anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt ipocriti majoritatea crestinilor? ei nu au nevoie de banii ca au fericire spirituala de aia se omoara pentru banii ma crestinilor daca nu aveti de banii de ce munciti? am mai vazut eu pocaiti cu bmw si mercedes cica ei nu strang comori pe pamant de unde atat ipocrizie ce castigati cu asta? macar noi atei suntem sinceri suntem materialisti ca fara banii nu ai absolut nimic pe lumea asta

37 răspunsuri:
| Esperança a răspuns (pentru anonim_4396):

Scopul meu nu e masina si banii. Cine a zis ca-si doreste sa moara? Doresc sa traiesc o viata in conformitate cu Cuvantul lui Dumnezeu. As vrea ca nimic din ce e pamantesc sa nu puna stapanire pe mine,sa fiu libera. La capat de drum sa nu plang o vesnicie, ci sa traiesc vesnic cu Domnul si Mantuitorul meu! Deoarece toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nu toate imi sunt de folos.

| Infraverde a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă nu dai nume nu se pune laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Esperança):

Deci doresti totul dar recunosti ca nu toate sunt folositoare sincer se citeste ipocrizia ce pui mei ma minti

| Esperança a răspuns:

Deci tu chiar esti de groaza. Din toate raspunsurile mele tu asta ai inteles? Inseamna ca ori nu gandesti cand citesti,ori nu intelegi ceea ce citesti. Nu poti face diferenta intre un lucru INGADUIT si unul DORIT? Vrei sa iti explic ca la copiii de gradinita? Hai ca iti explic. Toate lucrurile imi sunt ingaduite- adica nu imi este interzis nimic,Dumnezeu nu iti zice nu fa aia si aialalta,am liber arbitru,eu aleg. "dar nu toate imi sunt de folos"= adica nu tot ce imi este ingaduit imi este si folositor. De exemplu: ce lucru bun aduce o tigara- boli si multe alte afectiuni, deci Dumnezeu nu zice sa nu fumezi, dar daca te imbolnavesti sau aceea tigara pune stapanire pe tine si nu mai poti trai fara ea, sa nu vii la Dumnezeu sa te plangi...Dar oricum las-o balta ca vb singura! Nu trebuie sa imi mai dai replay caci m-am lamurit ce mintisoara ai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Infraverde):

Nu stiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu esti fata din cluj

| Deny1333 a răspuns:

Toţi creştinii îţi vor răspunde că, vezi Doamne, ei îl au pe Dumnezeu şi le e de ajuns. Nu toţi sunt ipocriţi, însă. Există două categorii definitorii: toţi vor bani, dar sunt cei ce recunosc asta şi cei ce se ascund.
Prima categorie e reprezentată de oamenii normali, care cred şi-n Dumnezeu, dar trag şi pentru bani... Eu cu ăia n-am nimic.
Însă ceilalţi sunt adevăraţii ipocriţi. Se duc la biserică să zică lumea că-s ei credincioşi, şi pe la spate şi-ar dori să fie caracatiţe ca să poată lua bani cu toate "mâinile". Ăia merită diplomă pentru iscusinţa în minciună.
Cu aberaţiile spuse mai sus, îmi închei pledoaria.

| har a răspuns:

Nu inteleg de ce cauti mereu sa insulti crestini? Ce anume te-am facut noi? Faptul ca vezi tu numai partile negative nu ne pasa noua catusi de putin dar nu pricep de ce vrei sa ne insulti te simti mai bine asa? Sau chiar ne urasti incat vrei sa disparem toti crestini? Pentru ca crede-ma asta nu se av intampla in veci, crestini sunt fericiti pentru ca si sufletul lor efericit noi ne rugam iar Dumnezeu ne ajuta astfel ca obtinem alinare durerilor noastre cum se spune nici o rasplata fara o fapta Dumnezeu iti da dar si tu trebui sa te rogi si sa crezi cu ADEVARAT adica nu doar sa te rogi pentru ziua aian ca e nu stiu ce trebui sa te rogi mereu, asta inseamna crestin adevarat nu partile negative ce le vezi tu la ei peste tot ca de gresit greseste caci sunt oameni!