| Dan10079 a întrebat:

De ce lumea nu prea crede in Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| LineGuide a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi la TV sunt date numai relele (ca popa x la batut pe y, ca calgaru z s-a sinucis), ce inteleg oamenii din toate astea? Da nu-i greu de raspuns...
Sper ca te-am lamurit...
Daca ai chef de vorba despre cele sfinte add: iisixnika@yahoo.com

115 răspunsuri:
| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

@dan1999 nu-l baga pe intrebarea aia in seama, cine e cu caputu asta e...

| Dan10079 explică (pentru LineGuide):

Pt k zeii astia au fost diavoli care au fost buni dar ack sunt rai stii si dumnezeu ia pus sa fie zei dar ei sau facut rai pentru ca au uitat de dumnezeu si stapaneau oameni si ii puneau e unii oameni sa sacrifice alti oameni k jertafa

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns (pentru LineGuide):

Ai foarte multa dreptate. Daca nu s-ar trezi uni sa se bage in vorba ca tenia in partea de la spate si sa-L insulte pe Isus si Dumnezeu ca au auzit ei de Zalmoxix sau nu stiu ce Papa de la Amsterdam (laughing) si gata ei cred in ei. STUPID!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dan10079):

Tu spui ca ceilalti zei au fost diavoli, iar altu ar spune ca au fost sau sunt idoli, sunteti foarte interesanti voi crestinii. Oricum Dumnezeu tau e mai mult un criminal decat un mare iubitor.

| LineGuide a răspuns (pentru Dan10079):

Multumesc, nu ma asteptam sa ma sustina, vad ca inca mai sunt si oameni(stiti ce vreau sa zic laughing )
Hristos a inviat!

Adevarat a inviat!
Daca mai vrei funde poti raspunde la intrebari de-ale mele care nu au raspuns castigator.

| Dan10079 explică (pentru anonim_4396):

Nu este adevarat spun ceva care sa arate ce ai spus tu.

Pt k zeii astia au fost diavoli care au fost buni dar ack sunt rai stii si dumnezeu ia pus sa fie zei dar ei sau facut rai pentru ca au uitat de dumnezeu si stapaneau oameni si ii puneau e unii oameni sa sacrifice alti oameni k jertafa.Asta este adevarat nu?

anonim_4396

Cum se face ca in vechiul testament Dumnezeu era un fel de zeu al razboiului, iar in noul testament devine un zeu plin de iubire? nu e ciudat? sau nu ti se pare deloc dubios?

Răspuns utilizator avertizat

Dumnezeu nu a fost niciodata zeu!

| Dan10079 explică (pentru IntrebariIntrebatoare):

Nu sunt sarbatori comerciale sunt sarbatori legate de Dumnezeu si sunt foarte importante pentru ca de Paste a fost invierea Domnului Iisus Hristos si de Craciun nasterea Lui.

Si sunt atatea tari care cred in Dumnezeu de fapt sunt 10 si zeci de tari care nu sunt ca si tine pagane.

Cum ai curaj sa vorbesti asa despre Dumnezeu cel care te-a creat?

anonim_4396

Nu dar Dumnezeu ce este?

Dumnezeu este stapanul nostru si este atotputernic si daca nu stiai Dumnezeu a creat Pamantul si Universul si pe toti oameni.

anonim_4396

Si daca e atotputernic si tu te inchini la El asta inseamna ca nu este zeu nu?laughing Dumnezeu nu a creat nimica ca nu exista. Uite eu pot zice ca Zeus a creat totul ma crezi?

| RaduMD a răspuns:

Din ceea ce am constatat, majoritatea oamenilor cred în Dumnezeu şi nu se consideră de loc necredincioşi. Şi totuşi, ei se poartă ca şi când Dumnezeu nu ar exista.

Da mai taci din gura ca exista!

| Dumnezău a răspuns (pentru Illvix):

The nightmare corpse city of R'lyeh...

anonim_4396

Oo te-am cam enervat? deci o sa te rogi la Dumnezeu ca sa ma pedepseasca?big grin noo noo nu face asta ca imi este deja frica laughing ai milla crestinule fata de un om umil ca si mine rolling on the floor

| Dumnezău a răspuns:

Pentru ca:
-nu poti trai o viata intreaga in ignoranta crestin-ortodoxa irationala
-nu poti crede in Dumnezeu, balauri cu 7 capete, oameni ce umbla pe apa, magari vorbitori, Chivotul Legamantului, Sfantul Graal si alte asemenea fantasmagorii toata viata, ar fi rusinos
-unii oameni se trezesc la realitate, si refuza sa se scufunde iarasi in noaptea mintii reprezentata de crestinsimul trepanat
-un zeu nu are cum sa creeze lumea, fie el in afara timpului si a spatiului, timpul si spatiul nu pot fi create, chiar daca crestinismul mai evoluat agreeaza ideea ca au fost create de Dumnezeu, asa ceva e imposibil
-este imposibila existenta Dumnezeului descris in Biblie, o asemenea entitate este prea retardo-ridiculo-isterico-dragastatoasa, pentru a fi numita zeu
-niciodata, dar absolut niciodata, nu s-a aratat concret existenta lui Dumnezeu in aceasta lume
-nu trebuie ca randuiala Universului si a tot ce exista in acesta, sa fie stabilita de un zeu
-nu mai tin mult minciunile ordinare propagandiste, care cautau sa insereze cu forta in oameni ideea de Dumnezeu

Destul?

| Dan10079 explică (pentru Dumnezău):

Da cine a creat Universul si Pamantul atunci dupa parerea ta?

Lasa ca o sa vezi tu cand vei da judecata in fata lu Dumnezeu dupa ce vei muri si sa vezi ce o sa mai razi atunci cand nu o sa intri in rai ci in iad.

anonim_4396

Cand o sa mai cresti sper sa te uiti si in jurul tau nu numai intr=o singura directie.

| nesuferit a răspuns (pentru 1Mihai1):

Cum poti crede intr-o religie veche de 2000 de ani. nu crezi ca e timpu sa inventam un nou zeu?

| iRaul a răspuns:

Procentul de atei de pe pamant este mai mare decat al crestinilor. Si restul sunt alte religii, documenteaza'te si dupa aia latri.
happy

| iRaul a răspuns (pentru LineGuide):

Sti ca acele chestii cu izbucnit in lacrimi si tampenii sunt minciuni, nu?
L'am mai auzit pe unu ca iconografii de la Oxford au venit la nu stiu icoana din Romania. Iconograf, nici nu stiu daca exista asa ceva, dar mai la Oxford, ca daca te duci la aia cu asa ceva, te si cred om al pesterii.

Întrebări similare