| HaKeRo a întrebat:

De ce lumea nu crede in dumnezeu?

42 răspunsuri:
| Hirako a răspuns (pentru Allrc24):

Si ti se pare corect, din punct de vedere moral, in primul rand? Nu vezi ca Dumnezeul vostru se amuza pe seama voastra, cu teorii despre mila si egalitate ( intre rase, etc ), in timp ce chiar El ne diferentiaza de la nastere?

Răspuns utilizator avertizat
| carishoory a răspuns:

Am zis SAU. Deci tineti comentariile acasa. straight face
nu fac o cearta din nimic.

| diablo666ingerulmorti a răspuns (pentru DannyNick):

Care sunt alea?

| DannyNick a răspuns (pentru answer):

Si in Bibla ortodoxa scrie in Leviticul 11:7 -> "Porcul are copita despicată şi despărţită în două, dar nu rumegă; acesta este necurat pentru voi." Iar mai inainte scrie ca sa nu mananci ceea ce e necurat, iar noi trebuie sa urmam Bibilia.

| DannyNick a răspuns (pentru Hirako):

Pe cine diferentiaza Dumnezeu? Pe nimeni.

| Hirako a răspuns (pentru DannyNick):

Eu m-am nascut sanatos, in timp ce alta persoana s-a nascut cu autism.Ti se pare ca nu am fost diferentiati din nastere? happy

| Neculae_Madalin_1994 a răspuns (pentru allistars):

Nu cred, nu nu crede

| answer a răspuns (pentru DannyNick):

Noi nu mai suntem legați de Vechiul Testament, noi suntem creștini nu iudei. Noi ascultăm de Hristos, nu mai ascultăm de Vechea Lege.
Vechea Lege a fost împlinită de venirea lui Hristos pe pământ. Poți mânca în pace carne de porc când nu e post.

Data viitoare citeste mai mult, nu induce lumea in eroare.

| answer a răspuns (pentru Hirako):

Stai tu linistit. Asta nu inseamna avantaj pentru tine, crede-ma! Unul nascut cu autism are sanse mult mai mari sa se mantuiasca decat ai tu sau orice alt om sanatos. Si daca pe lumea asta ne nastem cu diferite probleme, nu inseamna ca suntem diferentiati in timp ce exista viata vesnica. Incearca sa gandesti in favoarea Lui Dumnezeu sa vezi ca vei gasi oricand argumente viabile cu care sa-L "aperi". Ma rog, alegerea e a ta, dar gandesti prea putin de ajungi la astfel de concluzii.

| answer a răspuns (pentru DannyNick):

Asta daca nu cumva esti adventist, ca atunci inteleg de ce bagi strambe ca asa scrie la biblia ortodoxa si noi trebuie s-o urmam. Adventismul e cea mai de rahat religie: nu sustine ca ar exista un dumnezeu intreit si nu cred in biblie, dar dupa moarte adventistii pun cruci pe la morminte. Nu mananca porc si nu fac rau semenilor lor, dar cand au ocazia, fac rau oricaror alti oameni care nu sunt de aceeasi religie cu ei. Si pot sa continuu!

| Dumnezău a răspuns (pentru DannyNick):

Nici Dumnezeu,nici zeii nu exista, sunt niste entitati destinate oamenilor slabi, ce nu se simt comfortabil fara existenta lor, care de fapt, e basm post-modernist.Tot ce am spus in raspunsul meu,poate fi dovedit. Oamenii prosti, de obicei, cred in zei; oamenii care au ceva in cap, nu doar oxigen discontinuu stiu ca ceva pute rau de tot in treaba cu zeii, Iisusii si Dumnezeii.

Întrebări similare