era ok dar au facut malpraxis si l-au facut praf apoi tot ei nebunii l-au acuzat de te miri ce atrocitati! si sist.6 recurs la calai trebuie sa fie tot o inscenare a lor a pamantenilor ca si inventia raiul neprihanit liberul arbitru imposibil! rezulta inscenari minciuni in serie.
Stiinta7:planetele si cristal jupiter. jubileu. cele normale deci exclus un creator dzeu prea..pe negativ..automutilator mutilator, la fel si stele constelatii colorate clare cristal necazatoare.deserticii bio diversitate hazard ca si nordicii.sarpele un sarpe o intamplare accident se multiplica face dragoste ca serpii in picioare iar daca vrea vreun sut in testicule sau dominare e pentru ca stiintific e si om iar corpul asociat cu cel preainalt ori colosal coloseum e nebunie si limba dubla cu normal ok cand cand neptun venus sunt 2 patern...a fost facut pus perpetuat ilegal ko inscenat.crimehaoticeintrevoi.

Stiinta8:automutilatori sinucigasi amarati care nu au putut nici macar manca si au murit criminali in serie chiar si intre voi v-ati umilit pedepsit ciopartit.ales pamantul? Etern? Nu credem. unde e creatorul? Ce plan are? De ce nu apare? Andrei alexandru ori madalin alexandru facut in laborator de catre autoritati medici!? Cel mai probabil au fost ucisi n reptile ca sarpele, viermi rame..infractori dar si nevinovati amarati ca ei pentru ca sunt calai nebuni monstri cu plusuri calaistice invocand soarele negativul intunericul iluminat gaurile negre..planeta pluton exe. uranus shippamantjegpamantsoare..inochii.
Stiinta 9:eva armonie rai:Spania Italia Anglia 6 6 6 sfinti puri poveste inventie vs creatia universul pamantul inumane prea..pe negativ..chiar haotice bio hazard diversitate vezi florile celelalte planete deci rezulta 3 variante 2 religioase in contradictie si una reala bio hazard.6 6 6 poate sarpele copil inscenat ca rusinos..cu sistemul 6 6 6 in contradictie sut..recurs..renasterea..n variante.criminali in serie pastrat acel sarpe de prasila.sinucigasi amarati boli accidente nebuni de ambele tabere morti la nastere dinozaurii big-bangul primatele... stele colorate necazatoare pietre cazatoare planete n