anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce creştinii se iau de comunism şi spun ca au făcut mult rău, dar oare creştinismul nu a facut şi încă va mai face rău? Vorbele unui dictator şi anume Gandhi: "I like your Christ. I do not like your Christians. They are so unlike your Christ."

8 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ti-am mai spus si ma repet.Adevaratii crestini nu calca cele zece porunci.Cei care au comis crime in numele religiei s-au folosit de aceasta ca o protectie si si-au cautat propriile interese.Intelegi?

| Arthur a răspuns:

Un ateu ( sau satanist ) - Stalin : " Represiunile politice și epurările au avut repercusiuni mai devastatoare asupra culturilor indigene decât asupra culturii urbane, de vreme ce intelectualii micilor popoare de pe întinsul uniunii nu erau așa de numeroși. Modul tradițional de viață a numeroaselor popoare din Siberia, Asia Centrală și Caucaz a fost distrus și grupuri mari, uneori popoare întregi, au fost dislocate și împrăștiate în toată uniunea pentru a preveni revoltele naționaliste. Numeroase religii specifice anumitor grupuri etnice sau naționalități – catolică, iudaică, baptistă, islamică, budistă – au avut de suferit aceleași prigoniri ca și Biserica Ortodoxă Rusă (sau chiar și mai rele): mii de călugări au fost torturați și executați, sute de biserici, sinagogi, moschei, temple, monumente sacre și mânăstiri au fost demolate sau desacralizate prin transformarea în depozite, spații de producție, etc. "
" Deși nu s-a recunoscut o cifră oficială de către guvernele sovietic sau rus, cele mai multe estimări sunt între 8 și 20 de milioane de victime. "
Un citat atribuit lui Stalin este "Moartea unui om este o tragedie. Moartea a milioane este statistică" (răspuns dat lui Churchill în timpul Conferinței de la Ialta în 1945).
Si acest lucru împotriva propriului popor.
Aştept acum de la tine date despre victimele creştinilor.

| anonim4565 a răspuns:

Da nu zic ca "crestini"nu au facut rau...
am pus ghilimele pentru ca crestinii adevarati nu fac voia lor ci voia Lui Dumnezeu si n-ar face rau
deci nu poti spune ca toti crestini sunt rai cum nu pot spune eu ca toti ateii sunt needucati

| Shaoran a răspuns:

Gandhi a fost filozof.
Pai, sa vedem... de ce e comunismul rau? In inchisorile comuniste au fost torturati sute de mii de oameni fara un motiv prea intemeiat. Fanatismul ateist-stiintific a distrus moralitatea in lumea moderna (cam de asta e rau).
Crestinismul face rau? Sa nu ne amestecam, zi-mi ce rau a facut Ortodoxia?

| Catalinnna a răspuns:

Ai sa razi poate, dar comunismul a facut si un mare bine crestinismului. In aceea perioada mii de oameni au renuntat sa se lepede de Dumnezeu, si au devenit martiri, ucenici, chiar sfinti. Astfel ei si-au mantuit sufletul, intr-un regim ce te lipseste de libertate, ei nu au vrut sa isi lepede religia de suflet. Au ales moartea trupeasca, si mare rasplata au primit de la Domnul.

| petrica1111 a răspuns:

De ce unora le plac lucrurile care le-au facut rau? ca de exemplu comunismul.Sau de ce unii oameni incearca sa impuna altora o religie sau un regim. Astea intrebari bune. Oare de ce,unii oameni, interpreteaza in mod gresit cuvintele? Si mai ales, de ce unii, dupa 20 de ani, nu pot accepta regimul democratic?

| aledolke98 a răspuns:

In mod normal adevaratii crestini nu fac rau dar nu toti sunt crestini adevarati dar asa e alta treaba

anonim_4396
| Anonim explică:

Stii ce le-au facut comunistii crestinilor? cred ca nu hai sa-ti dau cateva materiale

http://www.fenomenulpitesti.ro/

http://www.experimentulpitesti.org/public/apelul-nostru/

http://www.youtube.com/watch?v=Ik84EqQXLzY