| Daniel323 a întrebat:

In Rai o sa fie doar crestini?
Nu o sa fie cam plictisitor?

14 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Crestinismul estre doar o etapa in istoria omenirii, Dumnezeu are grija si de ceilalati care nu au cunoscut crestinismul DAR s-au conformat cerintelor lui Dumnezeu puse in om inca de la FACEREA acestuia. Uite un exemplu, aztecii nu l-au cunoscut ca popor pe Hristos dar acesta s-a relevat sub alt nume iar cei care s-au inchinat Lui vor avea parte si ei de mantuire. La ora acutuala s-au gasit triburi necunoscute care atunci cand au fost "descoperite" aveau deja cunostiintele necesare pentru adevarata religie si nu au acceptat DECAT ceea ce le fusese indicat de INGERUL care i-a vizitat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Macar nu va avea cine sa ii contrazică

| anonimg a răspuns:

Nu știu cum să mă exprim...
Dar unii dintre voi ați cunoscut dragostea. Știți că dragostea este creatoare, este plină de viață. Cerul nu doar că va fi dragoste, ci este deja. Pentru că Dumnezeu este dragoste.
Niciodată cei mântuiți nu se vor plictisi în veșniciile nesfârșite. Cei mântuiți care sunt pe pământ își doresc deja cerul. Și dorința aceasta Dumnezeu dorește să o pună în fiecare dintre noi. Să nu ne opunem ei, ci să o acceptăm!

| TheDianaXd a răspuns:

Agnosticii și ateii o să se...stai că și eu sunt! O să ne plictisim!
Mă refeream că o iau încet înspre ateism cred.

| ancaval a răspuns:

NU doar creștini. Doar cei care l-au urmat pe Dumnezeu.

| LupusDei1993 a răspuns:

Din aproape 1.5 miliarde de crestini, abia daca cateva sute de mii vor fi mantuiti si salvati.

| Daniel323 explică (pentru LupusDei1993):

Cine te-a mintit?

| LupusDei1993 a răspuns (pentru Daniel323):

"Nu toti cei ce imi vor spune 'Doamne Doamne' nu vor intra in Imparatia Ceurilor"
Dar asta se intampla daca nu citesti deloc cartea de capatai.
A da, ai lasat pe altcineva sa o faca si dupa tot tu te-ai axat pe ideea ca intreaga carte nu e buna.

| Daniel323 explică (pentru LupusDei1993):

Mai conteaza si sa intelegi ce citesti.
Cartile alea au fost scrise de oameni ca sa prosteasca alti oameni.
Biblia este un simplu test de inteligenta pe care evident nu l-ai trecut.

| AG777 a răspuns:

In rai o sa fie aia care au stat sa inghita toate rahaturile lui Dumnezeu si nu au trait liberi si frumos, acei oameni care indurat orice rahat, orice nedreptate ce ii apartine lui Dumnezeu doar pentru ca asa e crestinesc si e bine? Dumnezeu a omorat unii oameni din niste nimicuri, Dumnezeu iti cere sa-ti ierti dusmanii, dar el pe cei mai mari dusmani a i lui nu-i iarta decat daca se caiesc, tu trebuie sa-i ierti oricum ca daca nu in iad cu tine, Cu cat esti mai fanatik religios cu atat nu te mai poti bucura de prea multe lucruri, nu mai poti pleca in vacante ca e prea lumesc, nu te mai poti bucura de o muzica ascultata seara dupa o zi grea de munca ca iar e lumesc, trebuie numai muzica psaltica, daca muncesti cinstit, nu te alegi cu cine stie ce, cu toate ca cica omul cinstit are mai mult spor, din pacate vedem ca hotii si spurcatii corupti au mai multi sport, Dumnezeu nu le da spor si alora sa se bucure cu adevarat de banii munciti. Daca te bucuri de viata nu e bine, e lumesc, daca ai de gand sa-ti pui capat vietii (evident nu sustin deloc ca fiind benefic asa ceva )atunci esti e ceva gresit, trebuie sa te bucuri de viata, viata e frumoasa, cu ganduri de astea esti asaltat. Cel mai frumos e sa traiesti liber fata de religie, religiile crestina, islamica, satanica.etc i=astea ii inrobesc pe oameni

| Hutzy95 a răspuns:

Fraiere... tu crezi ca ma poti bloca pe mine pe TPU? eu am acel cont cu johny pe care l-ai ignorat pe TPU acum cateva zile.
Ce e ma rasistule? ti-am dat un mesaj si nu ti-a convenit mesajul? Esti rasist pe criterii de religie? Esti neoprotestant si te crezi mare sfant? Esti un bou care ai crezut ca imi poti da ignor pe TPU dupa ce te dai mare smecher cu mesaj ca apoi sa ma blochezi fara sa pot sa iti raspund. Te supara adevarul hiena? Esti un rasist frustrat, vrei tu sa ai mereu ultimul cuvant? Teapa, nici eu dar nici tu nu o sa avem ultimul cuvant. Neoprotestant rasist ce esti.

| Daniel323 explică (pentru Hutzy95):

Ignor doar idiotii.

Întrebări similare