Haha^_^. De ce nu? :]]] Asa cum multi i-au crezut si pe altii. Aaa, si ca sa fii mai convingator, fa si un truc de iluzionism;]
Esti cumva ateu? Ateii o sa arda in iad pe vesnicie deoarece ei nu cred in mine.
Daca vrei sa te creada oamenii, ar trebui sa facio minune in bine, dar inainte de ea trebuie sa ne informezi pe tpu.ro ca sa stim ca tu esti fiul lui Dumnezeu.
Poate esti fiul satanei dar fiul lui dumnezeu nici in cele mai frumoase vise daca ai fi fiul domnului nu ai ameninta doar satana ameninta :-p si nu sunt ateu ateu esti uh eu cred in existenta sf treimi si a dumnezeului nostru iar cea ce zici tu e blasfemie si cred ca pe tine te va arde focul iadului nu pe mine nu cred in tine si atat nu esti o persoana divina si un primul rand nu e nicio profetie legata de tine singura profetie e apocalipsa in care va veni pe pamant isus hristos nu tu tu esti fiu de diavol si hai pa ca nu vb cu obsedati, drogati ca tine
Si eu nu sunt ateu sint credincos domnuli nostru isus hristos si sf traimi si intregi crestinatati sunt necredincos tie pentru ca cea ce spui tu este blasfemie iar tu nu esti finta divina :-p
Nu te mai da cine nu esti cati faci pacate in biblie apocalipsa sf ioan teologul "Iată, El vine cu norii şi orice ochi Îl va vedea şi-L vor vedea şi cei ce L-au împuns şi se vor jeli, din pricina Lui, toate seminţiile pământului. Aşa. Amin."
iar voi toti cei lati nu mai raspundeti la toate balariile scrise de cei care se plictisesc si citici biblia cei care au sau ascultatiao Dumnezeu sa fie cu voi cu toti Doamne ajuta