|

De ce a facut Dumnezeu viermii, nu pentru ca a planificat moartea omului?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cei care nu credeți in Dumnezeu, explicați cum au apărut viermii conform evoluției si care a fost scopul apariției lor. Tot ce exista pe pământ își are un rost care numai omul nu si-l vede pe al sau. Viermii care devorează cadavre aflate in putrefacție, posibil sa aibă acest rol de a le devora si astfel sa fie curățit pământul de mortăciuni. Viermii astfel formați, vor deveni hrana pentru păsări si astfel s-a rezolvat problema lor.
Ramele care si ele pot fi numite viermi își au rolul de a afâna pământul si de a- l ingrasa. Am auzit la radio despre un agricultor care trăia dintr-o tara unde nu se putea cultiva nimic tocmai din cauza ca lipseau ramele din pământ. Acest agricultor s-a dus intr-o zona agricola de unde a strâns rame multe pe care le-a dus in gradina lui si le-a "semănat" după care a început sa o cultive si a reușit. Așa ca tot ceea ce exista fie frumos, fie scarbos, își are rolul sau pe acest pământ. Noi creștinii datoram toate acestea lui Dumnezeu. Voi ateii cui? Pentru ca il învinuiți pe Dumnezeu de toate, după care spuneți ca nu exista. Chiar așa?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

Dumnezeu a facut viermii pentru ca stia ca omul va pacatui si muri. Lui dumnezeu i-a parut rau ca a facut pe om. Dumnezeu a facut viermii inainte sa pacatuiasca omul. Fiindca stia ca omul Adam va pacatui de ce dumnezeu a mai dat legea cu pomul interzis prin care a sortit pe om la moarte fara ca omul sa poata schimba ceva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apara in biblie ceva cu viermi? Am auzit de cele zece urgii si de ultimele 3 trambite din Apocalipsa, unde apar un fel de lacuste cu chip de om, cu cozi si bolzi asemenea scorpiilor si cu par de femei, insa de viermi nu prea...
Termenul "viermi" apare in: "24. Si cand vor iesi, vor vedea trupurile moarte ale celor care s-au razvratit impotriva Mea, ca viermele lor nu va muri si focul lor nu se va stinge. Si ei vor fi o sperietoare pentru toti." (Isaia 66).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnonimSuprem1):

Marcu 9:47, 48: "47. Şi de te sminteşte ochiul tău, scoate-l, că mai bine îţi este ţie cu un singur ochi în împărăţia lui Dumnezeu, decât, având amândoi ochii, să fii aruncat în gheena focului.
48. Unde viermele lor nu moare şi focul nu se stinge."

Fapte 12:23: "Şi îndată îngerul Domnului l-a lovit, pentru că nu a dat slavă lui Dumnezeu. Şi mâncându-l viermii, a murit."

Iov 25:6: "Cu cât mai puţin omul, care nu este decât putreziciune, cu atât mai puţin născutul din om, care nu este decât un vierme!".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează