Era asa de idiot acel imaginar creator; incat a dat viata creatiei iubite si a conditionato sa pacatuiasca, pentru a putea ulterior sa-i reproseze pacatul originar, pe care sa nu-l poate indrepta pana la sfarsitul veacurilor.
Daca oamenii ți.ar face dreptate, Dumnezeu cum te.ar mai răsplăti? Vor veni o răsplata pentru toți!
De ce nu FACE DUMNEZEU TOTUL?
Nu este nici dovadă de rea vointa aici. Este vorba despre libertatea omului, peste care Dumnezeu nu trece. O libertate responsabilă pe care El o respectă în mod deplin...
Libertatea omului este ceva dincolo de care, poate greşesc, dar tind să cred că nici Dumnezeu nu doreşte să "cerceteze", să intuiască sau să vadă viitorul.
Aceasta este în fond libertatea- forţa de a schimba lucrurile, necontrolată de nimic coercitiv. Cunoaşterea viitorului ar influenţa prezentul.
Astfel, faptele noastre cred că au darul de a fi o "surpriză" chiar şi pentru Dumnezeu - o adevărată delectare pentru El, sau o dezamăgire profundă pentru Cel care este în continuă stare de răstignire pentru noi (pentru că tot în formă continuă sunt şi păcatele omenirii...).
De ce aia? de ce aia? de ce aia? probabil ai auzit de thomas alva edilson sper sas nu-i fi pocit numele,e acest Edilson nu rea un tip perfect e cam rebel si facea prostii multe si mari cand era mic si la exmatriculat, atunci ca sa le arate mai marilor profesori ca nu ese o pramatie,a devenit un autodidact si intr-o zi cand s-a intalnit cu un inginer i-a spus uite care i treaba frate,ma crezi ca o sa pot inventa un aparat care iti poate reda vocea, si a inceput inginerul sa rada si i-a spus tu esti nebun, cum sa inventezi asa ceva in care sa-mi aud vocea,e s-a apucat de treaba si intr-o luna a inventat ''fonograful'' iar inginerul a zis,s-a coborat dumnezeu pe pamant, iar Edilson i-a replicat dumnezeu e sus fratioare are multe treburi in cer, aici pe pamant suntem noi asa ca noi trebuie sa ne ocupam de el, deci Ray nu mai intreba tu de ce e dumnezeu e asa indiferent cu propria creatie, parerea mea fiecare avem viata asa cum o meritam, pe care o meritam, zi mersi ca nu esti tu in locul celor batuti de viata, asta e viata nu traim intr-o lume perfecta
Eu nu am afirmat asa ceva, nici nu vreau sa fiu d-zeu, eu am dat un exemplu cu Edilson iar el prin replica lui a lasat sa se inteleaga, ca noi suntem raspunzatori de viata noastra, dumnezeu este acolo sus in ceruri si are multa treaba, noi suntem aici, deci noi ar trebui sa facem ceva cu viata asta, sa traim in armonie cu ea si nu in contradictie cu ea.bolile exista tot din cauza noastra, noi le activam, ne credem mai destepti ca natura, nu ne mai place hrana naturala lasata de natura, ci producem noi tot felul de mancaruri.
Iata ce spun oamenii de stiintaSe crede ca oamenii paleolitici consumau o mare parte de proteine animale, de unde si recomandarea de a se consuma carne de cea mai buna calitate pe care si-o permite omul, preferabil provenite de la animale crescute natural pe pasune.Omul la inceput a fost culegator-vanator, adica vana si culegea ierburi, fructe, legume, seminte si le consuma asa cum erau adica naturale, nemodificate.Si ca sa vanezi animale salbatice trebuie sa fi mai destept decat ele, pe atunci nu aveau pusti cu lunete, isi foloseau inteligenta. Obezitatea nu este cunoscuta in natura, niciodata pana la descoperirea agriculturii omul nu a fost obez.Dar omul a extins acest stil de viata si asupra animalelor de companie, si am ajuns sa avem pisici cu diabet, Oamenii paleolitici erau mult mai rar incercati de foame si malnutritie(astazi exista cam 2 miliarde de subnutriti, majoritatea din africa)tu o sa zici da pentru ca suntem peste 8 miliarde, corect, dar daca nu ne-am fi crezut mai destepti ca natura ar fi suficienta hrana pentru toti cei peste 8 miliarde de fiinte umane.Cand oamenii au inceput sa cultive plante si sa creasca animale :cereale,sa produca paine,pste fainoase,mamaliga si alte asemenea, produse de patiserie sau uleiuri rafinate, zahar rafinT, sare,(sare, zahar si grasimi afecteaza grav sanatatii)stii reclama nu? precum si bauturile alcolice.
Revenirea la o alimentatie de tip paleolitic ar insesmna, in viziunea acestor oamenii de stiinta revenirea la hrana la care suntem cu adevarat adaptati din punct de vedere biologic.Se considera ca oamenii in general, nu sunt adaptati genetic consumului acestor alimente noi, iar utilizarea lor pe scara larga(tocmai s-a globalizat toate porcariile)ar explica multe dintre asa numitele ''boli ale civilizatiei''diabet de tip 2, obezitate,numeroase cancere,numeroase boli autoimune si alergii de tot felul(si eu aveam alregie la capsuni cand eram mic)Nu trebuie sa devenim adevarati vanatori-culegatori ci de a incorpora, in viata asta moderna si stresanta aspecte ale acestui fel de trai, prin care omul modern sa regasesca legatura organica, simpla cu natura si cu fiinta s-a biologica.
Si ce ne recomanda acesti oameni de stiinta adepti ai alimetatiei paleolitice
mers cu picioarele goale prin iarba(cand se ivesc ocazii)una-i cand mergi prin iarba, si alta i cand mergi descult pe asfalt incins
Expunerea corpului la lumina diurna, pentru calirea corpului, iar lumina solara combate depresia si ajuta la sinteza vitaminei D.
Toate astea le-am uitat, si d-am vina pe divinitate.hm
De ce ai face idiot ceva ce pentru tine nu exista...voi ateilor nu sunteți capabili să iubiți pentru că Dumnezeu este iubire...
Esti bolnav cu mintea creierului din capul tau? Eu am spus : daca ar exista, inseamna cai un idiot! Nu ca exista. Dar tu incerci sa ma convingi ca exista idioti care cred in ceva INEXISTENT?!
"acum 22 ore | IoanaMihaela23 a întrebat:
Bună TPU, sunt foarte materialistă...nu știu de ce îmi doresc foarte multi bani care a fie banii mei..sa lucrez dar mai am inca un an de liceu nu aș avea cum să lucrez! Pur și simplu m.am saturat sa le cer părinților bani, dacă zic că vreau un tel noi sau un laptop cu siguranță nu îmi vor cumpăra!".
Pai stiinta de unde vine(cunoasterea)nu vine tot de la divinitate, de ce suntem dotati cu creier, pentru a cunoaste mediul in care traim, nu este celebra expresie ''cerceteaza si vei crede''biblia spune invers,da aia e pentru cei care pun botul,stiinta vine de la dumnezeu,matreia este organizata dupa legile fizicii,matematicii, chimiei. De ce bagi stiinta in discutie pentru ca sunt legate una de alta, si stiinta spune clar ca bolile sunt din cauza noastra, noi suntem de vina, acum tu zici de ce nu intervine divinitatea sa faca ordine, ordine putem face si noi, nu trebuie sa intervina si divinitatea, iti raspund exact cum i-a raspuns Edilson acelui inginer, dumnezeu e sus in ceruri si are multa treaba, pe pamant aici suntem noi asa ca, noi trebuie sa facem ordine, sau ce, daca tu ai o gradina si este plina de buruieni, ce il astepti pe dumnezeu de sus, sa-ti faca ordine in gradina, nu taica, apucate si fa-ti ordine in propria ta ograda, si nu mai astepta ajutor din ceruri ca nu o sa se coboare nimeni din cer exact cum a spus si confucius, nu va mai uitati spre ceruri caci nu se coboara nimeni de acolo
noi trebuie sa facem ordine pe aici, caci e gradina noastra
Si eu ma intreb de ce nu intervine divinitatea sa de-a de pamant cu cei din guvernul mondial(ocult)care conduce lumea asta, dar, ma gandesc ca puterea sta tot in noi, suntem miliarde de oameni, jigodile aste sunt cateva familii, se stie nu clubul bildenberg, Soros, e.t.c. e adevarat ca sunt multi-miliardari, dar si cei cu asta, noi suntem miliarde, am putea sa dam noi cu ei de pamant, dar cum spunea cinevA parca suntem anesteziati, ne complacem in mizeria si haosul asta, inseamna ca ne place si noua, si suntem complici, si cei puternici sunt tot oameni cu 2 oua, ca si noi. Noi in fata divinitatii suntem ca niste furnici de ale furioase (gogoasa infuriata) pai tu daca vezi ca un musuroi de furnici se cearta intre ele sau ataca alte furnici, apuci sa le distrugi,, inseamna ca nu prea ai intelepciune, e nasol cand cei puternici i omoara pe cei slabi, sau cei buni sufera mai mult decat cei rai, si cei seriosi duc o viata de pe o zi pe alta, iar smecherii sunt prin parlament, tot noi putem face ordine pentru ce sa intervina divinitatea, suntem mici, nu-si prinde mintea cu noi, daca va exista viata dupa moarte o sa de-a socoteala fiecare dupa faptele sale. daca nu, nu stiu, atunci ar trebui sa de-a socoteala aici in viata asta, pentru. ca in cealalta nu stim daca va mai da, dar cum am zis, ne complacem si traim asa.
qgenius153 întreabă: