| lolosaurus a întrebat:

I Timotei 2:

"11. Femeia să se înveţe în linişte, cu toată ascultarea.
12. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.
13. Căci Adam a fost zidit întâi, apoi Eva.
14. Şi nu Adam a fost amăgit, ci femeia, amăgită fiind, s-a făcut călcătoare de poruncă."

Cati dintre voi crestinelor respectati porunca asta? Cati dintre voi, baieti, le deschideti cartea femeilor voastre la Timotei 2 cand ele au ceva de comentat sau de poruncit? happy

80 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru lolosaurus):

Iti mai dau sa citesti un articol scris tot de minetongueroverbe 31:10-25,,Cine poate gasi o femeie cinstita? Ea este mai de pret decat margaritarele. Inima barbatului ei se increde in ea si nu duce lipsa de venituri. Ea ii face bine, si nu rau, in toate zilele vietii sale. Ea face rost de lana si in, si lucreaza cu maini harnice. Ea este ca o corabie de negot; de departe isi aduce painea. Ea se scoala cat este inca noapte, si da hrana casei sale, si imparte lucrul de peste zi slujnicele sale.Se gandeste la un ogor, si-l cumpara; din rodul ei sadeste o vie. Ea isi incinge mijlocul cu putere, si isi oteleste bratele. Ea isi intinde mana catre cel nenorocit, isi intinde bratul catre cel lipsit… Ea este imbracata cu tarie si slava, si rade de ziua de maine.,, Dumnezeu a creat femeia ca pe o broderie aleasa.Chemarea primordiala a femeii este aceea de a fi sotie si mama. Mama este inima unei familii. Ea ii poate tine in unitate in armonie pe toti membrii familiei. Ea are o influienta mare in formarea caracterului copiilor. Ea ii poate educa de mici in spiritul moral crestin, si le poate influienta viata prin exemplul personal.In spatele unor oameni puternici,sta intotdeauna o femeie puternica (fie mama sau sotia) care stie sa stea in genunchi inaintea Creatorului si niciodata nu ii este prea greu sa mijloceasca pentru cei dragi ai ei,sa-i aduca pe brate de rugaciune. O femeie inteleapta cunoaste ordinea prioritatilor si intotdeauna,in orice circumstanta pe primul loc este Dumnezeu. Pe locul al doi-lea este familia,apoi Biserica. Femeia crestina se face placuta nu prin frumusetea exterioara,ci prin caracterul ei interior pentru ca tocmai ascultarea de Dumnezeu si implinirea Cuvantului o face inteleapta.Ea deschide gura cu intelepciune, ea este cinstita, ea vegheaza asupra celor dragi sa nu le lipseasca nimic. Proverbe 11:16,, O femeie placuta capata cinste,,. Doamne ajuta-ne sa fim niste femei intelepte care ne zidim casa, sa fim modele pentru copiii nostri, sa umblam in Caile Tale, sa umblam in faptele pregatite de Tine.
Emanuela

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns:

Scuze,am uitat.laughing

Cred ca m-am lasat dusa de val, initial nu mai doream sa continui discutia.

Si ce daca este intrebarea ta? Nu este site-ul tau, avem aceleasi drepturi, sa stii.Sau crezi ca femeile nu au drepturi?

Ori esti orb, ori nu vezi.Dar eu ti-am demonstrat ca nu ai dreptate.

| Cosmin86 a răspuns (pentru KaRa23S):

Tu chiar crezi in tampenia asta cu EVA? Evolutia a fost demonstrata stiintific, chiar si biserica e de acord cu asta, adam si eva e clar o poveste pentru copii mici, acum traim intr-o perioada a STIINTEI, gata cu povesti si superstitii

| Cosmin86 a răspuns (pentru EmaS):

Esti nebuna de legat, mai citeste o carte de stiinta, ca de la atata biblie ai creierul atrofiat.

| KaRa23S a răspuns:

Ai sa vezi tu cum stiinta asta e doar o pacaleala.

| KaRa23S a răspuns (pentru lolosaurus):

Nu vad legatura. Incetati sa comentati inutil, numai sa aveti ultimul raspuns in toate.

laughing Ce sa-ti spun eu tie? Mintea ta e scufundata. Daca vrei argumente stai de vorba cu un staret, eu nu sunt cea mai capabila sa dau sfaturi legate de religie si nici tu, asa ca nu mai trage concluzii aiurea. Daca stateai de vorba cu o persoana ca si Cleopa spre exemplu, iti inchidea gura, si poate iti mai lumina si mintea aia a ta. EmaS ti-a adus argumente, te faceai ca ploua, ai venit cu scuze ieftine. In intrebare palavrageai de religie, iar acum esti cu stiinta. Raspunsul: '' Ai sa vezi tu cum stiinta asta e doar o pacaleala.'', era pentru Cosmin86 nu stiu de ce te-ai simtit. M-ai scuteste-ma.

| EmaS a răspuns:

El nu stie nimic, ia informatii de pe siteuri anticrestine si o tine una si buna:Batman si Batman!

Nu ti-am dat nici un sfat de religie. Hello.

| KaRa23S a răspuns (pentru EmaS):

Ai perfecta dreptate. happy