Daca te referi la slujbe religioase cu siguranta nu ( chiar daca poate unii cred in asta) Crestinismul nu e vodoo, sa faci vraji sa vina sfintii sa rupa relatii.
Si ca un sfat prietenesc, nu ar trebui sa iti construiesti viata pe idei de genu` "mi s-au facut vraji, n-am ce face"
Rautatea oamenilor poate desparti doi oameni care se iubesc.adica,minciuna,barfa,neincrederea si lipsa sinceritatii sentimentelor, primand interesele sexuale.altminteri nici un descantec sau alceva nu are ce cauta in dragoste. dragostea nu poate fi murdarita de nimic daca e DRAGOSTE SI IUBIRE.
Prietena ta simte gresit Nu exista in Dumnezeiestile Scripturi ceva sa ceara raul pe om,Poti sa te duci la Biserica sa dai acatist de raul cuiva Parintele te va trimite la plimbare. Dumnezeiestile Scripturi ne invata sa ne rugam si pentru dusmanii nostri,este interzis sa ceri ceva rau prin rugaciune deoarece cade pe tine Dumnezeu este dragoste si iubire, poate cei doi sunt in gura lumii, poate sunt alaturi cu drumul si lumea are dreptate.Era bine daca dadeai si niste amanunte. Prietena ta sa nu indrazneasca sa o taie pe la vrajitoare ca a dat de mare bucluc sa puna mina sa se roage si sa dea pe la Sf Biserica sa vorbeasca cu Parintele daca nu are Duhovnic.
Sintem in 2011, in muma ma-si de treaba! Sa isi ia frumos prietenul de minuta si sa mearga la un consilier/psiholog.
O.O Daca chestiile astea ar exista, iar Mos Craciun nu ar exista sincer m-as supara pe Dumnezeu nitel o.O
Nu cred ca ar face un preot asa ceva.Dar eu personal nu as putea sa ma casatoresc cu cineva, stiind ca doar o slujba sau o vraja il tine langa mine.Eu vreau sa stiu ca sunt iubita si pretuita. Daca doresti un camin fericit, asteapta sa intalnesti jumatatea ta care te iubeste exact asa cum esti.Altfel,casatoria nu va rezista daca nu este bazata pe dragoste.
Slujbe in cadrul Bisericii, nu Nu se fac slujbe pentru a dezbina oamenii. Tu vorbesti acum despre legaturi si blesteme care da, se fac, dar nu in cadrul Bisericii. Aceste lucruri sunt vrajitorii.
Da la hubabuba...la vrajitoare da la cat de prosti sunteit normal ca credeti(nu va suparati dar asa catologez eu oameni)
Deci, cum am zis nu este vorba despre mine! Si vad ca unii daca r fi tacut erau deja filosofi. Fiecare crede in ce vrea el/ea, nu conteaza in ce an suntem! Nu poti judeca omul dupa credintele sale. Eu de exemplu nu cred in Dumnezeu, sunt spiritualista. Deci pentru cei cu raspunsuri stupide, mai bine ar gandi inainte sa scrie prostii!
Deci, ea s-a despartit de prietenul ei brusc, iar mama prietenului tot umbla pe la biserci sau stiu eu unde si tinea post, iar lenjeria intima a prietenei a ramas la el, care nu vrea sa dea inapoi. Am auzit lucruri cum lenjeria intima poate se fie de folos, daca vrei sa faci rau cuiva, apoi nu stiu.
Acum, cei doi sufera, se iubesc si tot nu se pot impaca, ceva mereu intervine. Si nici unul nu-si cauta o alta iubire, stau acasa si sufera, amandoi.
Poate tu ai nevoie mai intai de psiholog. Nu judeca oamenii pentru credintele lor! Si conteaza anul? Mai bine cauta-ti alta tema sau cel mai bine e sa taci!
Am zis psiholog/consilier (in probleme de cuplu), nu psihiatru!