Din nou,cât de convenabil,eu m-am spălat pe mâini nu e vina mea,,Eva a primit ce și-a ales sânt sigur că oricine daca ar avea de ales intre sănătate și durere și-ar alege durerea
serios, chiar ne doarme mintea-n cap sau...a daaa știu, așa neam ales noi, sa nu gândim, e vina noastră evident
Nu scrie ce fel de durere, una din două tot e deci o dam la plesneală, merge și așa
Ști ce e ironic? Faptul că toți scriitorii ăștia sânt bărbați, dar scriu despre cum o doare pe femeie când naște
Conform Bibliei da, mai exact din 4026 i.Hr. cand a fost creat Adam. Geneza 2:7.
Articolul prezentat pune la indoiala exactitatea datarilor, mai ales cele dinainte de potopul din 2370 i.Hr.
Am indoieli ca ai citit si inteles articolul din link. E un articol scris in limba engleza.
Si ce daca? Explica logic lucrurile, ca metoda de datare cu c14 e irelevanta pentru perioada de dinainte de potopul din 2370 i.Hr.
Este posibil ca piramidele au fost construite inainte de potop. Iar dupa potop egiptenii doar le-au pictat si si-au inmormantat faraonii in ele.
Inainte de potop ingerii materializati si uriasii ( fii ingerilor cu femeile ) dipuneau de inteligenta superioara oamenilor. In timp ce oamenii erau sclavii lor. Geneza capitolul 6. Iuda 1:6.
Ia si citeste articolul ce ti l-am trimis. Acolo scrie si despre perioada de injumatatire a C14.
Datarea cu c14 e relevanta pana in 2369 i.Hr cand a fost potopul.
Piramida e construita din blocuri de piatra. Nu are nici o legatura cu c14.
"s-a udat C14" - tu ai facut ciorba asta c14 cu piramida in contextul cu piramida.
OctavianDanielMaria întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă:
andreiadrian0123456789012 întreabă: